* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW CE 04

The Silent Revolution

Je beweegt je door de steden en metropoolregio's van deze wereld. Precies daar, waar elk project de eerste stap voor het volgende nieuwe idee is. En ook jij kent geen stilstand. Wij kennen deze meeslepende dynamiek. Want van hieruit ontwikkelen wij al meer dan 10 jaar oplossingen en concepten voor stedelijke elektromobiliteit, wat tegenwoordig meer betekent dan van A naar B te komen. Vanuit dit jarenlange leiderschap in innovatie luidt de BMW CE 04 een nieuw designtijdperk in en past met zijn intelligente Connectivity-oplossingen naadloos in jouw dagelijks leven - van navigatie tot kleding. Heel eenvoudig #PluggedToLife.

Reserveer jouw BMW CE 04!

Wil jij als één van de eerste in Nederland in het bezit zijn van deze nieuwe elektrische motorscooter?

Pre-order dan nu jouw BMW CE 04 .

+ Lees verder
Reserveer nu external-link-arrow-slim

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt je ideale BMW CE 04 gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten hoe je jouw droom werkelijkheid maakt en welk product het beste bij jouw situatie past.

Tijdelijk rijd je een nieuwe BMW CE 04 al voor maar € 199,- p/mnd met Private Lease.

+ Lees verder

Vormgeving voor een nieuwe tijd

Design verbindt

De beide kleurconcepten zijn precies op de moderne en karakteristieke vormgeving van de BMW CE 04 afgestemd. Ze benadrukken het richtinggevende design en brengen opvallende highlights.

Stijlvariant Avantgarde

Expressief en zelfbewust voegt de BMW CE 04 in de Stijlvariant Avantgarde in Magellan Grey metallic met zijn verschillende tapes zich naadloos in het beeld van de grote stad: edel, waardig en expressief.

Light White

Dynamisch en open weerspiegelt het lichte wit de pulserende metropool als moderne speelruimte voor interpretatie.

De tijd vooruit en niettemin tijdloos

Het design van de BMW CE 04 is gebaseerd op het vlakke energie-opslagsysteem in de bodemplaat en de compacte aandrijflijn. De ontwerpvrijheid en oplossingen leiden hier tot een nieuwe esthetiek. Zoals bijvoorbeeld de naar de zijkant openklappende laadruimte of de zwevende buddyseat. Een ander voordeel is het lage zwaartepunt: voor speels rijgedrag, verrassende dynamiek en tijdloos rijplezier. Zo gaat een innovatie ook in het design naadloos in het andere. Royale, rustige en minimalistische vlakken kenmerken het totale design. De voorkant wordt daarbij vol spanning doorbroken, terwijl de achterkant voor de motorfiets typisch onderdelen van de techniek onthult.

+ Lees verder

Blijf goed geïnformeerd

Altijd op de hoogte, altijd opvraagbaar: alle nieuws over de BMW CE 04 direct in je mailbox.

Nu aanmelden voor de nieuwsbrief

Vol energie, efficiënt en emissievrij

31
(42 pk) maximaal vermogen
2,6
seconden van 0 naar 50 km/h
130
km actieradius volgens WMTC
65
minuten van 0% naar 80% met optionele snellader bij maximale laadstroom
Vloeistofgekoelde synchrone machine

In de toekomst zullen wij onze koffiepauze om de hoek omrekenen naar kilometers.

 “

Florian Römhild

Projectleider BMW CE 04

Hij krijgt energie daar waar jij bent

Hij krijgt energie daar waar jij bent

Dat noemen wij comfortabel: wanneer je de dag vol energie begint, wacht je BMW CE 04 al op je met een opgeladen aandrijfaccu. Hij wordt gemakkelijk opgeladen in het 220 V stopcontact thuis of aan uw BMW Wallbox. En met de optionele snellader haal je nog meer uit elke lading – namelijk meer tijd:  Je BMW CE 04 laadt je dan op de BMW Wallbox of onderweg bij maximale laadstroom in iets minder dan 65 minuten van 0% naar 80%.

+ Lees verder

Reeds met rijbewijs A1 op de BMW CE 04

Als je in het bezit bent van een rijbewijs A1, beleef je het rijplezier van de BMW CE 04 gewoon in de variant met een gereduceerd vermogen van 11 kW (15 pk) nominaal vermogen. Onze BMW Motorrad dealers kunnen je alles hierover vertellen.

