*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De nieuwe BMW F 900 R.

Dynamisch, progressief, intuïtief.

Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt gewoon om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft je de mogelijkheid om de adrenaline snel te laten stromen. Deze naked bike reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat je het vermogen intuïtief kunt gebruiken, alsof je je gedachten rechtstreeks vertaalt in rijplezier. De F 900 R ondersteunt je volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid – veel meer dan de rest.

Stap op en ga op weg: #NeverStopChallenging.    

GEAR UP AND GO

Droom je al een tijdje van een nieuwe BMW F 900 R? Dan krijg je bij aanschaf van een nieuwe model uit voorraad vóór 31 oktober het Comfort pakket voor maar € 100,-. Je voordeel bedraagt dan € 479,-.

Voor alle nieuwe modellen uit voorraad is er een optie-of accessoirepakket* voor slechts € 100,-. Het voordeel kan wel oplopen tot wel € 1.781,-. Ontdek hier het voordeel van alle modellen.

*Bij een motorfiets uit voorraad met orderdatum tussen 29 augustus en 31 oktober 2023. Pakket afhankelijk van het model. Vraag de BMW Motorrad dealer naar meer informatie en de voorwaarden.

+ Lees verder

FINANCIER UW BMW F 900 R TIJDELIJK TEGEN 1,99% RENTE

Je financiert je nieuwe BMW F 900 R bij BMW Motorrad tijdelijk slechts tegen 1,99% rente. Je stelt uw nieuwe BMW F 900 R en financiering volledig zelf samen. Vervolgens kun je goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van je nieuwe aanwinst.

Ben je een privé of zakelijke rijder? De renteactie van 1,99% geldt voor zowel Private Finance als Financial Lease.

+ Lees verder

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt jouw ideale naked bike - de BMW F 900 R - gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten hoe je jouw droom werkelijkheid maakt en welk product het beste bij jouw situatie past.

Tijdelijk rijd je een nieuwe BMW F 900 R al voor maar € 265,- p/mnd* met Private Lease.

+ Lees verder

Strakke uitstraling & scherp design: de essentie van een naked bike

Achter het spierballenvertoon van de F 900 R gaat puur rijplezier schuil. De scherpe contouren van deze naked motor benadrukken als gespannen pezen het atletische karakter van de machine. De machine ziet er geconcentreerd en compleet afgetraind uit. De voorzijde is agressief. Koplamp en cockpit zitten compact bij het balhoofd. Net als de vuisten van een bokser: ze geven dekking en in een fractie van een seconde klaar voor de aanval. De tank zit ver naar voren: voor een optimale massaverdeling en een korte achterkant. De compacte, geïntegreerde einddemper benadrukt de strakke uitstraling.

+ Lees verder

Zo individueel als jijzelf

Elk van de kleurvarianten verraadt iets over het karakter van je F 900 R. Net als over het jouwe.

Stijlvariant Sport

De lak in de kleur Light white uni is sportief en elegant tegelijkertijd: deze brengt het karakter van de Dynamic Roadster naar voren.

Stijlvariant Triple Black

De donkere lak Blackstorm metallic 2 en de zwarte velgen benadrukken de dynamiek van de F 900 R.

Exclusive

De F 900 R in de kleur Racing red laat het krachtige karakter van de F 900 R tot uitdrukking komen.

Drie jaar garantie.

Ride on & on & on. Wij geven je nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

2-cilinder lijnmotor

77
kW maximaal vermogen (105 pk)
92
Nm max. koppel bij 6.500 t/min
895
cc cilinderinhoud 895
770
mm tot 865 mm zithoogte

Meer koppel in je leven.

Meer koppel in je leven.

Intuïtief, spontaan en dynamisch – je wacht niet op geluksmomentjes. Je creëert ze gewoon helemaal zelf. De krachtige 2-cilinder lijnmotor van de F 900 R levert je daarbij van 4.500 tot 8.500 t/min meer dan 87 Nm. Ofwel precies in het toerengebied waarin je het meeste plezier van het vermogen hebt.

+ Lees verder

Alle begin is makkelijk – de F 900 R ook voor A2-rijbewijs.

Alle begin is makkelijk – de F 900 R ook voor A2-rijbewijs.

