Nieuwe lakkleuren.

Update van de bestaande range lakkleuren van BMW Motorrad.

BMW Motorrad verfrist de lakkleuren op tal van modellen. Maar de lakken van BMW Motorrad Spezial zijn nog verrassender met opvallende kleurencombinaties die jouw motor er nog unieker laten uitzien. Hier is een overzicht van de hoogtepunten voor modeljaar 2019.

R nine T: uniek in elke combinatie.

R nine T: uniek in elke combinatie.

Naast de klassieke Black storm metallic uitvoering, zijn er nu twee nieuwe speciale kleurvarianten in het optieprogramma van BMW Motorrad Spezial: Option 719 Pollux metallic/Aluminium met klassieke lichte en donkere kleurencombinaties en de perfecte kleurtriade van Option 719 Mars red metallic matt/Cosmic blue metallic matt. Welke combinatie je ook kiest, je geeft jouw R nineT zeker een unieke uitstraling.

+ Lees verder

K 1600 GT: dat speciale íets'.

K 1600 GT: dat speciale íets'.

De kleurencombinatie Black storm metallic/Glacier silver metallic geeft de motorfiets speciale allure en benadrukt de dynamische tourgenen door de perfect gepositioneerde striping.

+ Lees verder

S 1000 XR: Triple Black.

S 1000 XR: Triple Black.

Alle goede dingen komen in drieën: de S 1000 XR combineert niet alleen het beste van drie werelden - sport, tour en adventure - hij is ook verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleurenvarianten: de stijlvariant Triple Black is heel stoer in de lakkleur Black storm metallic, waarin het matzwarte stuur en de subtiele belijning van de motorfiets worden benadrukt, waardoor het krachtige uiterlijk wordt afgerond.

+ Lees verder

G 310 R: voor de perfecte verschijning.

G 310 R: voor de perfecte verschijning.

Met lakkleur Racing red kun je jouw G 310 R de perfecte look geven. De combinatie van rode lak en donkere contrasten geven de motorfiets een perfecte mix van klassiek en sportief design.

+ Lees verder

C evolution: eenvoudig kleurenschema.

C evolution: eenvoudig kleurenschema.

Hoe futuristisch de C evolution ook lijkt, de nieuwe lakkleur Mineral grey metallic zet deze elektrisce maxi-scooter bijna in een geheel nieuw licht. In combinatie met het zwarte zijpaneel wordt het pad vrijgemaakt voor een elegant en tegelijkertijd eenvoudig uiterlijk, dat aanzienlijk verschilt van het vorige kleurenschema in Iconic silver metallic/Electric green. Uitgerust met LED-dagrijlicht, LED-verlichting en het grote TFT-kleurendisplay benadrukt de C evolution de technologische voorsprong. En last but not least, de opvallende splitface verwijst opnieuw duidelijk naar de familie waartoe deze maxi-scooter behoort: BMW Motorrad.

+ Lees verder

C 400 X: eenvoudig en modern.

C 400 X: eenvoudig en modern.

Deze midsize-scooter toont een eenvoudig en klassiek uiterlijk in de nieuwe lakkleur Black storm metallic met zwart/grijze buddyseat.

+ Lees verder

Option 719.

Breng jouw eigen persoonlijkheid op de weg.

MEER INFORMATIE
spinner