BMW Motorrad.

Word lid van de familie.

Je weet precies hoe je jouw klanten kunt adviseren, hun passie kunt wekken en hen kunt overtuigen met jouw uitgebreide expertise? Word dan een erkende BMW Motorrad dealer!

Meer dan gewoon een dealer

Jouw passie. Jouw motorexpertise.

Jouw passie. Jouw motorexpertise.

Het is niet alleen een motorblok met twee wielen - motorrijden is je passie. Je rijdt niet alleen op motorfietsen; je kunt ook een goed advies geven over dit onderwerp. Of het nu gaat om een toerfiets, sportfiets of roadster: je weet welke motorfiets bij welke rijstijl past, waardoor je het gevoel van "Make Life a Ride" met jouw klanten kunt delen.

 

 

 

+ Lees verder
Met meer dan 90 jaar ervaring is BMW Motorrad de meest succesvolle fabrikant van premium motorfietsen en maxi-scooters. In de afgelopen paar jaar heeft een aantal nieuwe modellen het merk aanzienlijk laten groeien, waardoor het marktleider is in het topsegment van motorfietsen in diverse markten over de hele wereld. “

Succesverhaal #1: Eindhoven

BMW Motorrad dealer BIQER B.V. wordt geleid door directeur-eigenaar Robert Compier. Met meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van verkoop en after sales in de auto-industrie en een aangeboren passie voor motorfietsen, is Compier de ideale partner om het verschil te maken in Eindhoven en omgeving met een exclusief BMW Motorrad dealerbedrijf.

+ Lees verder

"Ik rijd al sinds mijn 11e en kom uit een echte ondernemersfamilie. Sinds onze oprichting in 1919 heeft ons familiebedrijf verschillende automerken vertegenwoordigd", zegt Compier. "Na de verkoop van drie dealers, een schadeverzekeringsmaatschappij en een universele order- en vrachtwagenspecialist, ging ik buiten de mobiliteitssector werken."

+ Lees verder

"Toen de gelegenheid zich voordeed om met BMW Motorrad te gaan werken, begon het meteen te kriebelen. BMW Motorrad is een toonaangevend en zeer vooruitstrevend motorfietsmerk met een breed en veelzijdig assortiment. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst."

+ Lees verder

Succesverhaal #2: Zuid-Afrika

Word een erkende BMW Motorrad dealer

Meld je nu aan.

Meld je nu aan.

Word onderdeel van de BMW Motorrad familie. Je hoeft alleen het volgende te doen:

1. Vul het aanmeldformulier in.

2. Stel een email op aan bmwklantenservice@bmw.nl

3. Voeg ingevuld aanmeldformulier toe.

4. Verstuur email naar bmwklantenservice@bmw.nl 

+ Lees verder

Download nu het aanmeldformulier.

Aanmeldformulier
PDF   |   0.69 MB   |   EN | PDF
This is disclaimer text for gpx download files.

Dit kan jouw potentiële productaanbod zijn

spinner