Evenement & programma.

Stuntshows in de evenementarena, zwaartekrachtexperimenten in de motodrome en heel veel live muziek: met het programma van de BMW Motorrad Days van dit jaar kun je weer rekenen op drie dagen boordevol actie. Je kunt alle informatie en regelmatige updates betreffende de BMW Motorrad Days 2017 in Garmisch-Partenkirchen hier vinden.  

Voor de 17e keer komt de motorwereld samen op de BMW Motorrad Days 2017 in Garmisch-Partenkirchen. Motorfans kunnen uitkijken naar drie dagen BMW Motorrad, van 7 t/m 9 juli.

De internationale scene te gast.
Racers, avonturiers, customizers: op de BMW Motorrad Days komt de internationale motorwereld samen. Tijdens de legendarische feesten en muzikale acts viert de hele community feest en worden waardevolle ervaringen uitgewisseld.

Tentoonstelling.
Er wordt je een overzicht geboden van de huidige modellen op de BMW Motorrad-tentoonstelling. Hier kun je de laatste motorfietsen testen, je droommotor samenstellen met de configurator en het nieuwe BMW Motorrad-assortiment bekijken. Experts beantwoorden je vragen over motorfietsen en motorkleding.

Routes naar de BMW Motorrad Days.
Wil je op je motorfiets komen? We hebben een aantal van de beste routes naar Garmisch-Partenkirchen voor je geselecteerd. Ongeacht waar je vandaan komt - de reis naar het Werdenfelser Land is altijd een hoogtepunt. Ontmoet vrienden en geniet samen van de tocht naar de BMW Motorrad Days.  

+ Lees verder

Proefrit.
Tour, heritage, roadster, sport – of toch een adventure? Op de BMW Motorrad Days is er een brede selectie aan BMW Motorrad-modellen waar je een proefrit mee kunt maken. De perfecte hulp om een keuze te maken voor je nieuwe motorfiets. Vanaf midden juni kun je hier je proefrit reserveren.

Enduro Park.
Als je je offroad vaardigheden wilt testen, ben je op de juiste plaats in het tijdelijke Enduro park. Slaag voor de trainingscursus en test jezelf en het terrein.

Motorprocessie.
Het is de ultieme gemeenschappelijke ervaring: de motorprocessie op de BMW Motorrad Days. Samen met motorrijders van over de hele wereld kun je deelnemen aan de motorprocessie of de klassieke processie.

Proefritten op de motorfiets 
Al aangestoken door de motorkoorts? Als je nog geen motorrijbewijs hebt, zijn de probeerritten op de BMW Motorrad Days exact waar je naar op zoek bent. Je kunt onder begeleiding van deskundige instructeurs voor het eerst een BMW motorfiets uitproberen op de parkeerplaats van de ijsbaan.    

+ Lees verder

Freestyle-dans op de motorfiets. 
In de evenementarena zien bezoekers dit jaar een nieuw gezicht: stuntrijder Sarah Lezito zorgt gegarandeerd voor spanning met stoppies, wheelies en burnouts. De 24-jarige Française wordt gezien als de beste stuntrijder ter wereld en was de dubbelganger van Scarlett Johansson in de motorscènes in The Avengers 2.

Perfecte acrobatiek op de steile wand.
Eén attractie op de BMW Motorrad Days is altijd aanwezig, dit is de "Original Motodrom" - de oudste, reizende 'wall of death' ter wereld. Deze moedige motoracrobaten nemen het met hun motorfietsen op tegen de verticale natuurwetten en verschijnen dit jaar voor het eerst op vier BMW-motorfietsen.

Een groot assortiment aan accessoires.
Er zijn ongeveer honderd exposanten op de BMW Motorrad Days aanwezig. Bij verschillende stands kun je exclusieve motoraccessoires kopen. Extra's, onderdelen en motoren - hier kun je alles vinden wat het hart van een motorliefhebber maar kan wensen.

Virtuele tocht.
Extreme atleten, wereldreizigers en motorlegendes vertellen verhalen over hun opwindende ervaringen in de BMW Motorrad-cinema in de US Lodge. Met hun film- en beeldprestaties nemen zij je mee op reis en geven je inspiratie voor je eigen motoravontuur.    

+ Lees verder

Vrijdag.
The Bogus Brothers uit het Verenigd Koninkrijk zijn bekend vanwege hun actieve live-shows, extravagante kostuums en uitverkochte zalen. Op hetzelfde moment speelt Dreirad in de US Lodge. Voor de motodrome warmt de Rob Ryan Roadshow het publiek op en Jimmy Roggers speelt bij het kampvuur.

Zaterdag.
In de tent is het feest in volle gang met Gerry & Gary. Push it up geeft gas in de US Lodge. Voor de motordrome laten The Dead Lovers de beste retro geluiden horen. Jimmy Roggers zorgt wederom voor de juiste atmosfeer bij het kampvuur.

Zondag.
Geniet op zondag van het biertuin-gevoel. The Metropolitan Jazz Band zorgt voor de juiste muziek.    

 

+ Lees verder

Je kunt een uitgebreid assortiment aan services op locatie en nog veel meer verwachten op de BMW Motorrad Days 2017.

Plus BMW Motorrad competitie.
Tijdens de verkoop op het evenement, heb je de kans om een geheel nieuwe BMW Motorrad te winnen.

Plus souvenirs.
T-shirts, hoodies, petten: een artikel uit de gewilde fancollectie is de perfecte souvenir van de BMW Motorrad Days 2017. 

+ Lees verder

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner