* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad. Model- en optieprijzen zijn inclusief BPM, BTW, kosten van registratie en rijklaar maken. Prijzen van accessoires zijn inclusief BTW, maar exclusief montagekosten en eventuele extra benodigdheden. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie.

Alle BMW motorfietsen worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motorfietsen op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW K 1600 GT

Vol dynamiek, vol indrukken

Je rit is perfect als je al in de eerste bocht alles vergeet wat er achter je ligt. Als je al bij het kleinste commando onweerstaanbare voortstuwing voelt. Kortom: Als je alles hebt wat je nodig hebt en toch nog meer krijgt: meer comfort, meer performance. De legendarische zescilinder van de K 1600 GT stimuleert je nu met nog meer focus. De nieuwe cockpit is daarbij volledig afgestemd op je behoeften. Voor performance touring die zijn gelijke niet kent wanneer je met gelijkgestemden onderweg bent. Echt helemaal #RideAndShare.

De highlights van de K 1600 GT

Automatische rijstandcompensatie
Focus op de sensoren van de Dynamic ESA.
Geïntegreerd oplaadvak smartphone
Geïntegreerd oplaadvak met mobiele telefoon.
Stijlvariant Sport
K 1600 GT in Light white/Racing blue metallic/Racing red.
Legendarische motor
Focus op de zescilindermotor.
Briljant 10,25" TFT
Focus op het TFT-display van de K 1600 GT.
Configureerbare favorietentoets
Focus op de vier genummerde favorietentoetsen.
Volledige LED-koplamp
Focus op de LED-koplampen.
Hoogwaardig audiosysteem 2.0
Focus op het TFT-display en de boxen van de K 1600 GT.

Van de performance en het comfort tot de bediening is de K 1600 GT tot in het kleinste detail gericht op je reiservaring. Zelfs nachtritten worden zo dynamischer dan ooit. Met de volledige LED-koplamp verander je de nacht bijna in de dag. En de adaptieve bochtverlichting zorgt voor meer rijplezier en veiligheid, omdat deze de bochten bijna volledig verlicht. Waar je ook heen beweegt, het licht is er al. Daarbij overtuigt het optionele audiosysteem 2.0 met uitstekende interactie en ontvangstkwaliteit en levert na een rit door de duisternis de perfecte sound voor de zonsopgang.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Al even uniek als je bestemmingen

De kleur moet bevallen - het idee moet kloppen

De bestuurders van een K 1600 GT hebben één ding gemeen: Dynamiek en reizen op het hoogste niveau. Bij de kleurkeuze kiest iedereen voor zichzelf: Want de volgende bocht is altijd de mooiste. Net als de eigen machine.

Option 719 Havanna

De lak Meteoric Dust II metallic, de zwarte gesmede velgen Option 719 en de buddyseat Option 719 benadrukken de onstuitbare drang naar voren van deze Performance-touring-motorfiets.

Sport

Hoeveel dynamiek verdraagt luxe reizen? De stijlvariant Sport bewijst het op indrukwekkende wijze met een drieklank van de carrosseriekleur Light white/Racing blue metallic/Racing red en highlights zoals de goudkleurige remklauw voor en het contrastlakwerk Lightwhite op het voorspatbord.

Blackstorm metallic

Hoeveel kleur hebbent comfort, dynamiek en luxe nodig? De K 1600 GT in Blackstorm metallic beantwoordt deze vraag heel rechtlijnig: van het frame en de buddyseat tot de windgeleidervleugels.

Steeds een beetje meer

Steeds een beetje meer

Met de uitgebreide speciale uitrustingen en de originele BMW Motorrad accessoires spits je je machine nog scherper op jou en je reizen toe. Af fabriek bieden wij daarvoor het comfortpakket en het touring pakket: Het eerste biedt bijvoorbeeld de schakelassistent Pro, die je laat schakelen zonder de koppeling te bedienen. Het touring pakket is dankzij het audiosysteem 2.0 en de LED-verstralers het bekijken en het beluisteren waard. En dit geldt natuurlijk pas echt voor de speciale uitrustingen Option 719 buddyseat en de Option 719 gesmede velgen.

+ Lees verder

Perfect voorbereid

Perfect voorbereid

Als inspiratie voor je ideeën voor verdere individualisering hebben we als voorbeeld twee machines voor jou voorbereid. "De dynamische" en "De stijlvolle". Hierbij hebben wij vooral de dynamiek en het design van de K 1600 GT op de voorgrond gezet.

+ Lees verder

Zo heb je nog nooit gereisd: Het 10,25" TFT-kleurendisplay met connectivity laat je met de full screen-modus bijna in de kaarten onderdompelen. Elke informatie is perfecte afleesbaar met een overzichtelijke menunavigatie. De op smartphone gebaseerde navigatie biedt je daarbij bedieningscomfort zoals je dat uit je dagelijks leven gewend bent: Ook dat verstaan we onder perfect design en absolute soevereiniteit. Eigenschappen die al in de dynamisch-atletische verschijning van de K 1600 GT tot uiting komen.

+ Lees verder

Enthousiaste zescilinder lijnmotor

1.649
cc cilinderinhoud
64
liter opbergruimte
180
Nm max. koppel bij 5.250 tpm
810
mm zithoogte
Vloeistofgekoelde 6-cilinder 4-takt lijnmotor

Of het landschap ontspannen langs je glijdt of je door het landschap stormt, bepaal je bij de K 1600 GT met een kleine draai in je pols. De vernieuwde motorregeling van de legendarische zescilinder zorgt in alle bereiken voor nog meer intensiteit. Zo heb je nog meer vermogen en koppel tot je beschikking. Het nominale vermogen van 160 pk bereik je nu maar liefst 1.000 tpm eerder bij 6.750 tpm. De motorsleepregeling (MSR) en de Dynamic ESA zorgen daarbij voor stabiliteit en veiligheid en zijn perfect aangepast aan de nu nog emotioneler vormgegeven rijmodi: voor een intensieve performance touring.

+ Lees verder

#RideAndShare – hier gaat de reis verder

spinner