EVENEMENT & PROGRAMMA.

Spectaculaire stunts, grote shows en heel veel live muziek.

Spectaculaire stuntshows in de actiearena en veel live muziek: het programma van dit jaar, rondom alle nieuwe producten en wereldpremières van BMW Motorrad, belooft je opnieuw drie dagen vol actie. Het huidige modellengamma staat klaar voor uitgebreide proefritten en in het Enduro park leer je de wereld van offroad rijden kennen. Samen met de experts kun je over design praten bij de internationale custombike presentatie. Meer informatie en updates over de BMW Motorrad Days 2018 in Garmisch-Partenkirchen, vind je hier op onze website.

Alles over BMW Motorrad

Presentatie van het huidige productgamma.

Presentatie van het huidige productgamma.

In de grote expositietent staat het volledige, actuele modelgamma op je te wachten. Hier is aanraken uitdrukkelijk toegestaan - je kunt zelfs op de nieuwste motorfietsen zitten. Bovendien laten medewerkers van BMW Motorrad zien hoe je de configurator kunt gebruiken om je eigen droommotorfiets samen te stellen. Als je vragen hebt over een van de motorfietsen, helpen zij je graag verder. Zelfs als het gaat om motorkleding, ben je bij deze presentatie aan het juiste adres en kun je de nieuwste items uit de BMW Motorrad collectie gelijk aanschaffen.

+ Lees verder

Ga op een virtuele reis.

Ga op een virtuele reis.

Wereldreizigers en motorrijdende legendes vertellen verhalen over hun opwindende ervaringen in de BMW Motorrad bioscoop in de US Lodge. Met hun film- en fotopresentaties nemen ze je mee op reis en laten ze je inspiratie opdoen voor je eigen motoravontuur.

+ Lees verder

Een wereld vol extras.

Ook dit jaar wachten ongeveer honderd exposanten op jou. Hier vind je alles wat motorrijders zich maar wensen: van motoraccessoires tot de internationale custom-scene. Als je ook komend jaar exposant wilt worden op de BMW Motorrad Days, kun je via de volgende link alle relevante informatie opvragen: www.bmd-exhibitors.com.

 

 

+ Lees verder

Doe mee

Probeer nieuwe motorfietsen.

Probeer nieuwe motorfietsen.

Houd je meer van tour- of sportfietsen? Of roadsters? Misschien is heritage jouw ding? Of avontuur? Wat het ook is, op de BMW Motorrad Days staat er een brede selectie van actuele modellen klaar voor een proefrit. Dit is je kans en het perfecte middel om je te helpen om een keuze te maken voor jouw nieuwe motorfiets.

+ Lees verder

Trainen in het Enduro park.

Trainen in het Enduro park.

Als je je offroad capaciteiten wilt testen, ben je in het tijdelijke Enduro park aan het juiste adres. Gewoon een kleine test afleggen en jezelf en het terrein op de proef stellen.

+ Lees verder

Rijden zonder rijbewijs.

Rijden zonder rijbewijs.

Heb je nog geen motorrijbewijs maar ben je geïnteresseerd in het verkennen van de wereld op twee wielen? Dan is het opstapparcours op de BMW Motorrad Days precies de juiste gelegenheid voor jou. Hier kun je, op de parkeerplaats van de ijsbaan, voor het eerst een BMW motorfiets proberen.

+ Lees verder

Downloads

Program schedule 2018
PDF   |   0.67 MB   |   Engels

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner