Veelgestelde vragen en antwoorden ten aanzien van BMW Motorrad.

Is BMW Motorrad geraakt door het datalek bij RDC?

Uit onderzoek blijkt dat de officiële BMW & MINI dealers, BMW Motorrad dealers en BMW Group Nederland hierdoor niet zijn getroffen. Zij maken geen gebruik van de specifieke RDC-dienst waaruit de gegevens zijn gestolen.

Mocht u toch vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de BMW Klantenservice. op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur via telefoonnummer 0800 – 099 22 34

Wij kunnen niet spreken namens andere autobedrijven. Als een klant bijvoorbeeld ook een voertuig rijdt van een ander merk of de BMW / MINI in onderhoud is bij een niet-officiële BMW & MINI dealer, dan zal hij/zij contact moeten opnemen met het betreffende autobedrijf om te controleren of hij/zij mogelijk is getroffen door het datalek.

Wat is de bereikbaarheid van BMW Group Nederland in verband met het coronavirus?

Door een minimale bezetting zijn wij momenteel zowel telefonisch, als per e-mail en het contactformulier minder goed bereikbaar en kan het langer duren voordat je een reactie van ons ontvangt. Wij doen uiteraard ons uiterste best om jouw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij vragen om je begrip hiervoor.

Je kunt contact opnemen met de BMW Klantenservice via telefoonnummer 0800 – 099 22 34 (gratis): op werkdagen tussen 08.00 uur en 19.00 uur, op zaterdag en zondag tussen 10.00 uur en 18.00 uur. Kun je onze medewerkers niet bereiken, stuur dan een mail of kies voor de terugbel mogelijkheid via ons contactformulier en laat jouw gegevens achter. Onze medewerkers zullen contact met je opnemen op het door jou gewenste tijdstip.

Wat is de bereikbaarheid van BMW Financial Services (leasing, financiering en verzekering) in verband met het coronavirus?

Door een minimale bezetting zijn wij momenteel minder goed bereikbaar en kan het langer duren voordat je een reactie van ons ontvangt. Wij doen uiteraard ons uiterste best om jouw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij vragen om je begrip hiervoor.

Kom je door het coronavirus in betalingsproblemen en kun je de maandelijkse betaling van jouw lease- of financieringsovereenkomst niet meer voldoen? Heb je al nagedacht over een mogelijke oplossing, dan horen wij dat uiteraard ook graag. Stuur dan een e-mail naar debiteuren@bmw.nl met daarin jouw verzoek. 

Voor alle overige vragen over jouw lease- of financieringsovereenkomst neem je contact op met onze klantenservice. Je kunt ons op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur bereiken via telefoonnummer 070 41 47 510.

Of stuur een e-mail naar csc@bmw.nl

Wat is de bereikbaarheid van de BMW Motorrad dealers?

Onze BMW Motorrad dealers zijn op afspraak open en hebben verschillende hygiëne maatregelen genomen om je in deze tijd ook de Service te kunnen bieden die je van ons kunt verwachten. Proefritten aan huis, of vanaf een openbare plek, zijn mogelijk. Wellicht zijn er gewijzigde openingstijden van toepassing. Via onderstaande dealerlocator vind je de contactgegevens van de dichtstbijzijnde dealer.

Wil je meer weten over BMW Motorrad en Coronavirus?

BMW Motorrad en haar dealers volgen de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet. Bekijk hier de veelgestelde vragen. 

+ Lees verder
Ontdek meer external-link-arrow-slim
spinner