BMW Motorrad Connected app

BMW Motorrad Connected app

De BMW Motorrad Connected app is daarbij het centrale verbindingselement voor alle BMW Motorrad ConnectedRide-producten. Je verbindt eerst een product uit de ConnectedRide-familie via Bluetooth met de Connectivity Hub van de app. Vervolgens heb je snel en eenvoudig toegang tot functies zoals navigatie, voertuiginformatie en andere productspecifieke functies.

+ Lees verder

Uitgebreide mogelijkheden

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

Met BMW Motorrad Connectivity kun je de gebruikelijke functies van je smartphone, zoals telefonie, muziek en navigatie, op het overzichtelijke TFT-display van je motor gebruiken. Dit systeem verbindt motorfiets, smartphone en helm via Bluetooth met elkaar, zodat je alles via de Multi-Controller op het stuur kunt bedienen. Zo heb je tijdens lange ritten altijd de passende playlist in je oor, blijf je in contact met je vrienden en verlies je je bestemming nooit uit het oog..

+ Lees verder

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

Of je nu met je motor op weg bent naar kantoor, naar hetcafé of naar de sportclub, de Connected Rider Gear ondersteunt je digitale levensstijl. Het Tokyo Connect GTX jack met zijn actieve verlichting op rug en mouwen zorgt dat je onderweg niet over het hoofd wordt gezien en heeft daarnaast nog veel meer highlights.

+ Lees verder

BMW Motorrad Connected accessoires

BMW Motorrad Connected accessoires

Bij BMW Motorrad ConnectedRide-producten horen ook onze slimme accessoires voor je motorfiets, die je ondersteunen tijdens je ritten. Eerst en vooral is er de ConnectedRide Navigator, die veel meer is dan een navigatietoestel. Het verbindt vele ConnectedRide-producten en je smartphone met elkaar via zijn intuïtieve interface en wordt op die manier een hub voor telefonie, streaming en navigatie. Of je gebruikt gewoon je mobiele telefoon als navigatietoestel. In dat geval is de BMW Motorrad ConnectedRide Cradle precies wat je nodig hebt.

+ Lees verder

Onze Connected Ride-producten

Jack Tokyo Connect GTX
De perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en bescherming – én slimme functies.
ConnectedRide Navigator
Het navigatietoestel van de nieuwste generatie voor jouw BMW motorfiets.
ConnectedRide Com U1
Het helmonafhankelijke communicatiesysteem voor eigen en openbare communicatie.
ConnectedRide Cradle
De slimme houder voor je smartphone voor navigatie met de BMW Motorrad Connected app.
spinner

Heb je nog vragen over BMW Motorrad ConnectedRide? Neem dan even een kijkje in onze FAQ-portal.

spinner