De stadsforens

Behendig, wendbaar, karaktervol

Wil je vlot door de city pendelen? De C 400 X Sport is de juiste keuze. Alles wat je nodig hebt voor je dag berg je veilig op in de kleine bagagetas uit onze Black Collection. De LED-dagrijverlichting en de LED-verstralers zorgen voor goed zicht en zichtbaarheid in het stadsverkeer. Onderweg naar muziek luisteren, bellen of vlot op uw bestemming dankzij de navigatie: Connectivity verbindt je.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Met Keyless Ride kan de sleutel van het voertuig in je zak blijven zitten. Want het sleutelloze systeem is uiterst comfortabel en stelt de berijder in staat om zijn machine met een druk op de knop te starten. Ook het stuurslot en de tankdop kunnen op die manier worden ontgrendeld. En zo luidt het devies: gewoon gaan zitten en wegwezen!

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity biedt op een 6,5"-TFT-display innovatieve functies voor navigeren, bellen en luisteren naar muziek op de scooter. Het systeem wordt bediend via de Multi-Controller, zodat de handen op het stuur kunnen blijven.

LED-dagrijverlichting

De LED-dagrijverlichting, met zijn markante ontwerp, zorgt voor meer veiligheid in het wegverkeer. Naast de handige automatische functie kan het dagrijlicht ook handmatig worden geactiveerd.

Bagagerek

Het stabiele, aantrekkelijk vormgegeven bagagerek maakt betrouwbaar bevestigen van de topcase of andere grotere stukken bagage mogelijk.

Bagagetas Black Collection, klein

De bagagetas met een volume van 35 – 42 liter biedt slimme details, zoals een waterdichte, uitneembare binnentas en variabele draagriemen.

Kuipbeschermbeugel voor

De kuipbeschermbeugel van geëlektropolijst edelstaal beschermt tegen beschadiging van de lakdelen zonder de overhelhoek te beperken.

LED-verstralers

Bij mist, sneeuwval of regen beter zien en gezien worden: de LED-verstralers zorgen voor meer veiligheid bij slecht zicht.

Buddyseat laag

De 15 mm lagere buddyseat maakt op- en afstappen gemakkelijker en zorgt dat je gemakkelijk met je voeten bij de grond kunt.

Geef je persoonlijke C 400 X vorm

Van het lakwerk tot de uitvoering: stel in de Configurator je geheel eigen scooter samen.

Naar de configurator
spinner