De jacht op perfectie.

Het C.A.R.E. Concept.

Rijplezier begint al lang voordat je opstapt. Rijplezier begint met een gerust gevoel. Want als je weet dat er alles aan veiligheid is gedaan, kun je pas ontspannen gaan genieten. Van de voorpret en de voorbereidingen op jouw volgende uitstapje of reis. Daarom heeft BMW Motorrad het C.A.R.E. label ontwikkeld. C.A.R.E. staat voor Concept of Advanced Rider Equipment. Compromisloos werken aan veiligheid, innovatie, comfort en kwaliteit als het gaat om BMW Motorrad Rider Equipment.

+ Lees verder
Naar de Ride collectie external-link-arrow-slim

C.A.R.E. staat voor veiligheid.

C.A.R.E. staat voor veiligheid.

Al de BMW motorkleding en alle BMW helmen zijn ontwikkeld door motorrijders voor motorrijders. Onderzoek in eigen laboratoria en zware tests staan borg voor de hoogste veiligheidsstandaard van de gehele collectie. Het materiaal van de BMW motorpakken is bijzonder schuurvast op alle kwetsbare plaatsen. Dit is in de BMW valsimulator beproefd onder uiterst realistische omstandigheden: met de valpartij van een dummy van 75 kg en het doorglijden over asfalt met snelheden tot zo'n 100 km/u. Alle BMW Motorrad jacks, broeken en pakken zijn op alle voor de veiligheid belangrijke plaatsen dubbel versterkt en voorzien van de laatste generatie CE protectoren.

+ Lees verder

C.A.R.E. staat voor innovatie.

C.A.R.E. staat voor innovatie.

Er is veel voor nodig om voorop te blijven lopen met innovatie. Vanaf modeljaar 2013 is BMW Motorrad de enige fabrikant die al zijn modellen uitrust met ABS - standaard. En BMW Motorrad vervult ook een voorbeeldfunctie op het gebied van rijdersuitrusting. Het doel is om oplossingen te bieden die tegemoet komen aan de meest uiteenlopende eisen aan motoruitrusting - door research, ontwikkeling en doorlopend zoeken naar de beste materialen en producten.

+ Lees verder

C.A.R.E. staat voor comfort.

Om echt aan de hoogste veiligheidseisen te voldoen, moet rijdersuitrusting vooral ook voldoen aan ergonomische eisen. Dat is nu precies waarom BMW Motorrad helmen ongekend 'stil' zijn en waarom de kleding is uitgerust met innovatieve ventilatie- en membraansystemen. Tenslotte blijven motorrijders 100 procent alert als zij hun conditie onder alle temperatuurs- en weersomstandigheden kunnen behouden. C.A.R.E. kwaliteit is exclusief verkrijgbaar bij de BMW Motorrad dealer - voor de hoogste mate van actieve en passieve veiligheid en onbezorgd rijplezier.
+ Lees verder

C.A.R.E. staat voor kwaliteit

BMW Motorrad rijdersuitrusting vergezelt motorrijders vaak talloze kilometers - jaar in jaar uit. Dat komt niet in de laatste plaats omdat consistente kwaliteit en duurzaamheid tot de kernwaarden van gecertificeerde C.A.R.E rijdersuitrusting behoren. Op de openbare weg zijn talloze testkilometers gemaakt om onverhoopte zwakke plakken aan het licht te brengen. Geen enkele andere fabrikant legt zulke hoge maatstaven aan: samen vormen zij de garantie voor topkwaliteit - van de helm tot de laarzen.
+ Lees verder
spinner