Veiligheidstraining.

Meer zelfvertrouwen.

Hoe meer ervaring je hebt, hoe veiliger je rijdt. Voor heropstappers of gewoon om beter te worden. Wat belangrijk is, is dat je het juiste gevoel voor je motorfiets krijgt. Gekwalificeerde BMW Motorrad instructeurs leren jou hoe je jouw eigen motorfiets veilig kunt besturen. Praktische oefeningen zorgen ervoor dat je dingen snel opppakt. Je wordt getraind op de dagelijkse routine en op gevaarlijke situaties. Aan het eind van de training ben je zelfverzekerder in het verkeer. Voor nog meer plezier en veiligheid tijdens het motorrijden.

MOTORPROFESSIONAL

MOTORPROFESSIONAL

Voor iedereen die veilig wil leren motorrijden. Of je nu voor het eerst op de motor stapt of al jaren je rijbewijs hebt: je bent welkom! Veiligheid, techniek én genieten zijn de uitgangspunten voor alle programma’s.

+ Lees verder

TWTMOTO.

TWTMOTO.

Aan de veilige kant in Duitsland, Oostenrijk en Spanje.

+ Lees verder

iTravel iTraining.

iTravel iTraining.

Als je klaar bent met je rijlessen, begint het echte motorrijden pas echt onder begeleiding van ervaren instructeurs – wereldwijd.  

+ Lees verder

Riding Experience.

De BMW Riding Experience bij de Maisach Driving Academy bereidt je voor op vloeiender rijden en onverwachte situaties in het dagelijks verkeer.

Ontdek meer external-link-arrow-slim

Geschikte motorfietsen.

spinner