Wij leven en ademen voor de spirit van GS.

Wij delen het avontuur

Opgepast, uitermate aanstekelijk! Waar je reis je ook naartoe brengt en wie je daarbij ook bij vergezeld, de GS-vertegenwoordigers verspreiden de spirit van de GS over de hele wereld. Hun avonturen fascineren. Hun verhalen zijn pakkend. En hun moed inspireert om het onbekende te ontdekken. We kunnen er hier slechts een paar aanbieden, omdat steeds meer en meer van jullie erdoor zijn aangestoken en door de spirit van de GS worden opgezweept.

De GS heeft een nieuwe wereld voor me geopend en mijn leven volledig omgegooid. “

Tobias Weiser

30 jaar lang extremiteiten trotseren.

30 jaar lang extremiteiten trotseren.

Michael Martin is een fotograaf, avonturier en geograaf. Met de spirit van de GS die door zijn bloed pompt, baant hij zich een weg door de woestijnen van de Sahara, Atacama en Antarctica. Hij verkende deze woeste plaatsen meer dan 30 jaar en de motorfiets is een van zijn favoriete transportmiddelen.

+ Lees verder

Als vrouw in een mannenwereld.

Als vrouw in een mannenwereld.

Als de eerste vrouwelijke marshal op de internationale GS Trophy, heeft Jolandie, of simpelweg 'Jo' Rust haar plaats veroverd in een typische mannenwereld. Het is niet lastig voor haar. Rust is niet zo snel onder de indruk. Zelfs niet toen ze onder schot werd gehouden tijdens haar reis door het Afrikaanse continent.

+ Lees verder

De globetrotter-pionier.

De globetrotter-pionier.

Hoe was het om de wereld rond te reizen nog voor dat er sprake was van globalisatie? Hoe was het om zonder internet, GPS en mobieltjes de meest afgelegen uithoeken van de aarde te verkennen? De Engelse Elspeth Beard herinnert zich nog alsof het gisteren was. Ze vertrok het onbekende tegemoet met haar BMW in 1983 en inspireerde toekomstige avonturiers. Wanneer ze zoals vaak haar verhaal vertelt, hangen de luisteraars aan haar lippen Nu is er ook een boek op komst. En Hollywood heeft al contact met haar opgenomen.

+ Lees verder
Tomm Wolf is als geen ander verbonden met de GS world. Al in 1980 waagde hij zich aan avontuurlijke tochten op de R 80 G/S. Zijn ondoorgrondelijk enthousiasme en fascinatie voor enduro werkt aanstekelijk. Het is dus niet zo vreemd da hij van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt en nu als instructeur in het Enduro-park werkt.
Maar dat was nog niet genoeg voor hem. Mensen met passie steken anderen aan. Daarom was Tomm voorbestemd om de rol van sportmanager bij de int. GS Trophy. En het duurde niet lang voordat hij de bijnaam "Mister GS Trophy" kreeg. De spirit van de GS vloeit door elke vezel van zijn lichaam en straalt af van zijn persoonlijkheid.
+ Lees verder

#spiritofgs

Elke mijl verandert ons, elke seconde biedt ons nieuwe perspectieven, en elk aanblik grift een beeld in ons geheugen: dit is de spirit van de GS.

GS EXPERIENCE

Een grote GS-familie

Wij zijn met velen. We leven overal ter wereld. We leven voor het avontuur. We rijden allemaal met een GS. De spirit van de GS verwelkomt iedereen van over heel de wereld. Staat voor iedereen klaar. Opent deuren naar exotische keukens. En maakt van ontmoetingen vriendschappen.
+ Lees verder
Dit jaar wil ik naar Kaapstad reizen, volgend jaar ga ik voor de Pan-Amerikaanse weg. En wie weet waar ik daarna naartoe ga… “

Željan Rakela

Wanneer de droom nooit eindigt.

Globetrotters gaan op pad en beleven al gauw hun ideale droom. Ze vertrekken met het doel om steeds onderweg te zijn. Om het avontuur na te jagen en de volgende uitdaging meester te zijn.
Regen, modder, stof en grind is precies wat ze willen. Niets kan ze stoppen, omdat de spirit van de GS door hun aderen stroomt. Dit zijn de grootse avonturen van onze tijd. Ze volgen hun verlangen en tonen dat wie moed heeft, daarvoor wordt beloond. En dit zijn hun verhalen.
+ Lees verder

GS snelt je te hulp, waar je ook bent.

GS snelt je te hulp, waar je ook bent.

Dr. Hans-Henning is een ervaren motorreiziger en heeft de taak opgenomen om hulp te bieden op plaatsen die voor alle andere ontoegankelijk zijn. Hij heeft een visie: 50,000 mijlen rijden en op die manier 50,000 euro verzamelen voor mensen in nood. Maar bovenal wil hij een glimlach op de gezichten van kinderen toveren. De spirit van de GS is op veel gezichten terug te vinden en komt in vele verhalen terug. Een ervan is Hans-Henning en zijn Ride-of-Smile-tour.

+ Lees verder

Hij volgt zijn passie, van Azië naar de Alpen.

Hij volgt zijn passie, van Azië naar de Alpen.

Om de paar jaar maken motorfietsfanaten van over heel de wereld een pelgrimstocht naar de Motorrad Days. Meestal komen ze een paar dagen voor het evenement aan. Prasit was onderweg weken voor het grote gebeuren van start zou gaan. En dat met reden. Zijn reis begon in Thailand. Meer bepaald in Bangkok, bracht hem doorheen Mongolië naar Rusland en eindigde in Garmisch-Partenkirchen. Hij keerde zijn leven om voor een grote "rit" in de puurste betekenis van dat woord.

+ Lees verder

Zadeltassen boordevol GS-verhalen.

Diegene die iets willen meemaken, hebben de moed nodig om ermee van start te gaan en de wil om door te zetten. Velen van hen hebben met de GS al reizen achter de rug, zowel korte als lange. En allemaal kwamen ze terug met onvergetelijke ervaringen.

Zo niet, zijn ze nog druk bezig met het schrijven van hun eigen GS-verhaal. De wereld rondreizen met een GS is voor ware pioniers. Op zoek naar avontuur. Het onbekende ontdekken. Het ongekende ervaren.

+ Lees verder
Over de spannende GS-verhalen external-link-arrow-slim

Avontuur gegarandeerd.

Geen enkele motorfiets kent meer avonturen dan de GS. GS modellen rijden sinds 1980 over modderpaden, door de Gobiwoestijn, door Thaise regenval en over kronkelende bergpaden naar het volgende uitkijkpunt – het avontuur is het doel. En ongeacht welk avontuur je wilt opzoeken, met de juiste GS kom je er wel.

Meer over de BMW R 1250 GS Adventure

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner