R 12 nineT

Binnenkort meer informatie

BMW R 12 nine T

Legendes leven langer

Een R nineT? Maar bij het opstappen merk je meteen: iets is hier anders. Klaar om de straat te rocken – meer dan ooit. Klaar voor customizing en niet zo'n beetje ook. De boxer klinkt zoals altijd: kippenvel vanaf de eerste seconde. Het retrokarakter wordt aan alle kanten zichtbaar. Daarbij horen de iconische design-highlights – aan deze retro roadster is alles perfect. Daarom presenteren wij met trots: de R 12 nineT. 

Benieuwd naar dit model? In het najaar van 2023 kom je alles te weten over de R 12 nineT.

Meer retro, meer customizing, meer jij.

De iconische boxermotor integreert zich nog naadlozer in de machine. De volle sound is hoorbaar door de bekende dubbele uitlaat. Ronde instrumenten en een klassieke koplamp benadrukken het retro-karakter. De R 12 nineT is pure #SoulFuel. De modulaire constructie: perfect geschikt voor customizing. En met de nieuwe uitvoering Option 719 kan jij jouw visie tot uiting brengen.

+ Lees verder

Deze e-mail schrijft geschiedenis

Deze e-mail schrijft geschiedenis

Wil je meer weten over de R 12 nineT? Ben je geïnteresseerd wanneer hij bij je dealer beschikbaar zal zijn? Haal dan de Retro Roadster in de inbox van je e-mail: abonneer je op de Heritage Nieuwsbrief en blijf up-to-date. We staan pas net aan het begin van het verhaal. Blijf op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!

+ Lees verder

Blijft zichzelf trouw, maar ontwikkelt zich altijd verder. Deze motorfiets laat zien hoe een geslaagde evolutie eruit kan zien.

 “

Nog meer Heritage

spinner