Navigatie op basis van de smartphone: richtingbepalend

Navigatie op basis van de smartphone: richtingbepalend

Verbind de fabrieksoptie Connectivity met de Connected App en de dagelijkse navigatie wordt nog eenvoudiger – door gebruik te maken van de verbinding tussen smartphone en voertuig wordt de rijder helder en betrouwbaar naar zijn bestemming geleid door turn-by-turn pijlen, te zien op het TFT-display. Vooral in de stadse omgeving is de nieuwe pijl-weergave intuïtief en richtingbepalend. Wanneer er geen netwerk voorhanden is, werken offline kaarten ook. Voor uitdagende toerritten kan natuurlijk ook gebruik worden gemaakt van de beproefde Navigator. Die, vanzelfsprekend, compatible is met het TFT-display.

+ Lees verder

Telefoneren is eenvoudig, ook tijdens het rijden.

Telefoneren is eenvoudig, ook tijdens het rijden.

De combinatie van een helm met het Communicatiesysteem en het optionele Connectivity maakt onderweg telefoneren mogelijk. De rijder heeft via het TFT-display volledig toegang tot zijn contactenlijst op de smartphone en met de Multi-Controller kan het gewenste contact gebeld worden. Binnenkomende telefoontjes worden eveneens op het display weergegeven en zijn met een handbeweging op te nemen of af te wijzen. Rij-informatie zoals snelheid en ingeschakelde versnelling zijn altijd zichtbaar dankzij het unieke visualisatie concept.

+ Lees verder
Connectivity geeft motorrijders de mogelijkheid om te focussen op wat écht belangrijk is: de weg die ontdekt wil worden.

Media: relaxt rijden met een bijpassend nummer.

Media: relaxt rijden met een bijpassend nummer.

Met het optionele Connectivity kan de rijder via het TFT-display eenvoudig de muziek afspelen die is opgeslagen op zijn smartphone. Wanneer de helm verbonden is met het Communicatiesysteem, wordt de juiste toon geraakt. Nummers skippen is heel eenvoudig. Met het Communicatiesysteem is het volume gemakkelijk instelbaar via de Multi-Controller, net zoals het inschakelen van de mute-functie. Zodat elke rijder onderweg de controle over zijn eigen soundtrack.

+ Lees verder

Connected App: extra voertuiginformatie en meer.

Connected App: extra voertuiginformatie en meer.

Met de gratis Connected App zijn er zelfs nog meer connectivity-opties: de op de smartphone gebaseerde navigatie leidt de rijder snel naar zijn bestemming middels turn-by-turn pijlen op het TFT-display. Daarnaast zijn er belangrijke rijstatistieken te vinden in de Connected App. Meer nog: routes opslaan tijdens het rijden is mogelijk, waarna er foto’s aan toegevoegd kunnen worden. Het maakt zodoende een digitale herinnering van elke rit. De functie ‘First Mile’ onthoudt de locatie van je motor zodat je hem eenvoudig terugvindt. Zodra de app leverbaar is, is deze te vinden in Google Play Store en Apple App Store.

+ Lees verder

Beschikbaar voor de volgende motorfietsen