De nieuwe BMW Motorrad dealer BIQER B.V. wordt geleid door directeur-eigenaar Robert Compier (49). Met ruim dertig jaar ervaring op het gebied van sales en aftersales in de autobranche en een aangeboren passie voor motorfietsen is Compier de ideale partner om met een exclusief BMW Motorrad dealerschap het verschil te maken in Eindhoven en omstreken.

“Ik rijd al sinds m’n elfde motor en kom uit een echte ondernemersfamilie. Sinds de oprichting in 1919 heeft ons familiebedrijf meerdere automerken vertegenwoordigd”, vertelt Compier. “Na de verkoop van drie dealerschappen, een schadebedrijf en een universele bestel- en vrachtwagenspecialist ging ik buiten de mobiliteitsbranche aan de slag. Toen de mogelijkheid zich voordeed om met BMW Motorrad in zee te gaan, begon het meteen te kriebelen. BMW Motorrad is een toonaangevend en zeer vooruitstrevend motorfietsmerk met een breed en veelzijdig productaanbod. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst.”

“Momenteel wordt gewerkt aan de realisatie van een gloednieuwe showroom waar BMW rijders zich direct thuis voelen. De opening van onze nieuwe vestiging staat gepland voor medio november.”
+ Lees verder
spinner