*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW R nineT Pure

Puristisch, gereduceerd, zelfbewust

Teruggebracht tot het essentiële. Maar uiterst zelfbewust. De BMW R nineT Pure. De krachtige lucht-/oliegekoelde motor zorgt voor kippenvel op het asfalt. De klassieke Heritage-look met zijn compacte tank en slanke achterkant doet denken aan de begindagen van BMW Motorrad. Het puristische design en de verschillende mogelijkheden tot individualisering nodigen uit tot het creëren van een geheel persoonlijke motorfiets. Eentje waarop niemand anders rijdt. Laat je ideeën de vrije loop en duik in de wereld van #Soulfuel met de R nineT Pure.

Extra uniek

Met een voucher van € 500,- voor bijzondere buddyseats, uitlaten, bagagetassen en windschermen. Speciale wielen of prachtig gefreesde onderdelen. Of een nieuwe helm uit de Gear & Garment collectie. Alles origineel BMW Motorrad. Alles om jezelf of je motorfiets nog unieker te maken.

Kies vóór 30 juni 2022 een BMW R NineT Pure uit voorraad bij de BMW Motorrad dealer. Ontvang een voucher van € 500,- incl. BTW en shop direct voor accessoires of Gear & Garment. Vraag de BMW Motorrad dealer voor meer informatie en voorwaarden.

+ Lees verder

Highlights voor elke persoonlijkheid

Kies jouw richting

De vijf kleurvarianten van de R nineT Pure vormen de basis voor jouw creativiteit. Met welke trek jij eropuit?

Teal blue metallic mat

De lakkleur Teal blue metallic mat doet de vintage-look van de motorfiets nog beter uitkomen.

Mineral grey metallic

De basis lakkleur Mineral grey metallic laat de proporties van de machine voor zich spreken.

Option 719 Aluminium

De aluminium variant is een meesterwerk van vakmanschap: handgeborsteld, matte blanke lak, met gedeeltelijk gepolijste tank.

Option 719 Black storm metallic/Racing red uni

De driekleurige tank met de Option 719-strepen en het rode hoofdframe maken het ontwerp van de machine bijzonder dynamisch.

Option 719 Cosmic blue metallic/Light white uni

Het witte hoofdframe in combinatie met de driekleurige tank met het filigrane tape-design zorgt voor een opvallende en pregnante uitstraling.

Verstelbare veerpoot
We zien de 2-cilinder boxermotor van de R nineT Pure.
Moderne LED-richtingaanwijzers
We zien de LED-richtingaanwijzer van de R nineT Pure.
2-cilinder boxermotor
We zien de 2-cilinder boxermotor van de R nineT Pure.
Compacte tank
Wij zien de tank van de R nineT Pure.
Klassieke snelheidsmeter
Wij zien de klassieke snelheidsmeter van de R nineT Pure.
Dubbele uitlaatsysteem
We zien het dubbele uitlaatsysteem van de R nineT.
Klassiek gelakt spatbord
Wij zien het voorspatbord van de R nineT Pure.
LED-koplamp met dagrijverlichting
We zien de LED-koplampen van de R nineT Pure.

De perfecte motorfiets om jouw persoonlijke R nineT Pure te creëren.

 “

Norbert Rebholz

Projectmanager R nineT

Breng jouw idee tot leven

Breng jouw idee tot leven

De R nineT Pure is jouw uitnodiging voor de customizing-wereld, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Het hoogwaardige Option 719 stijlpakket Classic II laat je liefde voor detail zien. En met het Option 719 velg Classic voel je het kriebelende gevoel van het rijden een beetje meer dankzij de tubeless spaakwielen.

+ Lees verder

Beproefde aandrijving

Geniet van elke meter

De lucht-/oliegekoelde boxermotor met zijn 1.170 cc cilinderinhoud straalt zomaar kracht uit. Met zijn 80 kW (109 pk) zorgt hij voor opwindende momenten bij elke trip - of het nu in de stad is of daarbuiten. Want in het bereik tussen 4.000 en 6.000 t/min loopt hij nu nog soepeler dankzij de afgevlakte vermogens- en koppelcurve. Daarnaast voldoet hij ook nog eens aan de Euro 5-norm.

+ Lees verder
116
Nm max. koppel bij 6.000 t/min
219
kg onbeladen, rijklaargewicht
1,170
cc cilinderinhoud
805
mm zithoogte
Lucht-/oliegekoelde 2 cilinder, 4-takt-boxermotor

Features voor betrouwbaar rijplezier

Leef je uit

Leef je uit

Met de Pro-rijmodi haalt je het maximale uit je machine. In de Dynamic-modus grijpen de ASC- en DTC-besturingssystemen namelijk later in - en maken zo het rijden op droog asfalt veel dynamischer. En met de adaptieve bochtverlichting kunt je ook na het invallen van de duisternis genieten van de volgende bocht. Want het verbetert de verlichting van het binnenste gedeelte van de bocht tot een hellingshoek van 25 graden. Zo houd je altijd het overzicht.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Meer over het thema #Soulfuel

spinner