Zo werkt je motorfiets

Zo werkt je motorfiets

Wij zorgen ervoor dat je altijd klaar bent om te vertrekken en dat je onderweg jezelf ook kunt redden. Met onze digitale gebruiksaanwijzingen heb je de kennis over je machine altijd bij de hand. Hier vind je de handleidingen voor al onze modellen om te downloaden.

+ Lees verder

Zo monteer je accessoires

Zo monteer je accessoires

Met originele accessoires kun je je BMW Motorrad precies aan je wensen aanpassen. Over het algemeen raden we aan om de accessoires door een gespecialiseerde werkplaats te laten monteren. Als je toch een montage-instructie voor je accessoires nodig hebt, kun je deze hier downloaden.

+ Lees verder

Zo werkt je accessoire

Zo werkt je accessoire

Ook bij de accessoires bieden wij de juiste handleidingen aan. Hier vind je alle aanwijzingen, tips en trucs voor perfect gebruik. Met onze aanwijzingen weet je zeker dat je de enorme functionaliteit van onze accessoires ook volledig benut.

+ Lees verder

Certificeringen voor jouw product

Certificeringen voor jouw product

Onze producten zijn onderworpen aan strenge tests en certificeringen. Informatie over de naleving van de verschillende normen vind je in de Conformiteitsverklaring. Met deze conformiteitsverklaring bevestigen wij dat onze producten voldoen aan alle gezondheids- en veiligheidseisen van alle relevante en wereldwijde richtlijnen. De aangeboden certificaten geven je gedetailleerde informatie over frequenties, materiaal en de naleving van veiligheidsverordeningen.

+ Lees verder

All manuals on your phone

Met de BMW Motorrad Connected app heb je alle handleidingen, certificaten en nog veel meer altijd in je broekzak. Heb je de app nog niet? Hier kun je je registeren.

Populaire services

spinner