Met het universeel passende design kan het systeem eenvoudig op de meeste BMW Motorrad helmen worden aangebracht. En de eenvoudig in te bouwen luidsprekers bieden naast veel draagcomfort ook een hoogwaardige geluidservaring in HD-kwaliteit.

De handschoenvriendelijke bediening gebeurt heel intuïtief via vier toetsen op de ConnectedRide Com U1 of eventueel via de interne app Com U1. Met "Hey Sena" kun je ook vooraf ingestelde spraakcommando's activeren. En als je je smartphone rechtstreeks met het communicatiesysteem verbindt, kun je zoals gewoonlijk de spraakcommando's van je smartphone gebruiken.

+ Lees verder

Communicatie via Bluetooth of Mesh 2.0

Communicatie via Bluetooth of Mesh 2.0

Met de ConnectedRide Com U1 heb je de keuze uit twee verbindingstypen: Bluetooth is de beste keuze als je met een andere gesprekspartner wilt praten en biedt je een actieradius van maximaal 2 km in de open lucht. Met Mesh is dit zelfs maar liefst 8 km – voor zover je in een groep met minstens zes mensen onderweg bent.

Maar de Mesh-verbinding kan nog meer: Met Group Mesh Intercom kunnen privé-, gesloten groepen van maar liefst 24 deelnemers worden samengesteld . Multi Channel Open Mesh maakt daarentegen open groepen mogelijk met oneindig veel deelnemers die binnen bereik rijden.  Hier kan iedereen die op hetzelfde kanaal onderweg is zonder eerst te koppelen met de groep communiceren. Je hebt altijd de mogelijkheid om met één druk op de knop te wisselen tussen privé- en open groepen.

+ Lees verder

Hier speelt de muziek

Hier speelt de muziek

Met de ConnectedRide Com U1 kun je je afspeellijst heel eenvoudig met je mederijder en diens ConnectedRide Com U1 delen: Zo ben je onderweg met dezelfde soundtrack. Ingebouwde FM-radio slaat maar liefst 10 radiozenders op en kan met één druk op de knop worden in- en uitgeschakeld

+ Lees verder
Levering

Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te installeren: Met slechts enkele onderdelen biedt de ConnectedRide Com U1 veel communicatie.

  • Bedieningspaneel
  • Oplaad- en datakabel
  • Luidspreker, 40 mm
  • Beugelmicrofoon
  • Kabelmicrofoon
Compatibele helmen

De ConnectedRide Com U1 is compatibel met vrijwel alle BMW Motorrad helmen. Voor een bijzonder eenvoudige inbouw en het beste geluid adviseren wij de volgende helmen:

  • StreetX
  • GS Pure
  • Sao Paulo
Andere voordelen

De ConnectedRide Com U1 kan een Fit-for-All of een communicatiesysteem V3 in de Mesh-groep inbrengen. Bij het communicatiesysteem V3 moet daarvoor echter eerst in combinatie met de ConnectedRide Com U1 een instelling via app of Device Manager worden geconfigureerd.

Afhankelijk van de bedrijfsmodus kun je verschillende functies via spraakbediening bedienen. Beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees, Japans en Russisch.

Een led informeert je over de laadtoestand van de accu en een automatisch gesproken bericht waarschuwt voor een lage accureserve. Bij Bluetooth Intercom gaat een geheel opgeladen accu maar liefst 13 uur en bij Mesh Intercom maar liefst 8 uur mee.

Dankzij de snellaadfunctie gebruik je ook korte pauzes optimaal: Want al 20 minuten opladen is voldoende voor 3,5 uur in de Mesh Intercom-modus en 6 uur in de Bluetooth Intercom-modus.

Zo eenvoudig kan communicatie zijn

In de volgende video zie je hoe ongecompliceerd en vanzelfsprekend de communicatie met de ConnectedRide Com U1 verloopt.

+ Lees verder

Handleiding

Beknopte handleiding voor ConnectedRide Com U1
PDF   |   1.12 MB   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.

Haal jouw ConnectedRide Com U1

Haal jouw ConnectedRide Com U1

Deel je indrukken en je rijplezier. En beleef elk uitstapje nog intensiever. Bestel nu je ConnectedRide Com U1.

En om ervoor te zorgen dat je ook in de toekomst optimaal verbonden blijft, bieden wij je altijd de nieuwste software-updates om te downloaden aan.

+ Lees verder

Heb je nog vragen over de BMW Motorrad ConnectedRide Com U1? Neem dan even een kijkje op onze FAQ-portal.

Meer over verbonden rijden

spinner