BMW is suiting up for The Next Chapter.

BMW K 1600 B.

BMW Motorrad maakte zich op voor The Next Chapter en presenteerde op de MOTORbeurs Utrecht in samenwerking met designer Glenn Wolk een uniek motorjack ter gelegenheid van de eerste ‘Bagger’.

You are what you ride, so you better dress to the occasion.

Glenn Wolk

It's not about where you come from. It's about where you go.

It's not about where you come from. It's about where you go.

In 2017 begon BMW Motorrad aan een nieuw hoofdstuk in haar modellengamma: de BMW K 1600 B. De eerste BMW motorfiets in Bagger-stijl, gemaakt voor eindeloze wegen en het verlangen naar vrijheid. De belichaming van de ‘American Touring’, maar ook met het échte BMW gevoel, want achter de looks schuilen innovatieve technologie en comfort.

+ Lees verder

Glenn Wolk.

Voor de introductie van deze speciale Bagger zocht BMW Motorrad de samenwerking op met niemand minder dan Glenn Wolk. Een New Yorkse designer, gepassioneerd door het ‘Classic Americana’ en bekend om zijn rauwe mix van geschilderde illustraties en design. Het was Glenns visie om de twee werelden van de BMW motorrijder samen te vatten in het thema ’The Next Chapter’.

+ Lees verder

Hij verenigde dit thema in één uniek motorjack. Een jack dat net als de BMW K1600 B past bij beide kanten van de BMW motorrijder; business & biker. Want door het jack binnenstebuiten te draaien transformeer je deze nette trenchcoat in een stoer motorjack.

+ Lees verder

Het jack vormt een inspiratiebron voor de toekomst van motorkleding en was samen met de BMW K 1600 B en zijn grotere broer de BMW K 1600 B Grand America te bewonderen tijdens de MOTORbeurs in Utrecht van 22 tot 25 februari 2018.

+ Lees verder

De BMW K 1600 B.

Altijd ontspannen onderweg.. Je verlangt naar de open weg. Naar elke kilometer. Naar nieuwe avonturen. Dan is de Bagger de perfecte motor voor je reis. Met 6 cilinders, een ongekend soepele motorloop en de indrukwekkende krachtontwikkeling bestaat er geen twijfel: het avontuur begint nu.

+ Lees verder
Ontdek meer

De BMW K 1600 Grand America.

De open weg. Zelfs als dat niet genoeg voor je is. Je wil altijd verder gaan, omdat je nog nooit zo dichtbij de weg bent geweest. Met de Grand America kunt je ontspannen en van kilometers rijplezier genieten.

+ Lees verder
Ontdek meer
spinner