#SoulFuel

De R 18-familie

Het onmiskenbare kernstuk is de boxer met een cilinderinhoud van 1802 cc, de sterkste die BMW Motorrad ooit heeft gebouwd. Het frame met dubbele geleiding, de telescoopvork, de druppelvormige tank en ook de dubbele belijning zijn iconische designkenmerken uit onze geschiedenis.

+ Lees verder

Onze R 18 modellen

R 18

Soul is all that matters: een cruiser met karakter en een lage en gestrekte flyline.

R 18 100 Years

Het gelimiteerde Edition-model voor het 100-jarige jubileum van BMW Motorrad. #SoulFuel in zijn meest exclusieve vorm.

R 18 Roctane

Pure nonchalance: De R 18 Roctane is onze coolste Grand Tourer met de persoonlijkheid van een Custom Factory Hot Rod.

R 18 Classic

Iconisch, nostalgisch, dynamisch: historisch afgeleid van de eerste cruisers die geschikt zijn om te toeren.

R 18 B

Pure kracht met een sterk karakter: typische baggerlook met karakteristieke streamlining, stuurvaste bekleding en vaste koffers.

R 18 Transcontinental

Grand Touring met Big Boxer: exclusief, luxueus, comfortabel en volledig op het rijden met z'n tweeën afgestemd.

De R 12-familie

Legends live longer. De R 12-modellen met hun minimalistische vormentaal en unieke roadster-design zorgen voor een unieke look op de weg. Ze worden aangedreven door een volgende fase in de evolutie van de boxermotor. Verder werd bij de ontwikkeling nauwelijks nog een schroef in zijn schroefdraad gelaten. De backbone, gemaakt voor customizing met een klassiek buizenframe, is volledig opnieuw ontwikkeld. Hoor je de uitdaging? Leef je uniekheid.

+ Lees verder

Onze R 12 modellen

R 12 nineT

Een compromisloze roadster met overtuigende proporties en stijlvolle elementen. De R 12 nineT staat graag in het middelpunt en maakt de straat tot jouw podium.

R 12

Relaxte cruiser met een iconisch design, een lage zithoogte en een sprekende vormgeving. Deze motorfiets draagt het #SoulFuel-gevoel als geen ander uit: life is easy op de R 12.

De R nineT-familie

De ingetogen vormgeving wordt gekenmerkt door 100 jaar motorbouw en onze onafgebroken passie voor de boxermotor. Het klassieke roadster-design met de compacte tank en de rechtopstaande zitpositie zet de hoogwaardige materialen en de betreffende stijlelementen op opvallende wijze in scène.

+ Lees verder

Onze R nineT modellen

R nineT

Klassiek, onvervalst, gepassioneerd: deze klassieke roadster met iconische boxermotor en dubbel uitlaatsysteem zorgt heel ingetogen voor een fascinerend effect.

R nineT Pure

Puristisch, gereduceerd, zelfbewust: de naam zegt al alles. Het bewuste afzien van overbodige details eert de oorspronkelijke vorm van de motorfiets.

R nineT Scrambler

Krachtig, robuust, creatief: de televork met vouwbalgen, het verhoogde uitlaatsysteem en een ontspannen zitpositie kenmerken de onaangepaste Scrambler-look.

R nineT Urban G/S

Authentiek, opvallend, evenwichtig: het design is gebaseerd op de eerste G/S modellen. Een gedurfde look met een ontspannen, rechte zithouding.

Veel meer dan alleen motorfietsen

Wij vervaardigen onze kleding met dezelfde passie als onze motorfietsen. En met hetzelfde kwaliteitsbewustzijn: voor strakke en klassieke looks waaraan de functionaliteit en bescherming niet zijn af te zien. En die je ook in het dagelijks leven complete bewegingsvrijheid geven.

+ Lees verder
Naar de collectie external-link-arrow-slim

De BMW R 18 The Wal

De customizer Shinya Kimura creëerde uit een R 18 een uniek exemplaar en doopte het onder de naam The Wal. In zijn werkplaats combineerde hij daarbij met meesterlijk vakmanschap Japanse esthetiek met de oerkracht van de Big Boxer met maar liefst 1.802 cc.

+ Lees verder
Naar de R 18 The Wal external-link-arrow-slim

Beleef Heritage van dichtbij

spinner