* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad. Model- en optieprijzen zijn inclusief BPM, BTW, kosten van registratie en rijklaar maken. Prijzen van accessoires zijn inclusief BTW, maar exclusief montagekosten en eventuele extra benodigdheden. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie.

Alle BMW motorfietsen worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motorfietsen op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

CE 02

Speciaal aanbod! Nu met gratis Highline-pakket en al vanaf € 6.990,-

*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

Introductie aanbod: Launch Edition

Er is nu een speciaal introductie aanbod! Bestel nu een CE 02 en ontvang een gratis upgrade met het Highline pakket en tegen een gereduceerd introductie tarief. Zo heb je de variant die door iedereen met een autorijbewijs te rijden is, de CE 02 AM variant, al mét Highline pakket voor € 6.990,-. De A1 variant voor motorrijders is er nu mét Highline pakket al voor € 7.990,-. 

*Vraag de dealer naar de voorwaarden. Aanbod geldt t/m 31 juli 2024. 

+ Lees verder

De BMW CE 02

Move your way.

Time to get up! Er wacht je een nieuwe dag om vorm aan te geven. Maar vandaag is alles anders. Je wilt niet alleen maar je eigen ding doen. Je staat op om grootse dingen te doen. Wat je daarvoor doet? Je stapt op een nieuw vervoersmiddel dat je in een nieuwe realiteit brengt. Binnen een paar seconden. Volledig elektrisch. Door kleine steegjes en dwarsstraten. Door jouw city waar je zo van houdt. Je voelt het: je bent #PluggedToLife terwijl je op de CE 02 de mobiliteit - nee - de wereld verandert. En daarbij zie je er ook nog fantastisch uit.

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt jouw ideale city bike - de BMW CE 02 - gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. Let wel, op de CE 02 AM versie is het niet mogelijk om een financiering af te sluiten.

+ Lees verder

Time to move.

Hop on.

De CE 02 is voor vrijwel iedereen gemakkelijk te berijden. Op de 4 kW-variant rijd je met maximaal 45 km/u door de stad. Voor diegenen die meer power en actieradius wensen, is er de 11 kW-variant met maximaal 90 km/u.

Enter the playground.

De CE 02 breekt regels. Een echte blikvanger door de speelse elementen - zo ziet rijplezier eruit. Visueel luidruchtig maar elektrisch stil. Revolutionair. Iconisch. Oog voor het milieu kan stijlvol zijn.

Explore the city.

Elektrische step? E-brommer? E-scooter? Nope! De eParkourer is het icoon van de nieuwe Urban Mobility scene. Hij beweegt zich als een parcoursrijder door de stad. Snel, wendbaar, creatief. En verovert deze stormenderhand.

Onmiskenbaar de eParkourer

„ 

Create the day. Explore the city.

 “

Design van een nieuwe generatie.

Nonstop ideeën

Jij geeft vorm aan de dag, je eParkourer geeft vorm aan de omgeving. Waar jullie gaan, worden jullie gezien. De vooruitstrevende stijl laat het zien: jullie zijn al op weg naar het volgende grootse ding. Time to move on.

Cosmic black uni-lak.

Black, bold - jouw statement. De CE 02 wordt standaard geleverd met Cosmic black uni-lak en buddyseat in eenkleurig zwart. Granietgrijs metallic zorgt voor koele contrasten, en de tapes oogt fris.

Cosmic black uni-lak 2.

Uitgerust met het Highline-pakket wordt de CE 02 nog extroverter: met exclusieve lak in Cosmic black uni-lak 2, 3-kleurige buddyseat en 22 tapes inclusief velgtape. De goudkleurige vork voegt nog wat extra's toe.

A Piece of Street-Art.

De lange, diepe buddyseat lijkt boven de iconische schijfwielen te zweven. Dit opvallende silhouet is meteen herkenbaar. Voor nog meer exclusiviteit kies je het optionele Highline-pakket. Naast de expressievere vormgeving zit daarin onder meer de sterk geïntegreerde SP Connect smartphone-houder. De extra derde rijmodusversnelt de puls, de handvatverwarming zorgt voor extra rijcomfort bij rijwind. Met de externe snellader van 1.500 W voor de 11 kW-versie ben je sneller weer klaar om te vertrekken. En de Backend Connectivity maakt je dagelijkse leven gemakkelijker.

