Rally talk.

Een interview met Hubert Auriol.

Déjà-vu: Hubert Auriol keert terug naar de plaatsen van zijn grootste prestaties. Hoe was het om plotseling beroemd te zijn terwijl je van Parijs naar Dakar reed en om een grote impact te hebben op de volgende generatie motorrijders? En welke herinneringen roept het uiterlijk van de R nineT Urban G/S hem op? Dit zijn de onderwerpen waar Hubert het over heeft met motorliefhebber Joy Lewis.

Twee werelden.

Twee werelden.

Parijs en Dakar worden gescheiden door 10.000 kilometer, een woestijn, temperatuurverschillen van meer dan 30 graden en talloze obstakels. Hubert Auriol heeft het over twee werelden die nauwelijks meer van elkaar kunnen verschillen.

+ Lees verder

Parijse stijl.

Parijse stijl.

Joy Lewis is gefascineerd als ze Huberts geboortestad op haar Urban G/S verkent en de elegante stijl van de Parijzenaars ontdekt. De motorrijders hebben ook gewoon stijl, zegt ze. Bovenal Hubert Auriol, die zijn stijl combineerde met de motorsportkleuren van BMW tijdens de Parijs-Dakar rally

+ Lees verder

Inspirerend.

Inspirerend.

De Parijs-Dakar rally heeft het imago van motorrijders veranderd. Hubert was een van de moderne helden die een voorbeeld was voor een gloednieuwe levensstijl. Toch verwachtte hij niet dat het Parijs-Dakar avontuur tot op de dag van vandaag een inspiratie zou zijn voor zoveel mensen en voor motorfietsen als de R nineT Urban G/S.

+ Lees verder
Ik had nooit gedacht dat de Parijs-Dakar een levensstijl zou zijn en zoveel mensen en motorfietsen zou inspireren, zoals de nieuwe Urban G/S. “

Hubert Auriol

Meer verhalen die je misschien interessant vindt.

Geschikte motorfietsen

spinner