Circuit training.

Haal het beste uit jezelf.

De circuit training door partners van BMW Motorrad is bedoeld voor motorsportliefhebbers die onder ideale omstandigheden willen leren racen. Daarbij staan ervaren coureurs je met al hun know how ter zijde – voor extreme hellingshoeken en de hoogste snelheden in het grensgebied ... 

Programma

Ons aanbod:

 

 

Racing School Europe

BMW Motorrad Track Days, georganiseerd door EYBIS

Filosofie

De hoge school van het circuit rijden.

Zoals bij elke andere sport gaat het ook bij circuit rijden om het steeds verder verleggen van grenzen. Elke trainingspartner van BMW Motorrad heeft alles wat daarvoor nodig is in huis. In kleine groepen laten goed opgeleide coereurs en instructeurs jou met de modernste technologieën zien hoe je elke mogelijkheid herkent en benut. Of het nu gaat om rempunten, bochten insturen, uit accelereren of schakelmomenten: met high end trainingsmethoden en topinstructeurs verbeter je jouw rijvaardigheden in het grensgebied.

Instructeurs

De juiste partner voor rijden aan de limiet.

Nergens moet je zo op je trainer kunnen vertrouwen als op het circuit - in het grensgebied. Daarom hebben de meeste trainers de International Instructor Academy (IIA) doorlopen. Een professionele opleiding, naar de internationale standaards van BMW Motorrad, die geldt als benchmark in deze branche. Samen met een perfecte organisatie en een effectieve analyse tool staat dat borg voor maximaal rendement, veiligheid en rijplezier tot aan de limiet.

Rijvaardigheid

Kies uw eigen grensgebied.

Bij het rijden op een circuit moet elke motorrijder zijn eigen grenzen heel goed kennen. Daarom begint elk trainingsprogramma van onze partners met een begrijpelijk rijdersprofiel, zodat je de keuze van je circuit training optimaal op jouw rijvaardigheid kunt aanpassen.

BASIC:

Voor motorrijders die hun machine onder alle omstandigheden goed beheersen, maar nog geen circuit ervaring hebben: welkom in de wereld van de hoge snelheden. Voor deze training zijn een goede conditie en een dito concentratievermogen vereist.

ADVANCED:

Voor ervaren motorrijders die houden van hoge snelheden – en onder leiding van coureurs hun rijstijl en bochtentechniek graag verder willen verbeteren. Vereist is een topconditie en een uitstekend concentratievermogen. Gereden wordt met snelheden tussen de 160 en 200 km/h.

EXPERT:

Voor motorrijders die zich pas op topsnelheid helemaal happy voelen, ruime ervaring met racemotoren hebben en hun rijtechniek tot aan de limiet willen perfectioneren. Topconditie en uiterste concentratie zijn hier verplicht. Gereden wordt met snelheden boven de 200 km/h.

Denk erom, dat de rijdersprofielen slechts indicatief zijn voor het inschatten van jouw rijvaardigheid. Voor meer informatie over de exacte voorwaarden van elke training kun je het beste contact opnemen met de betreffende Partner van BMW Motorrad. Zij helpen je graag verder.

Geschikte motorfietsen.

spinner