ENDURO PARK

26 hectare compromisloos rijplezier

Als het aan de adventure machine ligt, gaat jouw reis naar Hechlingen. Tenslotte is dit park absoluut favoriet bij alle offroad liefhebbers. En wie er een keer geweest is en volop heeft genoten van de steile hellingen, de doorwaadbare riviertjes, de grindbeddingen en de modder wil graag weer terugkomen.  Om ook beginnende offroad rijders optimaal rijplezier te laten beleven, kan iedereen hier de beginselen van het adventure rijden leren van gekwalificeerde instructeurs - op onze nieuwste huurmotoren of op de eigen machine. Zelfs ervaren terreinrijders zijn steeds weer enthousiast over de fijne kneepjes die zij hier nog kunnen leren. Bovendien zorgt de training ook voor meer rijveiligheid onder extreme omstandigheden in het dagelijks verkeer. Een ding is zeker: een dag met je motorvrienden in Enduro Park Hechlingen is een belevenis waar iedereen met veel plezier aan terug zal denken.

 • Offroad training.

  De weg naar succes: plezier in de training

  Leer van ervaren instructeurs je machine onder alle omstandigheden optimaal te beheersen: in elke situatie en op elke ondergrond. Het parcours van Enduro Park Hechlingen heeft daarvoor alles in huis: steile hellingen, modderige sporen, boswegen met wortelopgroei, smalle paadjes en afdalingen. En van de nieuw aangelegde X-Track met steile bochten, tafels en springheuvels krijgen ook doorgewinterde offraod rijders een adrenalinestoot.

  Beginnend of gevorderd - met individuele training wordt adventure rijden een echte passie. Niemand hoeft in Hechlingen onder of boven zijn eigen grenzen te rijden.

 • Offroad reizen.

  De hele wereld - van heel dichtbij

  Adventure rijders beleven de vrijheid op twee wielen intens, want het avontuur lokt ook buiten de platgetreden paden. Met Enduro Park Hechlingen en BMW als partner ontdek je de ongerepte zijde van de mooiste stukjes Europa en Afrika. Door de perfecte organisatie van de motorreizen ben je verzekerd van veilige en onvergetelijke avonturen. Van de Zee-alpen tot Sardinië, van Hongarije tot Mecklenburg en van Tunesië tot Marokko. En als je wil zelfs in een driedaagse huttentocht in het gebergte. Je verovert in de meest schilderachtige omgeving elke meter terrein - onder leiding van ervaren reisleiders en de beste instructeurs.

 • Adventure mythe.

  Meer dan een machine!

  Pure vrijheid. Daar staan de adventure's van BMW Motorrad voor. En daarmee komt er voor jou nooit een einde aan de weg. Hun werkterrein kent geen grenzen.

  In Enduro Park Hechlingen kun je je daar op een indrukwekkende manier van overtuigen. Voor de offroad training heb je de beschikking over de nieuwste BMW motorfietsen. En vanzelfsprekend is ook jouw eigen machine van harte welkom. 

  Kortom, je vindt hier alles waar de Adventure modellen van BMW Motorrad zo geliefd om zijn. Je wordt nieuwsgierig naar het onbekende en je krijgt zin in het avontuur en zin om gewoon door te rijden waar andere machines rechtsomkeert maken ...