BMW Motorrad Ride Collectie

Motorpak XRide en jack XRide Pro.

Vanaf € 1.425,-*

* Inclusief jack en broek. Beide ook los verkrijgbaar. Leverbaar vanaf voorjaar 2020.

MOTORPAK XRIDE EN JACK XRIDE PRO.

Prachtige prestaties op lange ritten.

Rijden met plezier, nieuwsgierig naar de volgende bocht, voorpret over de volgende kilometer. Als #NeverStopChallenging je motto is, is de nieuwe XRide je pak: het beschermt je rondom, is uiterst comfortabel en zorgt voor een sportief rijgevoel. Met de nauwsluitende pasvorm en het markante design veroorzaak je zeker opwinding. 

 

Een heel bijzondere blikvanger is het tot 1.500 stuks gelimiteerde jack XRide Pro voor heren. Daarvoor zorgen het witte rundleer op de armen en de schoudersliders van kunststof en staal. 

 

Beide hebben het volgende gemeen: bij het motorpak XRide en het jack XRide Pro waarborgt het hoge aandeel aan stretchmateriaal maximale bewegingsvrijheid; slimme details bieden de functionaliteit die je zoekt, voor zowel korte als lange avonturen. Dus kom uit de slipstream en laat zien wat je kunt.

SPORTIEF ONDERWEG, RONDOM BESCHERMD

XRide zet je in beweging.

XRide zet je in beweging.

Sportief door bochten of een lange rit op avontuur, met de XRide ben je op alles voorbereid. Voor optimale bescherming is dit motorpak gemaakt van slijtvast leer. Het ergonomische concept van het motorpak XRide geeft je daarbij de bewegingsvrijheid die je nodig hebt om elke bocht aan te snijden en kilometer na kilometer af te leggen. De XRide sluit nauw aan, maar door de ruime aanwezigheid van stretchmateriaal is het draagcomfort toch uitstekend. Het comfortabele rijgevoel wordt ondersteund met elastische stof op de schouders en de armen en speciaal gepositioneerde uitsparingen die dienst doen als ergonomische plooien.

+ Lees verder

Het beste antwoord op elk weer.

Het beste antwoord op elk weer.

Het frontale AirVent-systeem van het jack XRide en een 3D-weefsel met volume in het rugpand zorgen voor een uitstekend klimaat en optimale aerodynamica.

Fraai en alleen ter plaatse als ze nodig zijn: outsert-jack en -broek van de XRide. Je kunt ze bij elke rit opgerold in de rugzak van het motorpak XRide meenemen. Bij slecht weer kun je ze in luttele seconden aantrekken. De waterdichte helmmuts in de kraag van het jack beschermt je tegen wind en regen. 

+ Lees verder

Alles wat nodig is, maar geen grammetje te veel.

Alles wat nodig is, maar geen grammetje te veel.

Doordacht design, 100% rijplezier. De XRide is gemaakt door rijders als jij: de XRide heeft niets wat je niet nodig hebt, maar alles dat je onderweg wenst.

Trek je pak aan en ga op weg: door de vooraf ingestelde elastische banden bespaar je tijd en past het pak bij je bovenarmen en taille zeer precies. Het innovatieve AirVent-systeem zorgt bovendien voor een perfecte luchtcirculatie. Even een rondje om de kerk of startklaar voor een lange rit: de onopvallende zakken aan de voorzijde bieden ruimte voor alles dat je bij de hand wilt hebben.  

+ Lees verder

JACK XRIDE PRO

De Pro voor elk avontuur.

De Pro voor elk avontuur.

Je neemt de ene bocht na de andere, altijd op zoek naar de ideale lijn. Je hart bonst, en niet alleen het jouwe: het tot 1.500 stuks gelimiteerde herenjack XRide Pro baart overal opzien. Het witte rundleer op de armen benadrukt de markante, sportieve uitstraling, de opvallende schoudersliders van kunststof en staal met BMW Motorrad branding accentueren deze look nog meer. Ben je klaar voor het jack XRide Pro?

+ Lees verder

HET ONTSTAAN VAN DE XRIDE

Hoe een idee op de weg wordt gebracht.

Hoe een idee op de weg wordt gebracht.

Aan het begin hadden onze productontwikkelaars en designers het idee om bewegingsrijke zones, zoals arm, schouder en knie, met afzonderlijke modules, geïntegreerd of opgezet, vorm te geven. We wilden de protectoren licht houden om sportieve bewegingen mogelijk te maken. Maar hoe? De oplossing: net als bij een soort bandentechniek omwikkelden we het pak op punten die moeten worden beschermd, in ons geval met leer, en lieten we specifieke zones vrij, om de bewegingsvrijheid optimaal te kunnen waarborgen. Zo ontstond dit ergonomische concept en daarmee het definitieve design van het motorpak.

+ Lees verder
“Wie er een keer mee heeft gereden, zal er weg van zijn, door het 3D-weefsel met volume en de grove structuur heeft het een natuurlijke luchtcirculatie.” “

Productmanager BMW Motorrad

De ontwikkeling gaat de laatste ronde in.

De ontwikkeling gaat de laatste ronde in.

De finishlijn was al in zicht maar we hadden nog het nodige werk te doen. Eerst vonden we het belangrijk om een passende en moderne look voor het pak te ontwikkelen. Daarbij probeerden we diverse structuren en bewerkingen. Uiteindelijk kwamen we tot een uitvoering in leer met een technische structuur. Nu moest de XRide uitgebreid worden getest: wastests, weerbestendigheid en lichtechtheid en uiteraard de rijderstest. Daarna nog de puntjes op de i met de laatste grafische en technische details. Het resultaat mag gezien worden – ook op jou.

+ Lees verder

De perfecte begeleiders voor je XRide.

Ontbreekt er nog iets voor je avontuur? Een helm, laarzen of handschoenen? Hier vind je alle producten die je perfect kunt combineren met de XRide.

Helm Street X

Deze helm met traploos instelbare zonneklep kun je in een oogwenk aan veranderend licht aanpassen. Door de goede ventilatie houd je bovendien het hoofd koel, terwijl het dubbelwandige vizier optimaal zicht biedt, ideaal op de snelweg, provinciale wegen en in de stad.

Handschoen ProRace

De ideale handschoen voor echte sportievelingen. Zeer veel bewegingsvrijheid, veiligheid en een goede grip bij hoge snelheden ronden dit model af.

Laars ProRace

Deze laarzen met de markante race-look zijn niet alleen waterdicht en actief ademend, maar overtuigen ook met veel praktische details, onder meer de zij- en hielsliders van kunststof of de binnenkant van de schacht van zacht suède.

VOOR IEDEREEN DIE DE BESTE WIL ZIJN

spinner