De BMW C 400 X

Bocht voor bocht je stad beleven

Spontaan zijn. De stad opnieuw ontdekken. Onderweg en tóch connected. De BMW C 400 X met het nieuwe Ride by Wire is meer dan een middel tot voortbeweging. Trek superieur met je persoonlijke soundtrack door het stadsverkeer: met de optionele BMW Motorrad Connectivity is het mogelijk. Jouw stad, jouw speelveld. En jij bent #PluggedToLife.

Jubileumvoordeel

Droom je al een tijdje van een nieuwe BMW C 400 X? Dan heb je bij aanschaf vóór 1 juni aanstaande de deal van de eeuw: topkoffer en drager met € 642,- voordeel. 

Want hoe avontuurlijker jouw reisplannen, hoe meer bagage je mee wilt nemen, toch? Voor alle nieuwe modellen* uit voorraad zijn er passende reisaccessoires voor slechts € 100,-.

*Bij een motorfiets uit voorraad met orderdatum tussen 31 maart en 31 mei 2023. Vraag de BMW Motorrad dealer naar meer informatie en de voorwaarden.

+ Lees verder

Behendig design

Kies je kleurvariant

De C 400 X komt sportief dichterbij. Dat wordt ook weerspiegelt in de verschillende kleurvarianten. Opvallend of juist minder? Welke kleurvariant kies jij?

Sport

Sportieve lichtheid: In de kleur alpinewit 3 uni benadrukt deze de wendbaarheid.

Passion

Verminderde helderheid: Het lakwerk in Granite grey metallic stelt de sportieve vorm centraal.

Blackstorm metallic 2

Met het lakwerk Blackstorm metallic 2 en bijpassende zwart-grijze buddyseat oogt deze soeverein en dynamisch.

Wendbaar en karaktervol

Wendbaar en karaktervol

Dit design maakt het duidelijk: de C 400 X is wendbaar. Smalle steegjes, druk verkeer? De opvallende V-vorm van de bekledingspanelen brengt dynamiek en beweeglijkheid in elke lijn en laat de scooter makkelijk en wendbaar overkomen. Zijn robuuste GS-genen zijn niet te missen: stoere proporties, opvallend voorwiel-spatbord, grote asymmetrische koplamp met volledig LED-voorlicht en extra te verkrijgen horizontale LED-dagrijverlichting in Y-vorm.

+ Lees verder

Highlights

Geoptimaliseerde automatische stabiliteitscontrole - ASC
We zien de uitlaat en het remsysteem van de C 400 X.
Sportief windscherm
We zien het windscherm van de C 400 X.
1-cilinder motor
We zien de eencilinderverbrandingsmotor van de C 400 X.
LED-koplamp met dagrijverlichting
We zien de frontpartij met volledige LED-koplampen van de C 400 X.
USB-oplaadbus in het opbergvak
We zien de USB-oplaadbus in het opbergvak van de C 400 X.
BMW Motorrad Connectivity met Multi-Controller
We zien het TFT-display met BMW Motorrad Connectivity.
Ride by Wire
We zien de gashendel van de C 400 X.
Flexcase met verbeterde verlichting
We zien het geopende flexcase opbergvak van de C 400 X.

Verbonden onderweg

Je smartphone, je C 400 X en BMW Motorrad ConnectedRide. Download de BMW Motorrad Connected-app op je smartphone en de gebruikelijke features zoals telefonie, muziek en navigatie worden draadloos op het TFT-display van je scooter gebracht. Zo ben je onderweg en toch altijd #PluggedToLife.

+ Lees verder

Verbonden onderweg

Jouw smartphone, jouw C 400 X en jij. De als extra leverbare BMW Motorrad Connectivity maakt jullie tot een eenheid. De juiste muziek voor de rit door de stad? Onderweg vragen waar jouw vrienden op dat moment zijn? De snelste route naar het ontmoetingspunt? Selecteren en gas geven. De Multi-Controller geeft je intuïtieve toegang tot alle functies. Je bent onderweg en tóch #PluggedToLife.

+ Lees verder

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven nu een jaar extra.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Beweeglijke aandrijving

25
kW (34 pk) bij 7.500 t/min
206
kg leeggewicht van het voertuig rijklaar, volle tank
775
mm zithoogte bij leeggewicht
3,5
liter verbruik op 100 km volgens WMTC
Vloeistofgekoelde 1-cilinder 4-takt motor

Gemaakt voor de stad

Spontane rijmanoeuvres. Wendbaar op de kruising. Dynamisch wegglijdend. De eencilinderverbrandingsmotor van de C 400 X is afgestemd op de stad. Met de nieuwe elektronische gashendel – Ride by Wire – reageert hij altijd soeverein. Zelfs bij lage snelheden reageert hij direct zijdezacht op het gas. Het stoplicht springt op groen, de rit begint. Ongecompliceerd rijplezier, bij een laag verbruik – de motor voldoet aan de nieuwe Euro 5-normen.

+ Lees verder

Eindeloos rijplezier – ook met rijbewijscategorie A2

Als houder van een rijbewijs uit de categorie A2 mag je met dit model rijden. Onze BMW Motorrad dealers kunnen je alles hierover vertellen.

Naar dealer zoeken

Meer jij

Uitgerust voor jou

Uitgerust voor jou

Nu is het aan jou: feef de C 400 X vorm naar eigen voorkeur met uitgebreide speciale opties en Originele BMW Motorrad Accessoires. Wij hebben een suggestie voor je samengesteld – laat je inspireren.

+ Lees verder

Bergruimtewonder – Black Collection

Bergruimtewonder – Black Collection

Alles wat je nodig hebt: de nieuwe tassen in onze Black Collection bieden hiervoor ruimte. Ze zijn uitbreidbaar, waterdicht en kunnen in elkaar gevouwen plaatsbesparend worden bewaard. Nog een pluspuntje: De nieuwe tassen kunnen voor het eerst op verschillende BMW Motorrad modellen worden gemonteerd.

+ Lees verder

Nog meer #PluggedToLife

spinner