* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad. Model- en optieprijzen zijn inclusief BPM, BTW, kosten van registratie en rijklaar maken. Prijzen van accessoires zijn inclusief BTW, maar exclusief montagekosten en eventuele extra benodigdheden. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie.

Alle BMW motorfietsen worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motorfietsen op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De nieuwe BMW R 18

Soul is all that matters

De nieuwe R 18 verwijst naar onze historie en iconische kenmerken die we consequent hebben doorontwikkeld. Een nalatenschap waar we elke dag naar leven in de gedachten van #SoulFuel. Het resultaat: een karaktervolle cruiser motor met de boxer met de meeste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd en tijdloze designkenmerken. 

Huur een R 18 voor € 99,- p. dag

Lekker een dagje rijden? Of je nou alleen of met andere motorrijders op pad gaat, probeer een keer de BMW R 18. Ervaar de geschiedenis op dit iconische model. Een karaktervolle cruiser motor met de boxer met de meeste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd en tijdloze designkenmerken. Dit seizoen te huren via Rent A Ride voor maar € 99,- per dag.

+ Lees verder

Al het begin is gemakkelijk – de A2-uitvoering van de R 18

De R 18 is ook in een A2 uitvoering met 48 pk leverbaar. Deze kan zo worden aangepast dat je machine voor jou geschikt is als je met het A2-rijbewijs onderweg wilt zijn. Zo kun je vanaf het begin genieten van de intuïtieve rijeigenschappen van de R 18.

Het design van de R 18

Jouw stijl telt

Wees een van de eersten en koop de R 18. De keuze ligt bij jou.

Blackstorm metallic matt

De basisversie van de R 18 in Blackstorm metallic staat voor puurheid.

Blackstorm metallic/Vintage

Net zo individueel als jij: de lak Blackstorm metallic en Mars red metallic van de BMW R 18.

Option 719 Olivine

De lak Velvet Green metallic benadrukt de iconische look van de BMW R 18.

Manhattan metallic matt

Motor en transmissie in Nürburgzilver, gepolijste aluminium delen en het hoogglans-chromen stuur geven de R 18 moderne accenten.

Classic chrome

De lakvariant Classic chrome zorgt voor opwindende highlights. De Paint on Chrome-techniek zorgt voor een hoogwaardige look. De witte pinstriping onderstreept de historische herkomst.

Een cruiser op het eerste gezicht.

De flyline is gestrekt en laag. Het stalen frame met dubbel subframe omvat de geweldig vormgegeven boxermotor, die de aanwezigheid van de machine indrukwekkend onderbouwt.  Daarbij komen nog talloze individuele uitrustingsopties: bij de  R 18 gaat het om maximaal minimalistisch voor een maximale individualiteit. 

+ Lees verder
Configureer Nu external-link-arrow-slim
Machined motorafdekking.
We zien de Machined motorafdekking vand e R 18.
Treeplanken.
We zien de treeplanken van de R 18.
2-Tone-Black cilinderkopdeksels.
2-Tone-Black cilinderkopdeksels.
Fishtail einddemper.
De lange fishtail einddemper benadrukt het cruisersilhouet nog eens.
Machined tankdop.
We zien de tankdop van de R 18.
Boxer met stoterstangen.
We zien de indrukwekkende tweecilinder boxermotor van 1802 cc van de R 18.
Open cardanas en frame met dubbel subframe.
De open liggende cardanas: nog een icoon uit de BMW Motorrad historie.
Vorkbrug.
We zien de puristische vorkbrug van de R 18.

Configureer jouw persoonlijke cruiser motorfiets

Configureer jouw persoonlijke cruiser motorfiets

Met onze Option 719 heb je talloze mogelijkheden om de R 18 een geheel eigen stijl te geven. Met het Option 719 Bi-Color gegoten velg Icin maak je de hoogwaardige look van de bike compleet. En met de Option 719 buddyseat van zwart kunstleer met ruitpatroon en opgestikt BMW embleem wordt elk uitstapje nog comfortabeler.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Kies je favoriete model

Verhalen die je kunt zien en voelen. Onze R 18-modellen combineren iconische designkenmerken met een gereduceerd totaalconcept, dat je oneindig veel mogelijkheden voor individualisering biedt. Het is dus aan jou wat je van je R 18 maakt.

Maak nu een proefrit

Beleef de sound van de R 18

Al sinds 1923 gebruiken we de boxermotor – uit overtuiging.  De 2-cilinder boxermotor van 1.802 cc van de R 18 is de boxer met de meeste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd. Het maximale koppel van 158 Nm wordt al ontplooid bij 3.000 t/min. Van 2.000 tot 4.000  t/min is er altijd meer dan 150 Nm beschikbaar en daarmee een continu hoog koppel bij een voor een boxer karakteristieke motorloop. Bij 4.750 t/min levert de "Big Boxer" 67 kW (91 pk). Waarbij het binnenwerk traditie met moderne techniek combineert. Voor pure emotie op de weg. 

+ Lees verder
1.802
cc cilinderinhoud
158
Nm koppel bij 3.000 t/min
690
mm zithoogte
290
km min. actieradius

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt je ideale BMW R 18 gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op.

Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten hoe je jouw droom werkelijkheid maakt en welk product het beste bij jouw situatie past.

+ Lees verder

Jouw eigen weg is de enige juiste

#Soulfuel betekent altijd vol passie en nieuwsgierig blijven. Ook als je een keer niet in het zadel zit. 

+ Lees verder
spinner