#NeverStopChallenging

De Roadster-familie.

Van de korte, agressieve voorpartij tot de gedefinieerde achterzijde: alleen al de Flyline van onze Roadster belooft puur rijplezier. Gebouwd voor op de weg laten de bikes hun spieren spelen en geven graag alles wat in ze steekt. Moderne techniek en rijmodi garanderen daarbij optimale controle en precisie op elk recht stuk en in iedere bocht.

+ Lees verder

Onze Roadster-familie

R 1250 R

Veelzijdiger en expressiever dan ooit tevoren. Een klassieker met stijl, die je soeverein rijplezier gunt dankzij de typische boxerpunch.

S 1000 R

Kan gewoon niet stilzitten: want het chassis en de motor dragen de genen van de RR in zich. En het optioneel leverbare M-pakket maakt de performance helemaal compleet.

F 900 R

Dynamisch, progressief, intuïtief. Het puristische atletische design laat het zien: deze roadster wacht er gewoon op om elke gedachte te vertalen naar puur rijplezier.

G 310 R

Daag de stad uit en haal het beste uit elke dag: deze roadster draagt de genen van de S 1000 R in zich – en wacht alleen nog op de perfecte dag.

Nog meer roadsterplezier

Alles uit één hand. Onze kleding ontwikkelen we samen met onze bikes: voor de beste bescherming en comfort. En voor specifieke details die de roadster-look ook naast de bike perfect maken.

+ Lees verder
Naar de collectie external-link-arrow-slim

Accessoires voor je roadster

Alles wat je nodig hebt om je roadster individueel vorm te geven. Of het nu gaat om je optreden of de performance – alle onderdelen zijn door ons ontwikkeld en getest.  

+ Lees verder

De film in je hoofd krijgt een happy end

spinner