Adventure Touring

Geschikt voor elk avontuur

Met deze uitrusting is de F 900 GS Adventure op alles voorbereid. Dankzij de ConnectedRide Navigator bereik je zelfs de meest afgelegen hoekjes van de aarde. Je kunt de zwarte handhendel precies op jouw wensen afstemmen en als je met z'n tweeën van lange touren wilt genieten, is de voetensteun voor de duopassagier een must-have. In de ruime bagageruimtepast alles wat je nodig hebt. Waar wacht je nog op?

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
ConnectedRide Navigator en navigatievoorbereiding

Met de BMW ConnectedRide Navigator heb je al je ritten en plannen binnen handbereik. Via BMW ID kunnen geplande routes en opgeslagen gegevens worden gesynchroniseerd met de BMW Motorrad Connected-app. Het 5,5 inch grote touchscreen is ook bij direct zonlicht uitstekend leesbaar. Intuïtieve bediening via de multicontroller.

Met behulp van de inbouw achteraf "Voorbereiding voor navigatietoestellen" kunnen motorfietsen zonder navigatievoorbereiding achteraf worden uitgerust.

Bagagesysteem: Aluminium koffers zwart 36l – 44l, aluminium topcase zwart 32l en tankrugzak Adventure Collection groot 11-16l

De perfecte oplossing voor tourfans die de hoogste eisen stellen aan zichzelf en hun materiaal: de zwarte koffers van geanodiseerd aluminium bieden een opslagruimte van36 en 44 liter. De robuuste transportuitrusting is stofdicht.Veel praktische details overtuigen ook in extreme situaties.

De zwarte topcase van geanodiseerd aluminium biedt 32 liter volume voor een BMW-helm en de grote Adventure Collection-tanktas van duurzaam nylon is speciaal ontwikkeld voor langere ritten. De tanktas kan worden uitgebreid van 11 tot 16 liter en is geschikt voor steil aflopende tankvormen. Praktische eigenschappen zijn het waterdichte hoofdvak met binnenzak, kabeldoorvoer en handvat.

Koplampbescherming

De koplampbescherming voor offroad-gebruik beschermt de koplamp buiten de openbare weg tegen schade door steenslag.

Handhendels instelbaar

De 5-voudig verstelbare handhendels van zwart geanodiseerd aluminium benadrukken de unieke uitstraling.

Zijstandaard Enduro zilver

De zilveren Enduro-zijstandaard zorgt met zijn grote draagvlak voor een stevige stand, vooral op zachte of losse ondergrond.

Voetsteun duopassagier

De voetsteunen voor de duopassagier met gekarteld oppervlak geeft een optimale grip - zelf met laarzen met weinig profiel of erg vervuilde laarzen. Dankzij de corrosiebestendige afwerking van gegoten staal roesten de voetsteunen niet. Voor ritten zonder passagier kunnen ze omhoog worden geklapt.

Urban Explorer

Verover het stadslandschap

Cruise ontspannen door de coole metropolen of toer relaxed van de ene stad naar de andere. Deze uitrustingsvariant van de F 900 GS Adventure is gemaakt voor jou als je op zoek bent naar avontuur op asfalt en in steden. Met de navigatievoorbereiding en ConnectedRide Navigator ben je doelgericht onderweg. Het getinte windscherm en de windgeleider zorgen voor meer rijcomfort. De Rallye-buddyseat en de einddemper sport titanium benadrukken de opvallende look en het geluid van de machine. Start jouw citytrip!

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
ConnectedRide Navigator en navigatievoorbereiding

Met de BMW ConnectedRide Navigator heb je al jouw ritten en plannen binnen handbereik. Via de BMW ID kunnen geplande routes en opgeslagen gegevens worden gesynchroniseerd met de BMW Motorrad Connected-app. Het 5,5 inch grote touchscreen is ook bij direct zonlicht uitstekend leesbaar. Intuïtieve bediening via de multicontroller.

Met behulp van de inbouw achteraf "Voorbereiding voor navigatietoestellen" kunnen motorfietsen zonder navigatievoorbereiding achteraf worden uitgerust.

Getint windscherm

Het getinte windscherm geeft de motor een sportieve look. De vorm en het formaat komen overeen met het standaard windscherm.

Windgeleider getint

Met hun stijlvolle look geven de getinte windgeleiders de motorfiets een bijzonder nonchalante uitstraling en zorgen ze tegelijk voor een betere windstroming bij de machine. Door windgeluiden en luchtwervelingen te verminderen, beschermen ze je handen en verhogen ze het rijcomfort kilometer na kilometer.

Rallye-buddyseat zwart hoog

De hogere Rallye-buddyseat in zwart overtuigt doordat je makkelijk met je voeten bij de grond kunt, door de hardere bekleding speciaal voor rijden op het terrein en het markante Enduro-uiterlijk

Voetsteun duopassagier

De voetsteunen voor de duopassagier met gekarteld oppervlak geeft een optimale grip - zelf met laarzen met weinig profiel of erg vervuilde laarzen. Dankzij de corrosiebestendige afwerking van gegoten staal roesten de voetsteunen niet. Voor ritten zonder passagier kunnen ze worden omhoog geklapt.

Einddemper sport titanium zwart

De zwarte sport-einddemper van titanium, carbon en edelstaal maakt met zijn krachtige geluid van elke rit een sportieve ervaring.

Geef je persoonlijke F 900 GS Adventure vorm

Heb je je eigen ideeën? Maak een keuze uit het grote aanbod aan speciale opties en originele BMW Motorrad accessoires en stel een motorfiets naar geheel eigen wensen samen.

Naar de configurator
spinner