BMW Motorrad Days 2017.

Van 7 t/m 9 juli is Garmisch-Partenkirchen wederom de feestplaats voor motorfans van over de gehele wereld. Avonturiers, tourrijders, customizers of racers - de BMW Motorrad days brengen de hele motorcommunity samen op één plaats.

Evenement & programma.

Evenement & programma.

Een volledig motorprogramma: op de BMW Motorrad Days staat het tweewielige voertuig drie dagen lang, van 's morgens tot 's avonds in het middelpunt. Tussen stuntshows, testritten, motorexcursies en muzikale live-acts word je onderdeel van deze community, ontmoet je oude bekenden en maak je nieuwe vrienden. Je kunt hier alle informatie over de BMW Motorrad Days 2017 vinden.   

+ Lees verder

Routebeschrijving & accommodatie.

Routebeschrijving & accommodatie.

Zelfs de reis naar de BMW Motorrad Days is een ervaring. Hier kun je de beste motorroutes naar Garmisch-Partenkirchen en informatie over accommodatie op de idyllische locatie aan de voet van de Zugspitze vinden.  

+ Lees verder

Review

Review

Elk jaar zijn de BMW Motorrad Days het hoogtepunt op de evenementenkalender van de internationale motorcommunity. Je kunt hier de meest indrukwekkende momenten van afgelopen jaar vinden.  

+ Lees verder

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner