*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De nieuwe BMW F 900 R.

Dynamisch, progressief, intuïtief.

Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt gewoon om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft je de mogelijkheid om de adrenaline snel te laten stromen. De F 900 R reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat je het vermogen intuïtief kunt gebruiken, alsof je je gedachten rechtstreeks vertaalt in rijplezier. De F 900 R ondersteunt je volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid – veel meer dan de rest.

Stap op en ga op weg: #NeverStopChallenging.    

De ideale bijrijder

Tijdelijk voor € 99,-

Tijdelijk voor € 99,-

Bij aankoop van een nieuwe BMW F 900 R uit voorraad ontvang je de Navigator VI voor € 99,- i.p.v. € 854,- (exclusief bevestigingsmateriaal). Deze aanbieding geldt de hele maand oktober.*

*Vraag jouw BMW Motorrad dealer naar de voorwaarden

+ Lees verder

De ideale bijrijder

Tijdelijk voor € 99,-

Tijdelijk voor € 99,-

Bij aankoop van een nieuwe BMW F 900 R uit voorraad ontvang je de Navigator VI voor € 99,- i.p.v. € 854,- (exclusief bevestigingsmateriaal). Deze aanbieding geldt de hele maand oktober.*

*Vraag jouw BMW Motorrad dealer naar de voorwaarden

+ Lees verder

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt je ideale BMW F 900 R gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten hoe je jouw droom werkelijkheid maakt en welk product het beste bij jouw situatie past.

Tijdelijk rijd je een nieuwe BMW F 900 R al voor maar € 229,- p/mnd* met Private Lease.

+ Lees verder

Niet bang zijn – ze willen alleen maar plezier maken.

Achter het spierballenvertoon van de F 900 R gaat puur rijplezier schuil. De scherpe contouren benadrukken als gespannen pezen het atletische karakter van de machine. De machine ziet er geconcentreerd en compleet afgetraind uit. De voorzijde is agressief. Koplamp en cockpit zitten compact bij het balhoofd. Net als de vuisten van een bokser: ze geven dekking en in een fractie van een seconde klaar voor de aanval. De tank zit ver naar voren: voor een optimale massaverdeling en een korte achterkant. De compacte, geïntegreerde einddemper benadrukt de strakke uitstraling.

+ Lees verder

Jouw stijl telt.

Elk van de kleurvarianten verraadt iets over het karakter van je F 900 R. Net als over het jouwe.

Stijlvariant Exclusive

Door de stijlvariant Exclusive in de kleurvariant Bluestone metallic komt het volmaakte spierballenvertoon van de F 900 R precies, koel en duidelijk tot uitdrukking.

Stijlvariant Sport

De combinatie Light White/Racing Blue metallic/Racing Red is levendig, fris en over de hele linie gretig. Deze brengt het karakter van de Dynamic Roadster haarscherp naar voren.

Black storm metallic

Donker en dynamisch: de contrastelementen benadrukken de agressie van de F 900 R.

Drie jaar garantie.

Ride on & on & on. Wij geven je nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

2-cilinder lijnmotor

77
kW maximaal vermogen (105 pk)
92
Nm max. koppel bij 6.500 t/min
895
cc cilinderinhoud 895
770
mm tot 865 mm zithoogte

Meer koppel in je leven.

Meer koppel in je leven.

Intuïtief, spontaan en dynamisch – je wacht niet op geluksmomentjes. Je creëert ze gewoon helemaal zelf. De krachtige 2-cilinder lijnmotor van de F 900 R levert je daarbij van 4.500 tot 8.500 t/min meer dan 87 Nm. Ofwel precies in het toerengebied waarin je het meeste plezier van het vermogen hebt.

+ Lees verder

Alle begin is makkelijk – de F 900 R ook voor A2-rijbewijs.

Alle begin is makkelijk – de F 900 R ook voor A2-rijbewijs.

