Mechanica & stijlfanaten.

Op maat gemaakt vakmanschap.

PURE rijders zijn individualisten. Motorfietsen brengen individualiteit tot uitdrukking. Ze hebben stijl en zijn expressief, net als de motorfietsen waarmee ze rijden. Niet veel mensen hebben de moed om een custom motorfiets te bouwen, maar wie het doet, wordt gedreven door PURE passie en zet de dromen van zijn klanten om in ware iconen. Meer en meer befaamde custom shops transformeren oude tweekleps BMW motorfietsen tot unieke kunstwerken. Dit zijn er slechts een paar, er zullen echter meer volgen. In de toekomst zou de nineT een nieuwe basis kunnen worden voor customizing.

Blitz Motorcycles.

Blitz Motorcycles.

De Franse custom-werkplaats Blitz heeft de derde BMW R nineT-conversie gepresenteerd op het legendarische Wheels & Waves-festival in Biarritz - een interpretatie die volledig overeenstemt met de traditie van Amerikaanse flat track-racers.

Frans minimalisme in combinatie met een flinke dosis kracht en charme. Op het eerste zicht lijkt deze nineT-conversie van Blitz uit één groot, gitzwart stuk te zijn gemaakt. De zware en langgerekte zelfgemaakte brandstoftank is ontworpen om naadloos te integreren met de berijdersbuddyseat en de verkorte achterkant met geïntegreerde ledstrip. Van de frontsectie is ook vrijwel alles weggehaald: er blijft enkel een glanzend wit racenummerbord over.

Het geluid dat uit de volledig zwarte Akrapovič achterdemper met open inlaatspruitstuk komt, geeft een idee van het rijplezier dat deze unieke interpretatie van de nineT biedt.

+ Lees verder

R nineT customproject

R nineT customproject

Shiro Nakajima, Hideya Togashi, Go Takamine en Kaichiroh Kurosu – deze vier namen vertegenwoordigen nagenoeg de hele BMW customizing-scene in Japan. Voor het CUSTOM BUILDERS PROJECT hebben zij de hoofden bij elkaar gestoken om hun gevoel voor plezier, creativiteit en vakmanschap samen te voegen om vier R nineT modellen te transformeren in unieke motoren.

+ Lees verder

Swiss Custom Life.

Swiss Custom Life.

VTR Customs is de custom motorfietswerkplaats van de al lang actieve BMW Motorrad dealer Stucki 2 Rad aan het meer van Zürich in Zwitserland. Tegen deze prachtige achtergrond brengt eigenaar en managing director Daniel Weidmann, ook bekend als Dani, met hart en ziel custom motorfietsen naar de straten van Zwitzerland en de rest van de wereld.

VTR Customs bouwt hoofdzakelijk BMW iconen en R nineT custom motorfietsen, maar bouwt ook andere klassiekers om tot scramblers, café racers en brat styles.

+ Lees verder

Meer verhalen die je misschien interessant vindt.

Geschikte motorfietsen.

spinner