Highlights 2018.

Make Life a Ride.

Lifestyle, avontuur of reizen: ongeacht wat jou drijft en wat je zoekt. BMW Motorrad biedt je de juiste producten voor elke gelegenheid, reis en ervaring. Van nieuwe modellen tot innovaties tot talloze evenementen - ontdek welke hoogtepunten BMW Motorrad in 2018 voor jou in petto heeft.

Product Highlights

Haal meer uit je stad.

Haal meer uit je stad.

De nieuwe C 400 X.

Wil je alles wat de stad je te bieden heeft ontdekken en niet alleen van A naar B rijden? Ben je te allen tijde verbonden met je vrienden en online? Dan is de nieuwe midsize-scooter van BMW Motorrad de perfecte partner voor jou. Naast het nieuwe motorconcept, dat perfect is afgestemd op de behoeften van een grote stad, maakt de C 400 X ook indruk met zijn lichte en wendbare karakter. Deze middelgrote scooter geeft je een voorsprong op andere weggebruikers, zelfs in smalle steegjes en op krappe paden.

+ Lees verder

Het begin van iets nieuws.

Het begin van iets nieuws.

De nieuwe F 750 GS.

Meer kracht, meer comfort, meer 'Spirit of GS' - de nieuwe F 750 GS zal jouw horizon verbreden. De allround enduro, met zijn compacte 2-cilinder lijnmotor, biedt niet alleen een krachtig geluid, maar ook talloze personalisatiemogelijkheden. Een motorfiets die perfect bij je past. Met de F 750 GS kun je echt je vrijheid beleven - het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je volgende avontuur te beginnen.

+ Lees verder

Avontuur in het bloed.

Avontuur in het bloed.

De nieuwe F 850 GS.

Zoek je grenzen op en ga de uitdaging aan. Met de nieuwe sportieve offroad georiënteerde F 850 GS veranderen obstakels in mogelijkheden. Het opvallende geluid van de 2-cilinder geeft aan dat het avontuur door de aderen stroomt. Pas je motorfiets aan je behoeften aan en ga elke uitdaging buiten de gebaande paden aan met deze getalenteerde offroad machine.

+ Lees verder

Voorbij de horizon.

Voorbij de horizon.

De nieuwe K 1600 Grand America.

De oneindigheid van de horizon is wat je maar door laat rijden. Met de nieuwe Grand America ben je nooit dichter bij de weg geweest. Ontspannen cruisen, mijl na mijl - dit is de Amerikaanse manier van reizen. Samen of alleen, deze 'full dresser' biedt naast ongekend rijplezier ook het hoogste niveau van comfort. De 160 pk sterke 6-cilinder lijnmotor is altijd paraat om extra inspanningen te leveren en is de ideale metgezel voor lange afstandsreizigers.

+ Lees verder

Option 719.

Option 719.

Individuele looks, overtuigende technologie.

Maak van je motorfiets iets bijzonders. Met veel oog voor detail biedt BMW Motorrad hoogwaardig maatwerk af fabriek. De gefreesde sets Classic, Storm of Club Sport en het met de hand geborstelde speciale lakwerk maakt jouw Heritage motorfiets uniek. Toerliefhebbers hebben ook een reden om enthousiast te zijn. Verfijnde en complexe verf- en spuittechnieken, elegant gesmede velgen of een hoogwaardige buddyseat - je kunt jouw K 1600 GT, K 1600 GTL of R 1200 RT af fabriek laten personaliseren.

+ Lees verder

Connectivity.

Connectivity.

TFT-display en BMW Motorrad Connected App.

Met het optinionele BMW Motorrad Connectivity kun je je volledig concentreren op het ontdekken van wegen en paden in de stad of ver daarbuiten. Dankzij de Bluetooth-verbinding tussen de motor en je smartphone en helm, wordt informatie die relevant is voor de reis duidelijk weergegeven en kan deze worden opgehaald met behulp van de intuïtieve bedieningselementen. Van navigatie tot multimediagebruik: Connectivity biedt een groot aantal nieuwe mogelijkheden.

+ Lees verder

Electro sound.

Electro sound.

Een elektrische motorfiets, E-LisaBad genaamd, veroorzaakt opschudding in de customizing scene.

Hoe ziet de BMW C evolution er aan de binnenkant uit? Rolf Reick, eigenaar van Krautmotors,  wil er graag achter komen. Dus haalde hij de elektrische maxi-scooter uit elkaar en verandert deze in de E-LisaBad-dragster. De eigenaar van de customizing shop is van plan om met zijn creatie mee te gaan doen aan een drag-race. Het maakt misschien niet veel lawaai, maar het zal zeker voor opschudding zorgen.

+ Lees verder

HP4 RACE

HP4 RACE

Gemaximaliseerd tot de essentie.

De HP4 RACE is meer dan de som der delen. Deze motorfiets is pure emotie. Van de ontwikkeling tot aan het racecircuit, passie is wat deze racemotor heeft gemaakt tot wat hij is. Een innovatieve aanjager, ontworpen om de grenzen te verleggen. Deze HP racer is de eerste motorfiets ter wereld met een volledig carbon frame en volledig carbon velgen. Met 158 kW (215 pk) vermogen en een gewicht van slechts 146 kilo (droog gewicht). Voor een beperkt aantal enthousiastelingen komt deze handgemaakte droom uit. Bekijk de video voor meer informatie over deze unieke motorfiets.

+ Lees verder

Shows en evenementen

GS Trophy 2018.

Mongolië roept.