De F 900 R met 95 pk is ook in een A2-uitvoering leverbaar. Deze kan zo worden gekalibreerd dat je machine voor jou geschikt is als je met het A2-rijbewijs onderweg bent. Zo kun je vanaf het begin genieten van de intuïtieve rijeigenschappen van de F 900 R. En gaat je A2-rijbewijs over in A, dan kan je jouw machine eenvoudig laten omzetten naar vol vermogen.

+ Lees verder

Ervaar het geluid van de F 900 R

De highlights van de F 900 R

Krachtige motor.
We zien het motorblok van de F 900 R. Dit is het kloppende hart van de F 900 R voor gegarandeerd rijplezier.
Dynamisch rijwielgedeelte.
We zien het rijwielgedeelte van de F 900 R.
Adaptieve bochtverlichting.
We zien de koplamp van de F 900 R met de adaptieve bochtverlichting.
Korte uitlaat.
De korte uitlaat benadrukt de dynamiek van de F 900 R.
Dynamic ESA.
We zien het elektronisch instelbare rijwielgedeelte met Dynamic ESA.
TFT-display met Connectivity.
We zien het grote 6,5" TFT-display van de F 900 R.
Schakelassistent Pro.
Een klein onderdeel neemt veel werk uit handen: de schakelassistent Pro.
Diverse zithoogtes.
We zien de buddyseat van de F 900 R. Dankzij de zes verschillende zithoogtes kan iedereen erop plaatsnemen.

Adaptieve bochtverlichting.

Adaptieve bochtverlichting.

De adaptieve bochtverlichting van de F 900 R werkt vanaf een hellingshoek van 7° automatisch. Door afzonderlijke LED-elementen in de koplamp wordt de binnenkant van de bocht optimaal verlicht. Meer comfort en veiligheid in elke bocht.

+ Lees verder

Aangepast – maar alleen voor wat betreft ergonomie.

Aangepast – maar alleen voor wat betreft ergonomie.

De ergonomie van de F 900 R is voorwielgericht en sportief. Door de zes verschillende zithoogtes, de instelbare hendels en het als optie verkrijgbare hoge stuur vindt iedereen wel zijn ideale positie. Het windscherm is ook in een hoge uitvoering leverbaar en beschermt daarmee ook op langere ritten comfortabel tegen de wind.

Zo vindt iedereen de best passende F 900 R.  Ook dat verstaan wij onder Dynamic Roadster.

+ Lees verder

Voor meer rijplezier.

Voor meer rijplezier.

Met de als optie verkrijgbare rijmodi Pro rijd je in elke bocht en op elk recht stuk nog sneller met puur plezier: deze omvatten onder andere de voor de veiligheid relevante assistentiesystemen ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), Dynamic Brake Control (DBC) en de dynamische motorremregeling (MSR). De DBC biedt meer veiligheid tijdens het remmen en de nieuwe MSR voorkomt slippen of haperen van het achterwiel bij spontaan gasgeven of schakelen. De schakelassistent Pro of het elektronisch instelbare rijwielgedeelte Dynamic ESA combineren daarbij sportieve dynamiek met comfort: voor nog meer rijplezier.

+ Lees verder

Jouw stijl, onze suggesties

Van korte sportieve ritjes tot een weekendje weg: de F 900 R heeft vele gezichten. Afhankelijk van hoe je onderweg wilt zijn, hebben we hier drie suggesties die precies op jouw wensen zijn afgestemd.

+ Lees verder

#NeverStopChallenging

Hier kun je mensen ontmoeten die denken zoals jij. Mensen die geen onderscheid maken tussen hun hartslag en koppel. Mensen die een nog betere bocht verwachten nadat ze hebben besloten er helemaal voor te gaan - en elk voorgevoel willen volgen.

+ Lees verder

Bijpassende kleding

Andere modellen

Let op: sommige in de video gepresenteerde kleuren zijn bij het actuele modellenpalet niet meer verkrijgbaar.  

* Genoemd tarief is voor alle getoonde modellen gebaseerd op een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De getoonde actietarieven zijn geldig tot en met 31 december 2021.

+ Lees verder
spinner