Veiligheid 360°.

Veiligheid vraagt om daden.

Om echt van de weg te kunnen genieten, moet je zorgeloos kunnen rijden. En op een motorfiets zitten. Bij BMW Motorrad werken we continu aan nieuwe oplossingen die jou laten focussen op dat wat echt belangrijk is: een zorgeloze en plezierige motorervaring.

Ons omvangrijke Veiligheid 360° concept omvat alles wat onze klanten nodig hebben voor een veilige rit. Het beslaat drie met elkaar verbonden gebieden:

1. De nieuwste technologie voor actieve veiligheid in het voertuig zelf.

2. Hoogst innovatieve en functionele rijdersuitrusting.

3. Een focus op jou, de rijder en jouw passieve veiligheid. Dit middels rijtrainingen op elk niveau en elke ondergrond.

Veiligheid 360° is een topprioriteit voor BMW Motorrad – want veiligheid gaat immers helemaal over jou.

+ Lees verder

Voertuig technologie

Van de telescopische voorvork in 1937 tot ConnectedRide in het digitale tijdperk: BMW Motorrad heeft de veiligheidsnormen in motorfietstechniek de afgelopen 90 jaar voortdurend opnieuw gedefinieerd én dat zullen we nog vele jaren blijven doen. Een motorfiets verdient het pas om het BMW logo te dragen als hij voldoet aan onze hoge kwaliteitstandaards voor prestaties en veiligheid. Het evenwicht tussen deze twee wordt verzekerd door perfect geïntegreerde systemen en garandeert een plezierige en veilige ervaring op de weg.

+ Lees verder

Rider Equipment

De uitgebreide collectie BMW Rider Equipment ondersteunt al meer dan 40 jaar passieve veiligheid van berijder en passagier. BMW Motorrad is de enige motorfietsfabrikant die haar expertise op het gebied van motorfietstechniek inzet voor de ontwikkeling van hoogwaardige, veilige motorkleding.

 

+ Lees verder

C.A.R.E Concept.

C.A.R.E Concept.

Rijplezier begint ver voordat je op de motor stapt. Het begint met BMW Rider Equipment die aan de C.A.R.E. standaard voldoet. C.A.R.E. – Concept of Advanced Rider Equipment - is de belofte van BMW Motorrad voor maximale veiligheid, geavanceerde, innovatieve materialen, optimale pasvorm en comfort evenals superiere productkwaliteit..

+ Lees verder

RIJTRAINING

Een motorfiets is zo veilig als de kunde van zijn rijder. Daarom biedt BMW al sinds 1970 eigen rijtrainingen aan. Vandaag de dag heeft BMW Motorrad een wereldwijd netwerk van partners en instructeurs die jou op een veilige manier kunnen introduceren in de opwindende wereld van motorrijden en die de meer ambitieuze rijders kunnen opleiden tot zeer bekwame motorrijders. Zowel op de weg, offroad als op het circuit.

+ Lees verder

Milestones.

Veiligheid 360°.

ONTDEK MEER

Verhalen die ook interessant voor je kunnen zijn.

Innovaties.

Verhoogde veiligheid. Verbeterde rijbeleving.

Ontdek meer
spinner