BMW Motorrad Days 2018.

Over wereldprimeurs en waaghalzerij.
6 - 8 jul 2018
Garmisch-Partenkirchen, Duitsland

Drie dagen vol feesten, rijden en vakpraat: de achttiende editie van de BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen van 6 tot 8 juli 2018 wordt geheid een echte belevenis voor iedere motorrijder. Elk jaar komen ongeveer 40.000 motorliefhebbers bijeen aan de voet van Duitslands hoogste berg om de nieuwste producten van BMW Motorrad van dichtbij mee te maken en de primeurs te ontdekken. Aanraken en uitproberen is uitdrukkelijk toegestaan, net als een proefrit op de nieuwste modellen. Er zijn ook talrijke andere attracties, zoals adembenemende stuntshows en bloedstollende optredens van waaghalzen in de Motodrom. Motorrijders die de kronkelwegen en haarspeldbochten willen ontdekken, kunnen zich aanmelden voor één van de excursies in de Alpen.  

+ Lees verder

Bij het driedaagse event zullen ook veel partners van BMW Motorrad betrokken zijn. Customizers verhogen de sfeer tijdens de Motorrad Days met talloze modificaties die de bezoekers inspireren. Ook beroemdheden komen op het event in Garmisch-Partenkirchen af: de acteurs, zangers, voorstanders van motorfietsen en bekende motorrijders uit de community begeven zich allemaal onder de bezoekers.

De kring liefhebbers van BMW-motorfietsen groeit gestaag en de passie voor het merk is gewoon voelbaar tijdens de BMW Motorrad Days. Het is een mix van oude gezichten en nieuwkomers, die over hun passie praten, het volgende avontuur bespreken, rond het vuur zitten en naar de livemuziek luisteren.

+ Lees verder

Programma.

Programma.

Het zijn niet alleen de nieuwste modellen die deze drie dagen van 's morgens vroeg tot' s avonds laat in de schijnwerpers staan - ook jij. Omdat je deel uitmaakt van deze community. Temidden van stuntshows, proefritten, presentaties en live muziek. Kijk uit naar de hereniging met oude kennissen en maak nieuwe vrienden!

+ Lees verder

Routes & accommodatie.

Routes & accommodatie.

Zelfs de reis naar de BMW Motorrad Days is een ervaring. Hier vind je de beste motorroutes naar Garmisch-Partenkirchen en informatie over het aanbod aan accommodatie op deze idyllische locatie aan de voet van de Zugspitze.

+ Lees verder

FAQ – De meest gestelde vragen.

FAQ – De meest gestelde vragen.

Ben jij een van de ongeveer 40.000 motorfans die afreizen naar de BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen? Dan heb je misschien een paar vragen die we graag van te voren voor je beantwoorden.

+ Lees verder
Adres
Hausberg
Am Hausberg 2
82467 Garmisch-Partenkirchen
Duitsland
Routebeschrijving external-link-arrow-bold

Highlights 2017

spinner