Navigatie van de volgende generatie

Typisch BMW-design

Alles sluit naadloos op elkaar aan: zowel het grafische ontwerp als de gebruikersinteractie. Hardware en software passen perfect in het bedieningssysteem van BMW Motorrad. Met het intuïtieve schermdesign is op elk moment een eenvoudige bediening mogelijk.

Hardware voor zware omstandigheden

De hardware werd ontworpen voor de eisen van motorrijders, dus ook voor extreem ruw gebruik. Het is bestand tegen stof, zware trillingen, vrieskou en extreme hitte en kan worden schoongemaakt met een hogedrukreiniger. Hiervoor kreeg de hardware zelfs de IP69-certificering.

Alles op het scherm

Het 5,5 inch touchscreendisplay is uitstekend leesbaar, zelfs bij direct zonlicht. Het TFT-display en de ConnectedRide Navigator werken perfect samen. Zodra de navigator is aangesloten, worden de telefoon-, navigatie- en media-elementen op hetTFT-display grijs weergegeven.

Alles perfect verbonden

Alles perfect verbonden

Of je nu producten van BMW ConnectedRide of je smartphone gebruikt: de ConnectedRide Navigator bundelt alle toestellen en mediatoepassingen in één toestel. Wanneer de verbinding tussen de motorfiets en de navigator actief is, worden bijvoorbeeld de navigatiefunctie, telefonie en media grijs weergegeven op het TFT-display van demotorfiets en overzichtelijk weergegeven op het display van de ConnectedRide Navigator. Bovendien kun je dankzij BMW ID en BMW MotorradCloud Integration je routeplanning vanuit de BMW Motorrad Connected app eenvoudig synchroniserenmet de ConnectedRide Navigator.

Met de navigatievoorbereiding, die als speciale optie verkrijgbaar is voor nieuwe modellen of ook als inbouw achteraf, brengt de ConnectedRide Navigator ook veel oudere BMW-motorfietsen vanaf bouwjaar 2014 in verbinding met de wegen in de wereld. Klik hem eenvoudig vast, vergrendel hem en geniet van de voordelen van de ConnectedRide Navigator. De BMW Motorrad dealer geeft je hierin graag een passend advies voor jouw motorfiets.

+ Lees verder

De hele wereld in je handen

De hele wereld in je handen

Tijdens het rijden kunnen de functies van de ConnectedRide Navigator eenvoudig en veilig worden bediend via de multicontroller. Om bijvoorbeeld je smartphone te gebruiken en te bellen of naar muziek te luisteren via een streamingapp, gebruik je gewoon je linkerduim en navigeer je door de intuïtieve gebruikersinterface. Het volume van alle andere eindapparaten die via Bluetooth zijn verbonden, kan ook worden geregeld.

+ Lees verder

Highlights van de navigatie

De hele wereld in één toestel. Met de ConnectedRide Navigator kun je je favoriete routes plannen, uploaden of downloaden en beheren. Met My Rides kun je alle geregistreerde ritten analyseren qua snelheid, remintensiteit, acceleratie en overhelling. Verkeersinformatie wordt real time bijgewerkt wanneer je de ConnectedRide Navigator met een hotspot verbindtof je eigen SIM-kaart gebruikt. Hoe ziet je volgende ervaring eruit?

+ Lees verder

Technische details

Uitrusting
  • Display: 5.5“ TFT-display met 800 nits
  • Accuvermogen: 3.000mAh, snelladen met USB C tot 2,4 V
  • Beschermingsklasse: Gecertificeerd met IP69
  • SIM-kaart: Micro-SIM; compatibel tot 4G/LTE (niet inbegrepen)
  • Aansluitingen: voor alle externe eindapparaten, gangbare GPS-antennes, wifi-antennes
Compatibiliteit
  • Oplaadmogelijkheden en gegevensoverdracht: USB-C-aansluiting en -kabel
  • Compatibel met eerdere versies: Bijna alle BMW Motorrad-modellen vanaf modeljaar 2014 met multicontroller en de speciale optie Voorbereiding navigatietoestel kunnen de ConnectedRide Navigator gebruiken en bedienen via de multicontroller.
Updates
  • Over-the-air-updates: Beschikbare updates worden automatisch weergegeven als er internetverbinding is, bijvoorbeeld via een mobiel netwerk of wifi. Start vervolgens het downloaden om altijd de nieuwste functies en kaartmateriaal te hebben.

Handleiding

Beknopte handleiding voor de ConnectedRide Navigator
PDF   |   408.03 KB
This is disclaimer text for gpx download files.

Heb je nog vragen over de BMW Motorrad ConnectedRide Navigator? Neem dan even een kijkje op onze FAQ-portal.

Meer over verbonden rijden

spinner