Vind een BMW Motorrad dealer

Highlights voor een nieuwe stedelijke esthetiek

Stijlvol decor-stickersets
BMW CE 04 met oranje tapes in zijaanzicht.
Groot TFT-kleurendisplay
TFT-display met BMW Motorrad opstartanimatie.
Elektrische aandrijflijn
Aandrijfeenheid van de BMW CE 04.
Praktisch opbergvak
Geopende Side Loading-vak van de BMW CE 04.
Iconisch lichtdesign
Voorkant van de BMW CE 04 met focus op de LED-koplamp.
Opvallend schijfwiel
Schijfwiel van de BMW CE 04 met stickers.
Geïntegreerde zijstandaard
Geïntegreerde zijstandaard van de BMW CE 04.
Comfortabele buddyseat Pro
Zwevende buddyseat in zwart-oranje.

Mobiel en optimaal verbonden

Mobiel en optimaal verbonden

Niets over het hoofd zien, niets missen, van alles genieten. Naadloos creëert de BMW CE 04 nieuwe verbindingen dankzij BMW Motorrad Connectivity en de BMW Motorrad Connected app. Het 10,25" TFT-display met splitscreen-mogelijkheid wordt de interface tussen de digitale en analoge wereld. Of het nu gaat om prestatiegegevens, actieradius, oplaadtijd of de favoriete afspeellijst, de volgende bestemming of een telefoontje: Mobiliteit en communicatie smelten samen. Gewoon je leven van alledag. Je smartphone blijft daarbij gewoon in het waterdichte en geventileerde opbergvak en wordt dankzij de USB-C-aansluiting ook gelijk opgeladen.

+ Lees verder

Revolutie ontmoet evolutie

Revolutie ontmoet evolutie

Qua comfort en veiligheid ga je met de BMW CE 04 voor de betrouwbare en beproefde BMW Motorrad-techniek. ABS en ASC zijn standaard, optioneel verkrijgbaar zijn DTC, ABS Pro en de intelligente noodoproepassistent eCall. Tevens verkrijgbare buddyseat-varianten met geïntegreerd rugkussen en zittingverwarming en de elektrische achteruitrijhulp zorgen voor comfort in de stad. En met Keyless Ride begint de naadloze integratie van de BMW CE 04 in je mobiele leven – in de waarste zin van het woord: Gewoon erop gaan zitten en wegrijden, de sleutel blijft in je zak.

+ Lees verder

3 jaar zorgeloosheid en service

Ride on & on & on. Wij geven nu een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie. En ook anders ben je vóór alles onderweg. Want het aanbevolen eerste service-interval van de BMW CE 04 is een volle 24 maanden resp. 10.000 km.

Meer informatie

Nog dichter bij je

Jouw ideeën tellen

Jouw ideeën tellen

Meer opbergruimte, meer comfort, meer uiterlijk? Het maakt niet uit wat je met je scooter wilt doen: Wij bieden je met ons uitgebreide assortiment van speciale opties en originele BMW Motorrad accessoires talrijke individualiseringsmogelijkheden aan. Je boodschappen berg je veilig op in de Vario Topcase of in de zijtas uit de Urban Collection. Is het frisjes, maar de zon schijnt? Met de verwarmde handvatten en zittingverwarming van het comfortpakket is de rit dan echt plezierig. En de optionele stickersets brengen nog meer design-highlights.

+ Lees verder

Jack Tokyo Connect GTX

Doelgericht, onaangepast of high fashion: een parka is van oudsher veelzijdig. Onze Urban Parka gaat nog verder. Met zijn casual pasvorm en flexibele protectoren is hij volledig geschikt voor dagelijks gebruik. Maar helemaal niet alledaags: Want hij is ook je verbinding met de BMW Motorrad Connected app. Zo jun je je favoriete functies comfortabel bedienen met de touch-bediening op de mouw.Bovendien voorziet hij je smartphone of een extra powerbank van stroom.  En lichtgeleiders zorgen ervoor dat u 's nachts of bij slecht weer beter wordt gezien.

+ Lees verder
Naar het Tokyo Connect GTX-Jack external-link-arrow-slim

Nog meer #PluggedToLife

spinner