* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad. Model- en optieprijzen zijn inclusief BPM, BTW, kosten van registratie en rijklaar maken. Prijzen van accessoires zijn inclusief BTW, maar exclusief montagekosten en eventuele extra benodigdheden. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie.

Alle BMW motorfietsen worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motorfietsen op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW C 400 X

Bocht voor bocht je stad beleven

Spontaan zijn. De stad opnieuw ontdekken. Onderweg en tóch connected. De BMW C 400 X met het nieuwe Ride by Wire is meer dan een middel tot voortbeweging. Trek superieur met je persoonlijke soundtrack door het stadsverkeer: met de optionele BMW Motorrad Connectivity is het mogelijk. Jouw stad, jouw speelveld. En jij bent #PluggedToLife.

Behendig design

Kies je kleurvariant

De C 400 X komt sportief dichterbij. Dat wordt ook weerspiegelt in de verschillende kleurvarianten. Opvallend of juist minder? Welke kleurvariant kies jij?

Passion

Duidelijk statement: de lak Racing red uni benadrukt de sportieve look.

Sport

Sportieve lichtheid: In de kleur alpinewit 3 uni benadrukt deze de wendbaarheid.

Blackstorm metallic 2

Met het lakwerk Blackstorm metallic 2 en bijpassende zwart-grijze buddyseat oogt deze soeverein en dynamisch.

Wendbaar en karaktervol

Wendbaar en karaktervol

Dit design maakt het duidelijk: de C 400 X is wendbaar. Smalle steegjes, druk verkeer? De opvallende V-vorm van de bekledingspanelen brengt dynamiek en beweeglijkheid in elke lijn en laat de scooter makkelijk en wendbaar overkomen. Zijn robuuste GS-genen zijn niet te missen: stoere proporties, opvallend voorwiel-spatbord, grote asymmetrische koplamp met volledig LED-voorlicht en extra te verkrijgen horizontale LED-dagrijverlichting in Y-vorm.

+ Lees verder

Highlights

Geoptimaliseerde automatische stabiliteitscontrole - ASC
We zien de uitlaat en het remsysteem van de C 400 X.
Sportief windscherm
We zien het windscherm van de C 400 X.
1-cilinder motor
We zien de eencilinderverbrandingsmotor van de C 400 X.
LED-koplamp met dagrijverlichting
We zien de frontpartij met volledige LED-koplampen van de C 400 X.
USB-oplaadbus in het opbergvak
We zien de USB-oplaadbus in het opbergvak van de C 400 X.
BMW Motorrad Connectivity met Multi-Controller
We zien het TFT-display met BMW Motorrad Connectivity.
Ride by Wire
We zien de gashendel van de C 400 X.
Flexcase met verbeterde verlichting
We zien het geopende flexcase opbergvak van de C 400 X.

Verbonden onderweg

Je smartphone, je C 400 X en BMW Motorrad ConnectedRide. Download de BMW Motorrad Connected-app op je smartphone en de gebruikelijke features zoals telefonie, muziek en navigatie worden draadloos op het TFT-display van je scooter gebracht. Zo ben je onderweg en toch altijd #PluggedToLife.

+ Lees verder

Verbonden onderweg

Jouw smartphone, jouw C 400 X en jij. De als extra leverbare BMW Motorrad Connectivity maakt jullie tot een eenheid. De juiste muziek voor de rit door de stad? Onderweg vragen waar jouw vrienden op dat moment zijn? De snelste route naar het ontmoetingspunt? Selecteren en gas geven. De Multi-Controller geeft je intuïtieve toegang tot alle functies. Je bent onderweg en tóch #PluggedToLife.

+ Lees verder

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven nu een jaar extra.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Beweeglijke aandrijving

25
kW (34 pk) bij 7.500 t/min
206
kg leeggewicht van het voertuig rijklaar, volle tank
775
mm zithoogte bij leeggewicht
3,5
liter verbruik op 100 km volgens WMTC
Vloeistofgekoelde 1-cilinder 4-takt motor

Gemaakt voor de stad

Spontane rijmanoeuvres. Wendbaar op de kruising. Dynamisch wegglijdend. De eencilinderverbrandingsmotor van de C 400 X is afgestemd op de stad. Met de nieuwe elektronische gashendel – Ride by Wire – reageert hij altijd soeverein. Zelfs bij lage snelheden reageert hij direct zijdezacht op het gas. Het stoplicht springt op groen, de rit begint. Ongecompliceerd rijplezier, bij een laag verbruik – de motor voldoet aan de nieuwe Euro 5-normen.

+ Lees verder

Eindeloos rijplezier – ook met rijbewijscategorie A2

Als houder van een rijbewijs uit de categorie A2 mag je met dit model rijden. Onze BMW Motorrad dealers kunnen je alles hierover vertellen.

Naar dealer zoeken

Meer jij

Uitgerust voor jou

Uitgerust voor jou

Nu is het aan jou: feef de C 400 X vorm naar eigen voorkeur met uitgebreide speciale opties en Originele BMW Motorrad Accessoires. Wij hebben een suggestie voor je samengesteld – laat je inspireren.

+ Lees verder

Bergruimtewonder – Black Collection

Bergruimtewonder – Black Collection

Alles wat je nodig hebt: de nieuwe tassen in onze Black Collection bieden hiervoor ruimte. Ze zijn uitbreidbaar, waterdicht en kunnen in elkaar gevouwen plaatsbesparend worden bewaard. Nog een pluspuntje: De nieuwe tassen kunnen voor het eerst op verschillende BMW Motorrad modellen worden gemonteerd.

+ Lees verder

Nog meer #PluggedToLife

spinner