Concept Path22.

Pure vrijheid.

Scramblers kennen geen normen of regels. Net zoals hun eigenaren. Concept Path22 is het eerste scrambler-project van BMW Motorrad. De basis: een R nineT.

Het doel: een intensieve samenwerking met een aantal van de meest creatieve en bovenal individuele hoofdrolspelers uit de customizing-scene.

Het resultaat: een motorfiets die niets te wensen overlaat - maar alle wensen mogelijk maakt. Zo hoort pure vrijheid eruit te zien.

Absolute passie.

Absolute passie.

De spirit van de jaren 50: rijden, strand, surfen. De Concept Path22 blaast dit gevoel nieuw leven in. De wegen, de stranden en het surfen zijn veranderd. Maar de passie en de vrijheid zijn gebleven. Met zijn persoonlijke lakwerk en focus op de beste kwaliteit is de Concept Path22 een succesvolle mix van stijl en originaliteit. Hij maakt vrijheid en rijplezier in de meest pure vorm mogelijk.

+ Lees verder

Een symbool voor vrijheid.

Een symbool voor vrijheid.

Elke vorm en elk oppervlak van de Concept Path 22 staat voor functionaliteit en schoonheid. Spijkerbanden en beschermende grilles wijzen op een nieuwe dimensie van vrijheid waar veel mensen jaloers naar zullen kijken. En zelfs de uistraling sluit geen enkel compromis: een beklede buddyseat van leer, een uitlaat van roestvrij staal en gefreesde wielen in contrasterende kleuren. Dit is inclusief de Ornamental Confier-kunst en de Dyer Brand-surfbordhouder. De Concept Path22 toont dat alles mogelijk is. En er goed uitzien is ook belangrijk.

+ Lees verder
Afbeelding oude tekst
Afbeelding oude tekst
Afbeelding oude tekst
Afbeelding oude tekst
Afbeelding oude tekst
Afbeelding oude tekst
Afbeelding oude tekst
Afbeelding oude tekst

Een unieke samenwerking.

Southsider MC is de legendarische club achter Wheels & Waves. Dit festival staat helemaal in het teken van de relaxte lifestyle van surfers en motorrijders. Bij het Concept Path22 hebben de Southsiders ook artwork van Ornamental Conifer en een surplankhouder van Mason Dyer betrokken. Eerstgenoemde geeft het festival al jaren zijn eigen speciale look, laatstgenoemde is een surflegende die elke golf doet trillen. Uit deze unie werd een motorfiets geboren. Gemaakt in de geest van wheels & waves. Een scrambler voor vrijheid op de weg, voor vrijheid op het strand.
+ Lees verder

Op het strand - Concept Path 22

Eerlijk. Ongetemd. Luchtgekoeld.

Voel de wind, hang in elke bocht en ervaar de vrijheid van elke meter die je rijdt - de BMW R nineT Scrambler laat je zijn wie je bent. Taai, onconventioneel en tegen de gevestigde normen, deze motorfiets gaat waar je maar heen wilt. Gemaakt voor iedereen die een motorfiets zoekt die puur en minimalistisch is en breekt met elke regel.

Over de R nineT Scrambler

Meer verhalen die je misschien interessant vindt.

Geschikte motorfietsen.

spinner