*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

DE BMW S 1000 R

AWAKEN THE DAREDEVIL

Pure adrenaline. De toerenteller stijgt. Pure kracht ontvouwt zich. Showtime voor de BMW S 1000 R. Van buiten Dynamic Roadster, van binnen Superbike-DNA. Want het onderstel en de motor hebben de genen van de RR in zich. Ultra wendbaar, ultra nauwkeurig. 165 pk vanaf 194 kg. Nog uitgekiender, nog offensiever. Voor het eerst met het optionele M pakket met M kleuren en M carbon-wielen. Klaar voor de ultieme uitdaging. #NeverStopChallenging.

Jubileumvoordeel

Droom je al een tijdje van een nieuwe BMW S 1000 R? Dan heb je bij aanschaf vóór 1 juni aanstaande de deal van de eeuw: zadeltas met € 311,- voordeel. 

Want hoe avontuurlijker jouw reisplannen, hoe meer bagage je mee wilt nemen, toch? Voor alle nieuwe modellen* uit voorraad zijn er passende reisaccessoires voor slechts € 100,-.

*Bij een motorfiets uit voorraad met orderdatum tussen 31 maart en 31 mei 2023. Vraag de BMW Motorrad dealer naar meer informatie en de voorwaarden.

+ Lees verder
We zien een donker geklede persoon voor een gloeiende stalen ketel staan.

Het gaat niet alleen om power. Maar ook om perfecte controle. De S 1000 R combineert beide.

 “

Chris Pfeiffer

Meervoudige World Streetbike Freestyle Champion en winnaar van de Erzbergrodeo

Highlights

LED-verlichting
We zien de LED-koplamp van de S 1000 R.
M Endurance ketting
We zien de M Endurance ketting van de S 1000 R.
M pakket met M kleuren
We zien het M-pakket met de M kleuren op de S 1000 R.
Motor
We zien de motor van de S 1000 R in detail.
M carbonvelgen
We zien de M carbon-velgen van de S 1000 R.
TFT-display
We zien het TFT-display van de S 1000 R.
Keyless Ride Light
We zien de Keyless Ride Light voorziening op de S 1000 R.
Titanium sportuitlaat
We zien de titanium sporteinddemper en het uitlaatsysteem van de S 1000 R.

Optimale Dynamiek

Het gewicht? Is inclusief M pakket geoptimaliseerd tot op het laatste grammetje. Zelfs met volledige uitrusting en volle tank blijft het gewicht van deze naked motorfiets onder de 200 kg.

+ Lees verder

Vlinders in de buik

121
kW (165 pk) bij 11.000 t/m
999
cc cilinderinhoud
114
Nm max. koppel bij 9.250 t/m
198,7
kg rijklaargewicht, incl. M pakket
Vloeistofgekoelde 4-cilinder 4-takt-lijnmotor

De motor van de S 1000 R stamt rechtstreeks af van de supersport motorfiets.

 “

Jörg Vogt

Development Manager Drive S 1000 Series

Gaat altijd tot het uiterste

De aandrijving? Grensverleggend.  De BMW S 1000 R schiet meteen uit de startblokken en laat op weg naar zijn maximaal 12.000 t/m superbike-vuurwerk zien. Blijft dankzij drie hellingshoek-afhankelijke rijmodi steeds beheersbaar. Niet genoeg? Met de optionele rijmodi Pro heb je volledige controle over alle regelsystemen.

+ Lees verder

Hartkloppingen

Dresscode: rigoureus

De aanblik? Verstopt zich niet. Belichaamt de uitdaging. Wind? Kom hier! De wereld is een podium. Tijd voor enscenering.

Sport

Waar deze opduikt, wordt deze met eer onthaald. De BMW S 1000 R Sport in Bluestone metallic domineert de weg. En laat meteen weten dat deze klaar is om de leiding te nemen.

Blackstorm metallic

Brutaal understatement. Bonkige dynamiek. De S 1000 R in Blackstorm metallic laat een blijvende indruk achter.

Light white uni/M Motorsport

De sterkste letter ter wereld draagt de sterkste kleuren ter wereld: lichtblauw, donkerblauw en rood. Exclusief in het M pakket

M

M

De letter? Fascineert. Combineert racesport, kracht en enthousiasme. En laat nu ook met de S 1000 R je hart sneller kloppen. De M gesmede velgen of M carbon-velgen, de M licht gewicht accu en de M Endurance ketting maken de racing-knowhow merkbaar.

+ Lees verder
We zien een collage van de S 1000 R in Hockenheim silver met drie afzonderlijke foto's bestaande uit een zijaanzicht, een aanzicht van de R zijbekleding en van de berijder.

R

De motorfiets heeft geen bijnaam nodig want er is geen ontkomen aan. Minimaal front, agressieve achterkant. Pure dynamiek in typische naked proporties. Met een R in het frame, ingebrand als een nerf die een geschiedenis vertelt - klaar voor het volgende hoofdstuk.

+ Lees verder
We zien een rij-opname met doordraaiende banden van de S 1000 R.

Kippenvel

In het oog van de storm

De zitpositie? Aanvallend en tegelijkertijd alles onder controle. Dankzij de vergrote draai van het stuur, de in twee standen verstelbare stuurklem en drie verschillende zithoogtes is de motorfiets stabieler en nauwkeuriger dan ooit.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je nu een jaar extra. 

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Verbeelding

Een lastige keuze

Een lastige keuze

De uitrusting? Gevarieerd. Wordt geleverd in de onverslaanbare combinatie met Comfort pakket, Dynamic pakket, eCall, koplamp Pro en bandenspanningscontrole (RDC). Tevens is de motorfiets voor het eerst verkrijgbaar met het exclusieve M pakket met M kleuren en M gemsede velgen of M carbon-velgen. En met de M Performance Parts met het M carbon-pakket of M gefreesde-onderdelenpakket als highlights.

+ Lees verder

#neverstopchallenging

Let op: sommige in de video gepresenteerde kleuren zijn bij het actuele modellenpalet niet meer verkrijgbaar.  

+ Lees verder
spinner