M 1000 XR

Binnenkort meer informatie

De BMW M 1000 XR

Geboren om te leiden.

Het nieuwe lid van de M familie. Typisch voor M: in de M XR komen topprestaties en exclusiviteit samen - de bouwstenen van het M DNA. Soevereine dominantie vanuit de pols. Wie erop rijdt, hoeft niets te bewijzen. De leiding nemen: geen must, maar altijd mogelijk. Niet alleen op het circuit, maar ook bij lange afstanden. Typisch XR, dus voorbestemd om heel veel kilometers te maken. Klaar voor de krachtigste en lichtste motorfiets in zijn segment?

In de herfst van 2023 krijg je alle informatie over het standaardmodel M XR. En nu al over het huidige prototype.

M Power ontmoet XR Performance.

M Power ontmoet XR Performance.

Veel carbon, M rem, M winglets en rijmodi Race Pro: de M XR biedt de volledige M Experience. Met slechts ca. 223 kg en optioneel nog lichter met het M Competition pakket is dit een echt lichtgewicht. Door zijn uitstekende ergonomie leg je kilometer na kilometer af - het is tenslotte een echte XR. Zin in een adrenalinekick? De BMW ShiftCam viercilindermotor van de RR die voor de XR is aangepast, brengt je met meer dan 200 pk (147 kW) naar 280 km/u.

+ Lees verder

Jouw adrenalinekick.

Jouw adrenalinekick.

Meer informatie over de M XR? Wil je weten wanneer deze motorfiets bij jouw dealer verkrijgbaar is? Ontvang dit nieuws dan per e-mail en blijf op de hoogte. Want deze nieuwe kampioen zal de straten veroveren en de eerste challenges het hoofd bieden. Dus blijf op de hoogte!

+ Lees verder

In deze motor zit alles wat ik me buiten het circuit kan wensen: ongelofelijke prestaties, waardoor je gewoon niet meer wilt afstappen.

 “

Peter Hickman

Britse motorcoureur

Nog meer performance

spinner