De social test ride.

Beleef alle hoogtepunten.

5 steden, 5 c evolutions, 25 perspectieven - talloze vragen, schitterende uitzichten en nieuwe indrukken. Of heel simpel: #SocialTestride

Amsterdam, Barcelona, Milaan, München, Parijs – zo verschillend als deze steden onderling ook mogen zijn, één ding hebben ze met elkaar gemeen: ze hebben allemaal te maken met verkeersdrukte die met de dag toeneemt, zonder dat het woon- en leefplezier daaronder mag lijden. En precies om die reden waren die steden allemaal bestemmingen van de BMW #SocialTestride. Voor een reis naar een nieuw tijdperk voor stedelijke mobiliteit.

Het beste van #SocialTestride. Alle hoogtepunten in een film.

De vijf steden – wereldsteden met flair.

De vijf steden – wereldsteden met flair.

Elk van de vijf steden van de #SocialTestride heeft haar eigen bijzondere aantrekkingskracht. Beleef de veelzijdige kunstscene in Amsterdam, de savoir-vivre van Parijs, de designerflair van Barcelona, de schoonheid en spa's van Milaan en de fascinerende traditie van München. Ondertussen zorgt de C evolution voor volledige mobiliteit, puur rijgenot en een intense stadsbeleving. Kortom: de stedelijke mobiliteit van de toekomst.

+ Lees verder

Tocht 1: Amsterdam.

Tocht 1: Amsterdam.

In deze grachtenstad ontmoet de oude meester de jonge avant-garde. En drommen toeristen stromen in de binnenstad door talloze nauwe straatjes. De ideale start voor de C evolution en de #SocialTestride

+ Lees verder

Tocht 2: Parijs

Tocht 2: Parijs

De stad van de liefde en lekker eten. Hoe is het de deelnemers er vergaan? Zijn ze echt hals over kop verliefd geworden op de C evolution? En hoe zit het met de culinaire geneugten?

+ Lees verder

Tocht 3: Barcelona.

Tocht 3: Barcelona.

Van het ruim honderd jaar oude concertgebouw naar de moderne ontwerpstudio van een deelnemer. Van het strand naar de bergen: Barcelona heeft echt heel veel te bieden. Ook omdat mensen hier zo openstaan voor nieuwe mobiliteitsoplossingen.

+ Lees verder

Tocht 4: Milaan

Tocht 4: Milaan

Gasten in designerstad Milaan. Stad van de allerbekendste meubelshow ter wereld en Italië's onbetwiste modehoofdstad. En vergeet niet: voor Italianen zijn scooters bijna deel van hun nationale identiteit. We kunnen dus met alle reden met spanning uitzien naar wat de C evolution hier te wachten staat.

+ Lees verder

Tocht 5: München.

Tocht 5: München.

Welkom op de thuisbasis van BMW Motorrad. En een hartelijk 'Servus' in BMW World. De laatste rit in het kader van de #SocialTestride begon in dit schitterende gebouw. Op de Isar worden regelmatig buitengewone BMW voertuigen en -prototypen gespot. Dus waarom zouden de mensen hier nog opkijken van de C evolution?

+ Lees verder

Een andere manier van onderweg zijn.

De snelle groei die wereldsteden doormaken, stelt ons voor nieuwe uitdagingen: de wegen raken voller, de afstanden worden langer en parkeerplaatsen zijn steeds moeilijker te vinden. Met de elektrisch aangedreven C evolution biedt BMW Motorrad nu al eigentijdse oplossingen voor de mobiliteit in de stad van morgen.
+ Lees verder
Naar de BMW C evolution external-link-arrow-slim

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner