Jouw levensstijl – jouw collectie

Alle BMW Motorrad softbagcollecties omvatten rugzakken, achtertassen, tankrugzakken en zijtassen. Afhankelijk van de collectie lopen het kleurconcept en de oppervlaktestructuur uiteen. Zo krijgt elke bagageserie zijn eigen karakter.

+ Lees verder
Black Collection

De Black Collection begeleidt je op korte ritten net zo betrouwbaar als op lange tochten. De collectie staat voor understatement en zet je motorfiets in de schijnwerpers. Blauwe details zorgen voor een spannend accent. De blauwe, waterdichte binnentassen zorgen er bovendien voor dat je spullen beter in de tas kunt vinden.

Urban Collection

De Urban Collection in wit met oranje highlights staat voor lichtheid en dynamiek. Perfect voor iedereen die van Urban Mobility houdt en met praktische oplossingen voor de dagelijkse rit naar kantoor, voor een korte trip naar de stad of voor een weekendje uit in de omgeving.

Adventure Collection

Je houdt van het avontuur. Je leeft de #SpiritOfGS. Je moet op je tassen kunnen vertrouwen. De Adventure Collection van slijtvast nylon is de perfecte oplossing voor lange ritten: robuust, onderhoudsarm, duurzaam. Het strakke design in Black Oliv is praktisch en onopvallend. Precies goed voor je weg naar onbekend terrein. 

Alles voor je motorfiets

spinner