* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad. Model- en optieprijzen zijn inclusief BPM, BTW, kosten van registratie en rijklaar maken. Prijzen van accessoires zijn inclusief BTW, maar exclusief montagekosten en eventuele extra benodigdheden. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie.

Alle BMW motorfietsen worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motorfietsen op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

*Vrijblijvende adviesprijs van de fabrikant voor Nederland, incl. wettelijke BTW, excl. verzendkosten en verpakking. Onder voorbehoud van wijzigingen.

De BMW F 900 GS Adventure

Jouw begeleider bij elk avontuur

Je hunkert naar actie? Jouw GS wacht al op je. Klaar om de wereld te verkennen: verschillende klimaten, hoogtes en horizonnen. Met onze reis-enduro kun je ontspannen toeren. Alleen of met twee, met voldoende comfort voor iedereen. Je ademt de #SpiritOfGS en weet dat je steeds op je GS kunt vertrouwen. Voor een korte sprint of een lange toer: met zijn krachtige paralleltwin blijf je zelfverzekerd in elke situatie.

Ga op pad met je F 900 GS Adventure: het volgende avontuur wacht.

„ 

Coming home with stories to tell

 “

De highlights van de F 900 GS Adventure

Deze GS is je perfecte toerbegeleider: ontspannen onderweg met maximale veiligheid, dynamiek en comfort. Deze highlights maken de F 900 GS Adventure geschikt om te toeren en stomen je klaar voor alle grote en kleine plannen.

+ Lees verder
Verstelbaar groot windscherm
De verstelbare toerkuipruit van de F 900 GS Adventure van BMW Motorrad
Aluminium motorbeschermplaat
De standaard aluminium motorbeschermplaat van de F 900 GS Adventure van BMW Motorrad
Comfortabele comfort-buddyseat
De comfort-buddyseat van de F 900 GS Adventure van BMW Motorrad
Meer veiligheid met Dynamic ESA
De F 900 GS Adventure van BMW Motorrad met Dynamic ESA
Verstelbare vork
De instelbare vork van de F 900 GS Adventure van BMW Motorrad
Dynamische zijpanelen met grote 23 liter tank
De zijpanelen van de F 900 GS Adventure van BMWMotorrad met grote 23 liter tank
Navigatievoorbereiding
De voorbereiding voor het navigatiesysteem op de F 900 GS Adventure
Heldere LED-verstraler
De verstraler van de F 900 GS Adventure van BMW Motorrad

Doelgericht richting vrijheid

Doelgericht richting vrijheid

Waar je ook naartoe wilt, de ConnectedRide Navigator begeleidt je. Met de belangrijkste voertuig- en verkeersinformatie* raak je nooit de weg kwijt. Regelmatige kaartupdates zorgen ervoordat je steeds je bestemming bereikt. De vrijwel onverwoestbare hardware kan bijna alles aan. En met de BMW Motorrad Connected app kun je ook de inhoud van je smartphone integreren.

*Functionaliteiten afhankelijk van het gebruik van een hotpost of eigen SIM-kaart.

+ Lees verder

Ride Pro-pakket

Ride Pro-pakket

Het Ride Pro-pakket heeft uitrustingen om uitgebreid te toeren met je GS. Integreer je navigatiesysteem in de navigatievoorbereiding, stap gewoon op met Keyless Ride en rijd richting je bestemmingen. Activeer onderweg de elektronische cruise control en bereik je volgende tussenstop ontspannen met een constante rijsnelheid. LED-verstraler, Dynamic ESA, rijmodi Pro en schakelassistent Pro zorgen voor meer dynamiek, comfort en veiligheid. Een kofferhouder voor aluminium koffers, de M Endurance ketting en de middenbok maken de machine nog optimaler voor het toeren.

+ Lees verder

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijk geregelde garantie. 

Meer informatie

Indrukwekkend vermogen

77
kW (105 pk) bij 8.500 tpm
93
Nm max. koppel bij 6.750 tpm
895
cc cilinderinhoud
23
l tankvolume
Viertakt lijnmotor met twee cilinders

Unieke tourprestaties

Of je nu bent in Thailand of in het Zwarte Woud, op hoge bergpassen of snelwegen of op vlak land: De F 900 GS Adventure levert altijd maximaal toerplezier. Voor iedereen die tussen de ontspannen trajectgedeeltes door zijn prestaties tot het uiterste wil drijven, levert hij op het piekmoment veel vermogen en in het lagere en hogere toerengebied veel bruikbaar koppel. Het moderne emissieconcept zorgt voor een exact, efficiënte uitlaatgasregeling.

+ Lees verder

Het geluid van avontuur

Ontspannen naar piekvermogen

Ontspannen naar piekvermogen

De krachtige paralleltwin van de F 900 GS Adventure levert even veel fun op lange als op korte ritten. De tweecilinder lijnmotor levert veel bruikbaar koppel in het lagere en hogere toerengebied. Met zijn indrukwekkende vermogenscurve bereikt de F 900 GS Adventure een piekvermogen van 77 kW (105 pk) bij 8.500 tpm. Het brede koppelverloop biedt maximaal 93 Nm bij 6.750 tpm.

+ Lees verder

Jouw weg, jouw design

Ontdek je stijl

Je houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken – dan vind je hier wat je zoekt. Kies uit twee stijlen de F 900 GS Adventure die het beste bij jouw avontuurlijke geest past.

Blackstorm metallic

Een krachtige eenheid: de F 900 GS Adventure met comfort-buddyseat in zwart/grijs, radiateurpanelen in wit aluminium en tankafsluiting in de lakkleur Blackstorm metallic.

Ride Pro

Dynamisch onderweg. Uitgerust met het Ride Pro-pakket is hij voorzien van de comfort-buddyseat in zwart/grijs, radiateurpanelen in mat wit aluminium met nieuw tapedesign en tankafsluiting in lakkleur de mat wit aluminium.

Functionaliteit ontmoet plezier

Alles is afgestemd op functionaliteit en rijplezier. Of je nu kiest voor de krachtpatser in Blackstorm metallic of de hoogvlieger met Ride Pro-pakket en opvallend tapedesign: Je ziet er schitterend uit tijdens elke rit. De dynamische GS sillhoute wordt onder meer gekenmerkt door de innovatieve kunststof tank. De indrukwekkende zijpanelen met GS-logo laten meteen zien dat je het liefst in de voorhoede rijdt. De opvallende LED-koplamp met lichticoon wijst je de weg.

+ Lees verder

Vind jouw perfecte uitrusting

Jij weet het best wat je nodig hebt om te toeren. Bekijk onze suggesties, laat je inspireren en pas de F 900 GS Adventure naar jouw wensen aan.

Naar Individualisatie

Nog meer #SpiritOfGS

spinner