Technische of service vragen over jouw BMW motorfiets.

Mocht je technische vragen hebben over jouw BMW motorfiets of over services gerelateerd aan de motorfiets, dan kun je het beste contact opnemen met de Service Adviseur van je BMW Motorrad dealer. Via de dealer locator vind je de juiste contactgegevens om direct contact op te nemen met jouw dealer. Ook is het mogelijk via het contact formulier jouw aanvraag in te dienen. Hierin kun je duidelijk specificeren waarvoor je graag in contact zou komen.

Dealer contact aanvraag

BMW Group Nederland Klantenservice.

Heb je een andere vraag en hierop geen antwoord kunnen vinden op de website? Dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen. De medewerkers van BMW Klantenservice staan voor je klaar op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur via 0800-0992234 (gratis).

Naar het contactformulier

BMW Financial Services.

Eenvoudig je overeenkomst en bijbehorende documenten inzien, je persoonlijke gegevens wijzigen of bijvoorbeeld een openstaand saldo opvragen? Je regelt het online met Mijn Financial Services. Ervaar zelf het gemak en vindt alle informatie op de Mijn Financial Services pagina.

Ga naar Mijn Financial Services pagina

Schade melden.

Indien je verzekert bent bij BMW Financial Services kun je de schade online aan ons doorgeven. Alle informatie hierover is te vinden op onderstaande pagina. We helpen je graag zo snel mogelijk verder.

Ontdek meer

Klacht indienen.

Mocht het zo zijn dat er een klacht is over BMW Financial Services, helpen wij je natuurlijk graag verder. Online kun je het beste de klacht indienen voor de meest snelle afhandeling.

Naar het klachtenformulier

 

spinner