M pakket

Een blik volstaat – zelfs een snelle. Elk M pakket brengt exclusief de iconische M kleuren lichtblauw, donkerblauw en rood met zich mee. In combinatie met het M logo staan ze altijd al voor compromisloosheid en de drang om steeds beter te worden. Ook de M carbon-wielen onderstrepen deze ambitie. Ze zijn ultralicht en stijf: voor maximale wendbaarheid en voor een dynamiek die je op de M sportseat gecontroleerd kunt uitleven en steeds weer kunt verbeteren.  

+ Lees verder

Onze modellen met M pakket

M Performance - sportiviteit

Voor iedereen die meer wil

Voor iedereen die meer wil

Onze M Performance Parts zijn ontworpen om de performance van je bike nog verder te verbeteren – net als die van jou zelf: voor die ene seconde minder of een paar graden meer overhelhoek waarom je op je bike strijdt. Daarom bestaan talloze onderdelen uit carbon of zijn uit één stuk gefreesd: voor meer stabiliteit, gewichtsbesparing en dynamiek. Geselecteerde M Performance Parts beschermen je bike en ergonomische optimalisaties en instelmogelijkheden zorgen tegelijkertijd voor meer gevoel, controle en comfort.

+ Lees verder

M Performance - racecircuit

De volgende stap

De volgende stap

Consequent op de motorsport afgestemd: Dat geldt niet alleen voor de onderdelen op je bike. Leiderschap en professionele prestatiedrang blijken al in de pitstraat. Kortom: altijd daar waar je aan je bike werkt. Want precies hier bereid je de beslissende seconden voor, precies hier krijg je de overtuiging en de vanzelfsprekendheid om elke uitdaging aan te gaan. Steeds weer opnieuw. En precies hiervoor bieden wij je een compromisloos totaalpakket.

Let op: sommige onderdelen zijn niet goedgekeurd voor gebruik in het openbare wegverkeer en mogen alleen op het circuit worden gebruikt.

+ Lees verder

M Performance - raceprofessionals

Racesport - alleen maar racesport

Racesport - alleen maar racesport

De overtreffende trap van de performancegedachte: De prestatieverhogende ombouwdelen zijn verkrijgbaar via de BMW Motorrad Motorsport Race Support. Voor jou werken dan dezelfde specialisten als die welke ook fabrieksmotoren voor de WorldSBK en de FIM EWC in elkaar zetten. Hier wordt je machine een pure wedstrijdbike en is alleen nog geschikt voor gebruik op het racecircuit en niet meer toegestaan voor in het verkeer op de openbare weg. 

(Let op, je wordt naar een Engelstalige pagina geleid)

+ Lees verder

Heb je nog vragen over de M Performance Parts? Dan vind je in heeft onze FAQ-portal de antwoorden.

Nog meer over performance

spinner