Pure&Crafted.

On the road.

Na drie succesvolle en uitverkochte zomerweekenden, neemt het Pure & Crafted Festival een creatieve pauze in 2018. Met de steun van BMW Motorrad slaat de organisatie van Pure & Crafted in plaats daarvan een nieuw internationaal pad in om nieuwe inspiratie op te doen, nieuwe trends te ontdekken en  focus te vinden voor verdere ontwikkeling. En waar is de beste plaats om dit te doen? ON THE ROAD! Want dat is waar de Pure & Crafted lifestyle elke dag beleeft wordt. 

Signature Bike.

Signature Bike.

BMW Motorrad presenteert Pure&Crafted on the Road: hierbij wordt met de Pure&Crafted Signature Bike 2018 tijdens het motorseizoen door verschillende rijders door heel Europa getoerd. Zij speuren onderweg naar de meest opwindende routes, onbekende customizers, getalenteerde monteurs, het beste eten en de coolste optredens.

+ Lees verder

Pure&Crafted BBQ.

Photocredits: Rebecca Rütten

Pure&Crafted BBQ.

Op 24 mei 2018 vond een gezellige ontmoeting met BBQ plaats in de Festsaal Kreuzberg. De volgende ochtend nam de Signature Bike afscheid en begon hij aan een lange reis door Europa. In de video kan je alle hoogtepunten van de BBQ en het vertrek zien.

+ Lees verder

PURE&CRAFTED - On the road

PURE&CRAFTED - ON THE ROAD

Vergezel onze rijders op hun avontuur.

Naar de officiële website external-link-arrow-slim

#pureandcrafted

HERITAGE MODELLEN

spinner