ENDURO PARK.

26 hectare compromisloos rijplezier.

Als het aan de Adventure modellen van BMW ligt, gaat jouw reis naar Hechlingen. Dit Enduro park is absoluut favoriet bij alle offroad liefhebbers. En wie er een keer geweest is en volop heeft genoten van de steile hellingen, de doorwaadbare riviertjes, de grindbeddingen en de modder wil graag weer terugkomen.  Om ook beginnende offroad rijders optimaal rijplezier te laten beleven, kan iedereen hier de beginselen van het offroad rijden leren van gekwalificeerde instructeurs - op onze nieuwste huurmotoren of op jouw eigen machine. Zelfs ervaren terreinrijders zijn steeds weer enthousiast over de fijne kneepjes die zij hier nog kunnen leren. Bovendien zorgt de training ook voor meer rijveiligheid onder extreme omstandigheden in het dagelijks verkeer. Een ding is zeker: een dag met je motorvrienden in Enduro Park Hechlingen is een belevenis waar iedereen met veel plezier aan terug zal denken.

Offroad training

De weg naar succes: plezier in de training.

Leer van ervaren instructeurs je machine onder alle omstandigheden optimaal te beheersen: in elke situatie en op elke ondergrond. Het parcours van Enduro Park Hechlingen heeft daarvoor alles in huis: steile hellingen, modderige sporen, boswegen met wortelopgroei, smalle paadjes en afdalingen. En van de nieuw aangelegde X-Track met steile bochten, tafels en springheuvels krijgen ook doorgewinterde offroad rijders een adrenalinestoot.

Beginnend of gevorderd - met individuele training wordt offroad rijden een echte passie. Niemand hoeft in Hechlingen onder of boven zijn eigen grenzen te rijden.

Offroad reizen

De hele wereld - van heel dichtbij.

Adventure rijders beleven de vrijheid op twee wielen intens, want het avontuur lokt ook buiten de platgetreden paden. Met Enduro Park Hechlingen en BMW als partner ontdek je de ongerepte zijde van de mooiste stukjes Europa en Afrika. Door de perfecte organisatie van de motorreizen ben je verzekerd van veilige en onvergetelijke avonturen. Van de Alpen tot Sardinië, van Hongarije tot Mecklenburg en van Tunesië tot Marokko. En als je wil zelfs in een driedaagse huttentocht in de bergen. Je verovert in de meest schilderachtige omgeving elke meter terrein - onder leiding van ervaren reisleiders en de beste instructeurs.

Adventure mythe

Meer dan een machine.

Pure vrijheid. Daar staan de Adventure modellen van BMW garant voor. En daarmee komt er voor jou nooit een einde aan de weg. Hun werkterrein kent geen grenzen.

In Enduro Park Hechlingen kun je je daar op een indrukwekkende manier van overtuigen. Voor de offroad training heb je de beschikking over de nieuwste BMW motorfietsen. En vanzelfsprekend is ook jouw eigen machine van harte welkom. 

Kortom, je vindt hier alles waar de Adventure modellen van BMW zo geliefd om zijn. Je wordt nieuwsgierig naar het onbekende en je krijgt zin in het avontuur en zin om gewoon door te rijden waar andere machines rechtsomkeert maken ...

spinner