Proef zelf de spirit van de GS.

Avontuur voor iedereen.

We willen om de hele wereld reizen of gewoon een beetje avontuur snuiven. We willen beter worden of gewoon een tour aangaan die meerdere dagen duurt. Of we willen gewoon meteen op de GS gaan rijden. Er zijn geen grenzen aan het avontuur. En het is niet selectief. Iedereen kan op avontuur gaan. Omdat de GS overal en voor iedereen klaar staat.

Beleef de GS van dichtbij

GS journeys – een rit rond de wereld

GS journeys – een rit rond de wereld

Wil je de beste wegen en routes op deze planeet verkennen? Dan ben je vast geïnteresseerd in het globale netwerk van gecertificeerde reispartners van BMW Motorrad. Elke reis wordt begeleid door opgeleide reispartners en instructeurs die avonturen op de motorfiets professioneel in goede banen leiden. Beginner, gevorderd of expert: we hebben voor iedereen de juiste toer zodat de reis zonder twijfel een onvergetelijk avontuur wordt.

+ Lees verder

GS Rental – ga meteen het avontuur tegemoet

GS Rental – ga meteen het avontuur tegemoet

Je bent op reis en ziet overal prachtige bochten en perfecte motorroutes, maar heeft geen GS? Geen probleem! Waarom zou je het zonder de spirit van de GS stellen? Veel van onze aanbieders hebben een BMW Motorrad-vloot direct aan het hotel. Spring er gewoon op en start je avontuur. Verzekerd en onderhouden. Met telkens keuze uit de nieuwste modellen. Perfect om meteen een avontuur aan te gaan.

+ Lees verder

Nationale aanbiedingen – beleef een avontuur bij je thuis.

Nationale aanbiedingen – beleef een avontuur bij je thuis.

Over de hele wereld is er een heel groot aanbod wat rijden met de GS betreft. Voor beginners en experts. In Europa, Azië, Afrika en over de hele wereld. Korte excursies of lange toeren. Alle aanbiedingen zijn gecertificeerd door BMW Motorrad en worden door opgeleide instructeurs begeleid. Wij hebben voor jou de beste mensen en nieuwste modellen. Waar je avontuur je ook naartoe brengt, je vindt er de spirit van de GS.

+ Lees verder

Steeds beter

GS Parks – beter en intensiever.

GS Parks – beter en intensiever.

De machine heeft het in zich en nu ben je er klaar voor. Individuele training in een van de parks of centra door ervaren trainingpartners en instructeurs. Of je nu een beginner of een pro bent, dit is je kans om de spirit van de GS te ervaren. Elke training maakt je beter en het avontuur nog intensiever. Wij geven je alles wat je nodig hebt!

+ Lees verder

GS Training – welkom op woest terrein.

GS Training – welkom op woest terrein.

In de ban van de spirit van de GS word je geleerd hoe je correct met de GS rijdt, volgens de hoogste standaard en op verschillende niveaus. De speciale training bereid je voor op de volgende reis en garandeert je veiligheid terwijl je de motorfiets bestuurt: offroad, op steile hellingen, modderige afgelegen wegen, met wortels bedekte boswegen, smalle landweggetjes, langs diepe wielsporen en korte, maar niet te onderschatten heuvels en afdalingen. Je leert de rijtechnieken voor offroad kennen via de ziel van de GS en komt meer te weten dan de gewone basics.

+ Lees verder

Journey workshop – de grondslag van het avontuur

Journey workshop – de grondslag van het avontuur

Geniet van eindeloze vrijheid en ontdek vreemde landen met de GS. Ontsnap aan de dagelijkse routine, laat alles achter, maak je hoofd leeg en geniet gewoon van het moment. Het hoeft niet steeds een hele reis rond de wereld te zijn: een mooie weekendtoer op zich belooft al avontuur. Met de journey workshops leer je hoe je veilig offroad met een volledig beladen motorfiets kunt rijden en hoe je in geval van pech de situatie meester blijft. Alles wat je nodig hebt voor een toer vormt ook onderdeel van de basics van de avontuurreizen.

+ Lees verder

De International GS Trophy

Samen door stof, vuil en grind.

Samen door stof, vuil en grind.

Motorfietsen worden over gebroken bruggetjes gemanoeuvreerd. Rivieren worden met de GS doorgewaad. Banden worden onder tijdsdruk geplaatst. De international GS trophy is quasi de Champions League voor GS-bestuurders, die de bestuurders en de machines op een brutale manier tot het uiterste drijft.

+ Lees verder

Sinds 2008 banen teams van over heel de wereld zeven dagen lang hun weg vrij langs onbegaan terrein en nemen het tegen elkaar op in buitengewone uitdagingen. Dit vergt stalen zenuwen, rijvaardigheid en het belangrijkste: teamspirit. En zo gaat het van start: het onvergetelijke avontuur dat je maar een keer in je leven meemaakt.

+ Lees verder

Niet voor watjes.

Niet voor watjes.

Bij de International GS Trophy 2016 reden 19 teams dwars door jungles, regenwouden, rivieren en dammen, recht doorheen Noord-Thailand. Gedurende zeven dagen verslonden de GS pro´s een totale afstand van 1.400 kilometer en overwonnen 19 buitengewone uitdagingen op de R 1200 GS. Ongewilde metgezellen tijdens hun reis waren de hitte en vochtigheid, die van de uitdaging in Zuidoost-Azië het warmste evenement in de geschiedenis van de Int. GS Trophy maakten.

+ Lees verder

Jij hebt de kans om een GS-legende te worden.

Jij hebt de kans om een GS-legende te worden.

Het startsignaal voor de kwalificatie is al gegeven. Testdagen gevuld met spanning en adrenaline staan nu in elk land op de agenda. Grijp de kans om het tot de finale van de int. GS Trophy te halen in een van de kwalificatierondes. Rijvaardigheid, wendbaarheid, teamskills en kennis zijn vereist.

Registreer je nu voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

+ Lees verder

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner