De BMW S 1000 R Custom.

Gepresenteerd door BMW Motorrad en Orlando Bloom.

München/Los Angeles: veel mensen kennen Orlando Bloom als succesvol acteur. En verwachten alle glamour die nu eenmaal hoort bij een Hollywood-ster. Er zijn echter niet veel mensen die weet hebben van zijn andere grote liefde: motorfietsen. Orlando, al lange tijd fan van BMW-motorfietsen, bezit en rijdt een aantal BMW-modellen, waaronder een paar klassiekers.

Ik ben ongelooflijk gefocust als ik op een motorfiets rij. Voor mij is het een vorm van meditatie. “

Orlando Bloom

De visie van Orlando Bloom.

De visie van Orlando Bloom.

Voor zijn eigen custom motorfietsproject heeft hij speciaal gekozen voor de BMW S 1000 R. De wens van Bloom was om zijn custom motorfiets een combinatie te laten zijn van minimalistische technische geavanceerdheid en sterke emotie. Er was maar één man die die taak kon volbrengen: Michael 'Woolie' Woolaway, chef van de beroemde custom shop, Deus Ex Machina in Venice, Californië - en goede vriend van Orlando Bloom. Zijn taak was het om de visie van Orlando Bloom voor de BMW S 1000 R in realiteit om te zetten.

+ Lees verder

Uniek en geschikt voor het grote scherm.

Uniek en geschikt voor het grote scherm.

Het resultaat van de samenwerking: de BMW S 1000 R Custom. Een opzienbarende custom motorfiets Orlando Bloom had zijn eerste proefrit op de S 1000 R Custom in de heuvels van Malibu tijdens de opnames van '4CYL', een productie van Arthur de Kersauson en Clement Beauvais, in samenwerking met BMW Motorrad.

+ Lees verder

Compromisloze dynamiek.

S 1000 R

Roadster

Lees verder

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner