BMW Motorrad Connected app

BMW Motorrad Connected app

De BMW Motorrad Connected app is daarbij het centrale verbindingselement voor alle BMW Motorrad ConnectedRide producten. Je koppelt elk product uit de ConnectedRide familie eerst via Bluetooth aan de Connectivity Hub van de app. En nu heb je snel en eenvoudig toegang tot functies als navigatie, voertuiginformatie en andere productspecifieke features.

+ Lees verder

Uitgebreide mogelijkheden

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

Met BMW Motorrad Connectivity kun je de gebruikelijke functies van je smartphone zoals telefonie, muziek en navigatie op het overzichtelijke TFT-display van je bike gebruiken. Dit systeem verbindt motorfiets, smartphone en helm via Bluetooth met elkaar, zodat je de features via de multicontroller op het stuur kunt bedienen. Zo heb je op lange ritten altijd de passende playlist in je oor, blijf je in contact met je vrienden en verlies je je bestemming nooit uit het oog.

+ Lees verder

BMW Motorrad Connected accessoires

BMW Motorrad Connected accessoires

Als je in het weekend graag spontaan met je motorfiets onderweg bent en met je smartphone wilt navigeren, is de BMW Motorrad ConnectedRide Cradle precies wat je zoekt. Je koppelt de smartphone via de BMW Motorrad Connected app, zet deze in de houder en je kunt meteen op pad. De besturing werkt veilig en comfortabel via de multicontroller op het stuur. Zo ervaar je nog meer rijgenot - en kun je in de toekomst verheugen op andere verbonden accessoires.

+ Lees verder

Heb je nog vragen over BMW Motorrad ConnectedRide? Neem dan even een kijkje op de FAQ-portal.

spinner