Option 719 past altijd.

Meteen vanaf het begin ligt de focus op een harmonieuze integratie in de algehele look van het voertuig, wat inhoudt dat alle onderdelen perfect worden geïntegreerd in het voertuigconcept, wat de motorfiets een consistente, harmonische en exclusieve uitstraling geeft.

Zo wordt je motorfiets door bijvoorbeeld traditierijke pinstriping en een handgeborstelde aluminium tank een uniek exemplaar. Of je geeft je motor een individueel accent met gefreesde componenten zoals kleppendeksel, olievuldop, motorafdekking, verstelbare hendels en tankdop. Je vindt de complete keuze voor jouw betreffende model in de configurator.

+ Lees verder

Exclusieve lakken.

Met de Option 719 lakken geef je je motorfiets een bijzondere glans. Door de uiterst moderne laktechnologie, gecombineerd met liefdevolle details, wordt je machine een topper op de weg.

+ Lees verder

De bekroning voor je motorfiets.

De bekroning voor je motorfiets.

Alleen topstripers met bijzondere vaardigheden hebben de perfecte penseelstreek in zich. Door kostbaar handwerk ontstaat een uniek resultaat: De hoogwaardige striping zet de kroon op de tank en zijpanelen van de R 1250 RT en K 1600 GT. Je motorfiets wordt uniek. Echt vakmanschap ontmoet een ultramoderne motorfiets. Dat is striping met passie en een goede traditie – sinds 1923 bij BMW Motorrad.

+ Lees verder

Door perfectionisten handgeborsteld.

Door perfectionisten handgeborsteld.

Elke stap in het aanbrengen van de Option 719 lakken wordt met de meeste zorgvuldigheid door vaklieden en perfectionisten uitgevoerd – en gebeurt deels met de hand. Zoals bijvoorbeeld bij de lak Black storm metallic/Vintage, die van je R nineT een uniek exemplaar maakt. De handgeborstelde applicaties geven de motor een vintage-look en maakt elke bike uniek. Want geen tank lijkt op een andere.

+ Lees verder

Speciale uitrustingen.

Onder Option 719 vind je speciale uitrustingen die het typische design benadrukken, zoals exclusieve sets met gefreesde onderdelen in diverse varianten. Jij beslist of je motor eerder een puristisch-elegante, authentiek-robuuste of individueel-sportieve uitstraling heeft.

+ Lees verder

Ranke gesmede velgen met een indrukwekkende look.

Ranke gesmede velgen met een indrukwekkende look.

Bramen vliegen door de lucht. De freesstift graaft zich met technische precisie door de lak en legt ragfijne aluminiumstructuren vrij. De glanzende legering springt meteen in het oog. Een perfect contrast. De Option 719 gesmede velg drukt de strengste kwaliteitsnormen uit. Elke handeling en elke processtap worden zorgvuldig uitgevoerd - uit een massief aluminium blok ontstaat een kostbaar geproduceerde gesmede velg.

+ Lees verder

Perfecte buddyseat met hoogwaardige uitstraling.

Perfecte buddyseat met hoogwaardige uitstraling.

Je voelt de kwaliteit en bespeurt de liefde voor het detail: niet verwonderlijk, want de beste mensen werken met uiterste zorgvuldigheid aan de Option 719 buddyseat – van de eerste snede tot en met de laatste naad. Zo ontstaat er topkwaliteit, een echt meesterwerk van de productiekunst. Meer nog: het oppervlak van de buddyseat is absoluut weerbestendig. En door de ruitvormig aangebrachte siernaden alsmede de ingestikte modelaanduiding een elegante verschijning.

+ Lees verder

Gefreesde onderdelen met liefde voor detail.

Gefreesde onderdelen met liefde voor detail.

Geen twijfel mogelijk: hoogwaardige parts vereisen kostbare processen. Je ziet met het blote oog al hoe hoogwaardig de stijlpakketten met gefreesde componenten zijn. Precisie in de productie ontmoet ragfijn design. En bijzonder duurzaam aluminium – hendels en voetsteunen worden uit een blok aluminium gefreesd, cilinder- en riemafdekkingen worden geproduceerd uit een gesmeed onbewerkt stuk. Ontwikkeld volgens strenge BMW kwaliteitsrichtlijnen en altijd perfect passend. Daarmee krijg je je individuele motorfiets op het hoogste kwaliteitsniveau geproduceerd – en dat nog wel af fabriek.

+ Lees verder

HP Parts

High Performance – een statement voor iedereen die er altijd alles uit wil halen. Met de HP Parts kun je je motorfiets een nog sportievere look geven – en dat al af fabriek. Je krijgt hoogwaardige componenten van carbon, titanium en aluminium die van je motor een uniek exemplaar maken.

De HP sportuitlaten zorgen voor een nog beter en pittiger geluid. HP Parts geven je motorfiets een individueel en extravagant karakter.

+ Lees verder

Geschikte motorfietsen.

spinner