Offroad training.

Welkom in het stof.

Heb je niet genoeg aan de weg? Leer dan van onze ervaren trainingspartners, hoe je jouw motor ook op onverhard onder controle houdt. De individuele training van onze partners biedt elke motorrijder - beginnend of gevorderd - een mooie gelegenheid om zich in het terrein helemaal uit te leven.

Programma

Ons aanbod:

Enduro Park Hechlingen

Filosofie

Veilig onderweg - ook op onverhard.

Veiligheid en rijplezier. Dat staat bij elk van onze offroad partners voorop. Met goed opgeleide trainers en in kleine groepen beleef je de fascinatie van enduro rijden bijzonder intensief. En of je nu beginner of gevorderde bent: in elke training leer je offroad het beste uit jezelf te halen en jouw rijvaardigheid te verhogen.

Instructeurs

Voor jou is alleen het beste goed genoeg.

Resultaat en rijplezier gegarandeerd: veel trainers van onze partners hebben de International Instructor Academy (IIA) doorlopen. Dat is een professionele opleiding naar de internationale standaards van BMW Motorrad, die in de branche als benchmark geldt. Gekwalificeerde offroad rijders begeleiden je en zorgen ervoor dat jij jouw rijvaardigheid in kleine groepen met veel plezier en passie naar een hoger niveau brengt.

Motorfietsen

BMW motorfietsen offroad uitproberen.

Krachtig, robuust en veelzijdig. De Adventure modellen van BMW zijn elk terrein de baas en daarom ideaal voor een offroad training. Je kunt ter plaatse uit de nieuwste modellen jouw favoriete machine kiezen om de wereld van onverhard te gaan veroveren.

Rijvaardigheid

Zo veel offroad als je maar wenst.

Voor een optimale offroad training zijn conditie en rijvaardigheid nodig om jezelf niet te forceren. Daarom begint elk trainingsprogramma van onze partners met begrijpelijke rijdersprofielen. Die helpen jou bij het realistisch inschatten van jouw rijvaardigheid en bij de keuze van een passende offroad training.

BASIC:

Voor geoefende rijders die nog geen offroad ervaring hebben. Voor deze training is een normale lichamelijke conditie voldoende.

ADVANCED:

Voor rijders met offroad ervaring die al tochten op onverhard hebben gemaakt. Hiervoor is een goede lichamelijke conditie nodig.

EXPERT:

Bedoeld voor goede motorrijders met veel on- en offroad ervaring die geen hindernis uit de weg gaan en van een beetje competitie houden. Hiervoor is een uitstekende sportieve conditie vereist.

Denk erom, dat de rijdersprofielen slechts indicatief zijn voor het inschatten van jouw rijvaardigheid. Voor meer informatie over de exacte voorwaarden van elke training kun je het beste contact opnemen met de betreffende partner van BMW Motorrad. Zij helpen je graag verder.

Geschikte motorfietsen.

spinner