De F 900 R met 95 pk is ook in een A2-uitvoering leverbaar. Deze kan zo worden gekalibreerd dat je machine voor jou geschikt is als je met het A2-rijbewijs onderweg bent. Zo kun je vanaf het begin genieten van de intuïtieve rijeigenschappen van de F 900 R. En gaat je A2-rijbewijs over in A, dan kan je jouw machine eenvoudig laten omzetten naar vol vermogen.

+ Lees verder

Ervaar het geluid van de F 900 R

De highlights van de F 900 R

Krachtige motor.
We zien het motorblok van de F 900 R. Dit is het kloppende hart van de F 900 R voor gegarandeerd rijplezier.
Dynamisch rijwielgedeelte.
We zien het rijwielgedeelte van de F 900 R.
Adaptieve bochtverlichting.
We zien de koplamp van de F 900 R met de adaptieve bochtverlichting.
Korte uitlaat.
De korte uitlaat benadrukt de dynamiek van de F 900 R.
Dynamic ESA.
We zien het elektronisch instelbare rijwielgedeelte met Dynamic ESA.
TFT-display met Connectivity.
We zien het grote 6,5" TFT-display van de F 900 R.
Schakelassistent Pro.
Een klein onderdeel neemt veel werk uit handen: de schakelassistent Pro.
Diverse zithoogtes.
We zien de buddyseat van de F 900 R. Dankzij de zes verschillende zithoogtes kan iedereen erop plaatsnemen.

Adaptieve bochtverlichting.

Adaptieve bochtverlichting.

De adaptieve bochtverlichting van de F 900 R werkt vanaf een hellingshoek van 7° automatisch. Door afzonderlijke LED-elementen in de koplamp wordt de binnenkant van de bocht optimaal verlicht. Meer comfort en veiligheid in elke bocht.

+ Lees verder

Aangepast – maar alleen voor wat betreft ergonomie.

Aangepast – maar alleen voor wat betreft ergonomie.

De ergonomie van deze naked bike is voorwielgericht en sportief. Door de zes verschillende zithoogtes, de instelbare hendels en het als optie verkrijgbare hoge stuur vindt iedereen wel zijn ideale positie. Het windscherm is ook in een hoge uitvoering leverbaar en beschermt daarmee ook op langere ritten comfortabel tegen de wind.

Zo vindt iedereen de best passende F 900 R.  Ook dat verstaan wij onder Dynamic Roadster.

+ Lees verder

Voor meer rijplezier.

Voor meer rijplezier.

Met de als optie verkrijgbare rijmodi Pro rijd je in elke bocht en op elk recht stuk nog sneller met puur plezier: deze omvatten onder andere de voor de veiligheid relevante assistentiesystemen ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), Dynamic Brake Control (DBC) en de dynamische motorremregeling (MSR). De DBC biedt meer veiligheid tijdens het remmen en de nieuwe MSR voorkomt slippen of haperen van het achterwiel bij spontaan gasgeven of schakelen. De schakelassistent Pro of het elektronisch instelbare rijwielgedeelte Dynamic ESA combineren daarbij sportieve dynamiek met comfort: voor nog meer rijplezier.

+ Lees verder

Jouw stijl, onze suggesties

Van korte sportieve ritjes tot een weekendje weg: de F 900 R heeft vele gezichten. Afhankelijk van hoe je onderweg wilt zijn, hebben we hier drie suggesties die precies op jouw wensen zijn afgestemd.

+ Lees verder

Bijpassende kleding

Andere modellen

Let op: sommige in de video gepresenteerde kleuren zijn bij het actuele modellenpalet niet meer verkrijgbaar.  

* Genoemd tarief is voor de BMW CE04 gebaseerd op een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De getoonde actietarieven zijn geldig tot en met 31 augustus 2023.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

+ Lees verder

Rekenvoorbeeld

Contante waarde (aanschafprijs)       € 9.990,00

Contante betaling (aanbetaling)        € 2.497,50

Totaal kredietbedrag                         € 7.492,50

Duur van de kredietovereenkomst:    33 maanden

Jaarlijks kostenpercentage                1,99%

Termijnbedrag per maand                 € 137,70

Slotsom                                           € 3.246,75    

Totaal door u te betalen bedrag        € 7.790,93

Vaste debetrentevoet                       1,99%


De rente van 1,99% geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW CE 04, BMW F 900 R en BMW F 900 XR. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2023.

Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in dit rekenvoorbeeld € 3.247. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand juli 2023.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.

spinner