+ Lees verder

Jump on and Run.

Jump on and Run.

Alles aan de CE 02 is gemaakt voor optimale rijeigenschappen en maximaal rijplezier. Met Keyless Ride spring je er gewoon op - en ben je al weg. Dankzij zijn lage gewicht vanaf 120 kg heb je altijd alles goed in de hand. Met de vrijwel onderhoudsvrije riemaandrijving ben je efficiënt onderweg. Met tal van highlights op het gebied van techniek, comfort en Connectivity geeft de eParkourer je maximale ondersteuning op weg naar je volgende bestemming.

+ Lees verder

High-end uitrusting.

Sterk geïntegreerde smartphone-houder met SP Connect technologie
De sterk geïntegreerde design smartphone-houder van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
Perfect afgestemde rijmodi.
De 3 rijmodi SURF, FLOW en FLASH van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
Stijlvolle buddyseat Pro.
De buddyseat Highline van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
Nieuwste LED-lichttechnologie.
Het LED-licht van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
Elektrische achteruitversnelling.
De elektrische achteruitversnelling van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
Ikonische achterbrug.
De achterbrug van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
Slimme Connectivity-functies.
De stuurbediening van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
3,5“ micro-TFT-display
De TFT-display van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
„ 

Het ultieme vervoermiddel van een nieuwe generatie

 “

Time to have fun.

Met de knoppen op het stuur selecteer je de rijmodus en bepaal je jouw Riding Experience. SURF staat voor maximaal uitrollen en lekker voortglijden. FLOW kies je als je optimaal met het verkeer wilt meestromen. Met het Highline-pakket komt er een derde optie bij: FLASH. De naam zegt het al: met katapultstart en maximale energieterugwinning ben je als eerste weg bij het stoplicht, geef je jezelf de ultieme kick en zit altijd als eerste aan de lunch.

+ Lees verder

3 jaar zorgeloosheid.

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijk geregelde garantie. 

Meer informatie

Energie tot diep in de nacht.

11
kW (15 pk) maximaal vermogen
95
km actieradius volgens WMTC (minimaal)
3,0
seconden van 0 naar 50 km/h
100
minuten van 20% naar 80% met snellader (Highline-pakket of optionele accessoire 11 kW) bij maximale laadstroom
Luchtgekoelde synchrone machine

Rusttijd is oplaadtijd.

Rusttijd is oplaadtijd.

Je weet precies wanneer het tijd is om rust te nemen en jezelf op te laden. Dit is het perfecte moment om ook de CE 02 weer op te laden. Deze laad je gewoon op aan een stopcontact - net als je smartphone. De 4 kW-versie laad je in 1 uur en 25 minuten op van 20% tot 80%. De 11 kW-versie heeft daarvoor - met de optionele snellader - 1 uur en 40 minuten nodig. De volledig opgeladen 11 kW-versie kan 95 kilometer afleggen, de 4 kW-versie 50 kilometer - meer dan genoeg voor al je plannen.

+ Lees verder

Meer stijl. Meer vrijheid. Meer veelzijdigheid.

Meer stijl. Meer vrijheid. Meer veelzijdigheid.

De eParkourer past zich aan jouw levensstijl aan. Wil je het nog opvallender, nog stijlvoller? Of wil je meer vrijheid en met de perfecte uitrusting een tochtje naar het meer maken? Of wil je zo vaak als maar mogelijk is onderweg zijn en moet het weerbestendiger en praktischer? Bekijk onze voorstellen voor individualisatie van je CE 02.

+ Lees verder

Stay connected.

Niets missen.

Let’s be e-mail-friends. Abonneer je op het nieuws over de eParkourer en volg zijn wilde rit door de wijken van de stad.

Nu abonneren

Stay #PluggedToLife.

spinner