* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad. Model- en optieprijzen zijn inclusief BPM, BTW, kosten van registratie en rijklaar maken. Prijzen van accessoires zijn inclusief BTW, maar exclusief montagekosten en eventuele extra benodigdheden. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie.

Alle BMW motorfietsen worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motorfietsen op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW K 1600 GTL

Samen onderweg
Rijopnames van de K 1600 GTL.

Een spreekwoord luidt: wie op reis gaat, reist nooit alleen. Zeker als je met een metgezel op pad gaat. De BMW K 1600 GTL staat voor beide. Deze biedt performance touring die niets te wensen overlaat. De krachtige zescilinder levert nu nog meer dynamiek en soevereiniteit: Dankzij de comfortabel ontworpen voertuiggeometrie kun je uitgebreid van elke kilometer genieten. En ook de cockpit is opnieuw ontworpen. Om elke rit nog bewuster en intensiever te kunnen genieten, is deze geheel op de interactie met jou afgestemd. Want hier begint bij ons al het gezamenlijke reizen – ook helemaal in de zin van #RideAndShare.

Rijopnames van de K 1600 GTL.

De highlights van de K 1600 GTL

Enthousiastmakende motor
Focus op de zescilindermotor.
Geïntegreerd oplaadvak smartphone
Geïntegreerd oplaadvak met mobiele telefoon.
Configureerbare favorietentoetsen
Focus op de vier genummerde favorietentoetsen.
Hoogwaardige Option 719 gesmede velg Classic
Zwart Option 719 wiel van de K 1600 GTL.
Briljant 10,25" TFT
Focus op het TFT-display van de K 1600 GTL.
Royale bagage- en opbergruimte
Focus op de open zijtassen van de K 1600 GTL.
Heldere LED-koplampen
Focus op de LED-koplampen.
Hoogwaardig audiosysteem 2.0
Focus op het TFT-display en de boxen van de K 1600 GTL.

Soms zijn het kleine dingen die een reis onvergetelijk maken. Daarom vind je bij de K 1600 GTL exclusiviteit tot in de details: bijvoorbeeld de armsteun voor je metgezel, de doordachte binnentassen voor koffers en topcase of de talrijke chroomdelen die je bike perfect doen uitkomen. En dankzij de volledig led-koplamp met adaptieve bochtverlichting heb je zelf het beste licht ter beschikking dat je je kunt voorstellen. Maak van de nacht de dag – en geniet van beide met optimale verlichting: voor exclusief comfort en meer veiligheid.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Wees helemaal jezelf – en laat het zien

Kleuren zijn alleen maar licht – maar wat voor een

Welke kleur je ook kiest: De K 1600 GTL benadrukt de prestigieuze ambitie. Want tenslotte moet reizen op het hoogste niveau niet alleen in comfort en prestatie tot uiting komen.

Option 719 Havanna

Met de lak Meteoric Dust II metallic, de zwarte gesmede velgen Option 719 en de buddyseat Option 719 belichaamt de K 1600 GTL zonder twijfel een maximum aan elegantie.

Stijlvariant Exclusive:

Reizen betekent werelden ontdekken – ook kleurwerelden: De Stijlvariant Exclusive in Gravity blue metallic oogt in zijn elegantie van zwart en monoliet metallic net even rustgevend en ontketelt op bevel pure dynamiek – glanzend begeleid door de aanbouwdelen in chroom.

Blackstorm metallic

Geheel in zwart. Dit is van oudsher een teken van ongecompliceerde elegantie en krachtige dynamiek en precies de juiste keuze voor de basisvariant van de K 1600 GTL.

Exclusief – dus uitsluitend voor jou

Exclusief – dus uitsluitend voor jou

Aan het einde van de dag kom je het verst als je je eigen lijn aanhoudt – ook bij het reizen. Met onze speciale uitrustingen en de originele BMW Motorrad accessoires maak je van de K 1600 GTL precies je eigen machine. Het comfortpakket bevat al LED-verstralers en motorbeschermbeugel alsmede Keyless Ride, centrale vergrendeling en antidiefstalsysteem. Daarbij komt de schakelassistent Pro voor het schakelen zonder bediening van de koppeling.

+ Lees verder

De naam zegt al alles

De naam zegt al alles

De K 1600 GTL is zo compleet en en volmaakt als het maar mogelijk is. Maar zoals elke rit nog wel een paar kilometer langer mag zijn, is er ook hier nog steeds meer. Als suggestie hebben we twee bikes voor je samengesteld: "De langeafstandsloper" en "De exclusieve". Laat je inspireren en ontdek nog meer comfort en je geheel persoonlijke highlights.

+ Lees verder

De K 1600 GTL is atletisch, dynamisch en superieur voor exclusief en comfortabel reizen. Maar ons design gaat nog verder: Met elkaar verbonden zijn, kaarten lezen, samen op de mooiste routes naar de bestemming gaan. Het 10,25" TFT-kleurendisplay van de K 1600 GTL is hiervoor de perfecte begeleider. Met de volledig-schermmodus heb je voor de navigatie met de BMW Motorrad Connected-app een volwaardig interactief kaartaanzicht: voor een navigatie zoals je die nog nooit in een cockpit hebt beleefd. In de split screen-modus heb je daarentegen meerdere functies tegelijk in het oog die je gebruikersvriendelijk via de multi-controller aanstuurt.

+ Lees verder

Legendarische zescilinder lijnmotor

1.649
cc cilinderinhoud
180
Nm max. koppel bij 5.250 tpm
113
liter opbergruimte
750
mm zithoogte
Vloeistofgekoelde 6-cilinder lijnmotor

Hoe ontstaan legendes en hoe komen ze in de wereld? Bij de zescilinder van de K 1600 GTL is het antwoord duidelijk: op reizen. De soevereiniteit en prestaties zijn legendarisch – maar voelbaar. En dankzij de nieuw ontworpen motorbesturing heb je nog meer vermogen en koppel tot je beschikking. Het nominale vermogen van 160 pk bereik je maar liefst 1.000 tpm eerder bij 6.750 tpm. De motorsleepregeling (MSR) en de Dynamic ESA zorgen daarbij voor stabiliteit en veiligheid en zijn perfect aangepast aan de nu nog emotioneler vormgegeven rijmodi: voor nog meer focus op performance touring.

+ Lees verder

#RideAndShare – hier gaat de reis verder

spinner